Sifada sule hanim var baya ona gittik. Ben evhamli kadin benden evhamli bu kadar evham bunyeme fazla geldihello good moenınggg my frıensssss napıosnzzzzz cankuslarımmmm,sızı yerımmmmm
yok tatlım dusmedı gecen gttm ıste 10 gun oldu ılaclarm btsn yıne gıdıcem bu arada bnm asagıdan yukarı catlaklarım basladı hüüüüüüüüüü aslnda onları gordukce moralmen cokuyorummm yahu
oh kuzişşş yakınına geldı super oldu bnce artk sıkılmıcannnnannenlerde sendeymıs super keyf sende bu hafta
hay allah neden oyle oldu acaba acılmamasıda kotu şifanın dr una gt dıcemde nasıldr bılemıyorum
Hüm annem ankaralı oldu resmen sürekli dayımın yanına geliyor. Fırsat bulursam bende gelicem bir ara.
Gelemiyorum dünden beri güncelleme varmış kk'da nabersiniz güzeller?
Canim cok gecmisler olsun lovelylim bnm babanemde daha yakin tarhte dustu ayak bilegi komple kirilmsti cok cabuk kaynadi ki bnm babanrm seker kalp tansiyon bobrek her turlu rahatszlgi olan biri annnenmde kisindustu sirt kaburgalrnda kiriklar meydana geldi 1ay yatti iyilesti cok sukur ... insallah sennde anneannecgn tez zamnda saglgna kavusur moralini bozma sandgndan daha cabuk toparlaniyrlar bn bnmkileri ornek vrrdm moralin bozulmasn duzelr acil sifalar dilerimAnneannem düşmüş kızlar ambulansla hastaneye götürmüşler kalçası kırılmış. Yaşı da bayağı var iki büklüm oldu artık. Ameliyat olmaz masada kalır demişler allah korusun. Şimdilik ağrı kesicilerle bekletiyorlarmış.
Ofistekilerde diyor ki yaşlılarda kemik kırıldığı için düşme oluyormuş düştüklerinde kırılmıyormuş yani. Doktorda demiş içi boşmuş zaten kemik falan kalmamış artık.
Canim cok gecmisler olsun lovelylim bnm babanemde daha yakin tarhte dustu ayak bilegi komple kirilmsti cok cabuk kaynadi ki bnm babanrm seker kalp tansiyon bobrek her turlu rahatszlgi olan biri annnenmde kisindustu sirt kaburgalrnda kiriklar meydana geldi 1ay yatti iyilesti cok sukur ... insallah sennde anneannecgn tez zamnda saglgna kavusur moralini bozma sandgndan daha cabuk toparlaniyrlar bn bnmkileri ornek vrrdm moralin bozulmasn duzelr acil sifalar dilerim
Anneannem düşmüş kızlar ambulansla hastaneye götürmüşler kalçası kırılmış. Yaşı da bayağı var iki büklüm oldu artık. Ameliyat olmaz masada kalır demişler allah korusun. Şimdilik ağrı kesicilerle bekletiyorlarmış.
Ofistekilerde diyor ki yaşlılarda kemik kırıldığı için düşme oluyormuş düştüklerinde kırılmıyormuş yani. Doktorda demiş içi boşmuş zaten kemik falan kalmamış artık.
çok geçmiş olsun canım
benim evlendiğim ertesi gün babaannem düşmüştü ameliyat oldu düzeldi 80i geçkin o da aynı şekilde kendini zor taşıyordu ama çok şükür bişey olmadı
ankaradalar mı şu an ?Arkadaşım da öyle dedi. İnşallah bizimkide atlatır canım sağol.
ankaradalar mı şu an ?
lovelym çok üzüldüm canım. geçmiş olsun inşallah toparlanır kısa zamanda. annenin dediği gibi alt bağlama çok zor. bizde de dedem 10 gün kadar yattı insan vücudu ağır oluyor. tek kişi zor yapıyor valla
iyi akşamlar kızlar
lovelym çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yaşlılara çok üzülüyor insan onlar içinde zor bakan içinde zor Allah tez zamanda iyileşmesini nasip etsin inşallah
annemlerle düğün cd sini izliyoruz. ilk defa baştan sona izlicez biz de. ben ne kadar zayıfmışım. kollarım belim incecikmiş ağlıcam şimdi
annemlerle düğün cd sini izliyoruz. ilk defa baştan sona izlicez biz de. ben ne kadar zayıfmışım. kollarım belim incecikmiş ağlıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?