347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sifada sule hanim var baya ona gittik. Ben evhamli kadin benden evhamli bu kadar evham bunyeme fazla geldi

günaydın canlar
dün bahçeye gitmiştik üşüttüm herhalde karnıma böbreğime sancı girip duruyor.

Anneannem düşmüş kızlar ambulansla hastaneye götürmüşler kalçası kırılmış. Yaşı da bayağı var iki büklüm oldu artık. Ameliyat olmaz masada kalır demişler allah korusun. Şimdilik ağrı kesicilerle bekletiyorlarmış.

Ofistekilerde diyor ki yaşlılarda kemik kırıldığı için düşme oluyormuş düştüklerinde kırılmıyormuş yani. Doktorda demiş içi boşmuş zaten kemik falan kalmamış artık.

Canim cok gecmisler olsun lovelylim bnm babanemde daha yakin tarhte dustu ayak bilegi komple kirilmsti cok cabuk kaynadi ki bnm babanrm seker kalp tansiyon bobrek her turlu rahatszlgi olan biri annnenmde kisindustu sirt kaburgalrnda kiriklar meydana geldi 1ay yatti iyilesti cok sukur ... insallah sennde anneannecgn tez zamnda saglgna kavusur moralini bozma sandgndan daha cabuk toparlaniyrlar bn bnmkileri ornek vrrdm moralin bozulmasn duzelr acil sifalar dilerim

Canım çok sağol annem mahfolmuş bugün hastanede. Tuvalete gidicem diye tutturmuş anne ben taşıyamam seni demiş açmışlar sonda takmak için herhalde herkesin üstü başı batmış. Annem çok zormuş alt alma işi diyor birini tutmamız gerekecek diyor.

çok geçmiş olsun canım
benim evlendiğim ertesi gün babaannem düşmüştü ameliyat oldu düzeldi 80i geçkin o da aynı şekilde kendini zor taşıyordu ama çok şükür bişey olmadı

lovelym çok üzüldüm canım. geçmiş olsun inşallah toparlanır kısa zamanda. annenin dediği gibi alt bağlama çok zor. bizde de dedem 10 gün kadar yattı insan vücudu ağır oluyor. tek kişi zor yapıyor valla

iyi akşamlar kızlar
lovelym çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yaşlılara çok üzülüyor insan onlar içinde zor bakan içinde zor Allah tez zamanda iyileşmesini nasip etsin inşallah

annemlerle düğün cd sini izliyoruz. ilk defa baştan sona izlicez biz de. ben ne kadar zayıfmışım. kollarım belim incecikmiş ağlıcam şimdi

Günaydın canlarım...

Sağol canım benim.

iyi akşamlar kızlar
lovelym çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yaşlılara çok üzülüyor insan onlar içinde zor bakan içinde zor Allah tez zamanda iyileşmesini nasip etsin inşallah

Puknascım çok teşekkür ediyorum canım evet yaşlı ve çocuklara ayrı üzülüyor insan.

annemlerle düğün cd sini izliyoruz. ilk defa baştan sona izlicez biz de. ben ne kadar zayıfmışım. kollarım belim incecikmiş ağlıcam şimdi

Bende öyleydim canım. Daha düğün cd'imi hiç izlemedim.

Selam kızlarrrr Günaydınnnn
Lovelym cok cok gecmis olsun inşallah hemencecik iyilesir yaslilarda cok daha zor oluyo böyle şeyler
Biz daha dugun videomuzu almadik bile gidip 3 ay oldu hic zamanimiz olmadi gidip almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…