• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

20141017_075248.jpg

Nenà maşallah cok şekersiniz Eylül'ün kocaman olmuş

Lovely canm hafta sonun baya bi yoğun geçmiş hareketli nasıl geçtiğini anlamamışındır

Chelzy canım kursun başlıyormuş çok sevindim. Boş gününe denk gelmiş iyi olmuş.

Senin gobegn icinemi kacti gorcem seni 1ay snra ayni yorumu bnde sana yaparim :p:KK76::KK48:Derim humusss gobis istanbula uzandi sen hala ankaradamsn die yaaaa

bakalım benim göbek değil de kalçam genişledi işte yanlara doğru yayıldım zaten kalçam vardı üstüne bi de bu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: koca teyzeler gibiyim arkadan

Günaydın kızlar

Stankim depremi duymadım valla hiç. Senin yazıyı görünce baktım. 4.1 baya da olmuş ama hissetmedik annemde duymamıs.

Hümüm benimde kalça problemim var bende yaşlı teyzeler gibi olucam demek..

Günaydın kızlar

Stankim depremi duymadım valla hiç. Senin yazıyı görünce baktım. 4.1 baya da olmuş ama hissetmedik annemde duymamıs.

Hümüm benimde kalça problemim var bende yaşlı teyzeler gibi olucam demek..

bebeğin pozisyonuyla alakalı o canım işte
bazılarının hiç kalçası çıkmıyor karnı kocaman oluyor bazıları da benim gibi bebek yayılıyor

Selam kizlarrr
Bebislerimiz hizla buyuyo hepiniz saglicakla dunyaya getirin insallah kilolar onemli degil elbet verilir.
Opuyorum hepinizi aksama gorusuruzzz

nerede deprem oldu kızlar

bu arada 58 kilo ile evlandim 60 kilo olmuştum şimdi ise 62 kiloyum sabah tartıldım tekrar 60 tım ama doktor hamişliği 62 olarak kaydettti 10 14 kilo alabilirsin 75 ile bitirelim gebeliği dedi bakalım ne olucak :)

Gunaydinlar. Lovely incicicegi depremi duydunuz mu

Ay duymamam mı hemde ne biçim.

Sabah 06:00'da alarm çaldı yeni tel almıştım oturma odasında şarja bıraktım yatak odasındada eşiminki şarjdaydı her sabah 06:00'da alarmım çalar benim uykumuz açılsın yavaş yavaş diye. Yine çaldı gittim oturma odasına kapattım geldim yattım sallandık. Hep uyanıkken yakalıyor beni. Sarıldı eşim ben çok korkunca kuşumuzda yazık daha deprem başlamadan kafeste tellere çarptı hep kendini ona da bakamadım korkuyla hayvanlar önceden seziyor gerçekten.

Back