- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Guunayydinnnn
Stankim insallah oyledir. Umudumu kaybettim artik. Kpss remen bitirdi beni. O kadar ugras didin sonuc husran olsun. Artik biseye calisasim gelmiyor icimden
Bugun temizlik gunu evi puru pak yapmak lazim cunku yarin altin kizlar yani annisimle anneannem gelicekler
Hergun degil en son ptesi yapmistim ama eminim sende bu evde otursan hergun sabah aksam sil supur yapardin. Cam kapi acmaya gelmiyor butun tozlar evde her yer bembeyaz toz icime sinmiyor benimde. Yazin boyle ama kisin haftada bir yetiyor fazla cam acilmadigindancanım evdesin hergün temizlik yapıyorsun ya
Günaydın kızlarrr :)
Chelzym bu sene biraz dinlenirsin bari dicem ama tek basina yasayanlar icin de 500tl iyi para.
Hümüm yeni cicilerin cok tatli gule gule giysin prenses ama bende ayakli tulumlardan yanayim yenidoganlarda cunku coraplar firlayip gidiyo tepindikce ayaklarindan pacalari da yukari kivriliyo.
Incicicegim calismaya devam elbet bitanesi olcaktir moral bozmak yok.
Iki gündür benimde esiminda midesi cok fena heralde aksam gec yememizden kaynaklı oluyo cumartesi kursun son gunu insallah kurtuluyoruz
Hergun degil en son ptesi yapmistim ama eminim sende bu evde otursan hergun sabah aksam sil supur yapardin. Cam kapi acmaya gelmiyor butun tozlar evde her yer bembeyaz toz icime sinmiyor benimde. Yazin boyle ama kisin haftada bir yetiyor fazla cam acilmadigindan
kuzucuk bebegın saglıgı ıyıyse calıs hıccc bırakma ev hıc guzel deıl malesef bnm kızce bıraz bana zorluk yarattgı ıcın mecbur kaldm bnde butun gun annısımdeym bazen evde oturuyrm cok nadır bu ara karnm buyudukce sancılarm sıklastı dr magnesıum u gunde 2 ye cıkardı gecede ekstra magnezym ıceren bı vıt. var delı gbı mag. alıyoum valla anlcgn smdılık keyfmyernde ama keske bebısbenı zorlamasaydıda daha devam etseydmİşten çıkasım var benimde valla zorla geliyorum sabahları
ama işte maddi durum dayanacam aralıka akadar
kuzucuk bebegın saglıgı ıyıyse calıs hıccc bırakma ev hıc guzel deıl malesef bnm kızce bıraz bana zorluk yarattgı ıcın mecbur kaldm bnde butun gun annısımdeym bazen evde oturuyrm cok nadır bu ara karnm buyudukce sancılarm sıklastı dr magnesıum u gunde 2 ye cıkardı gecede ekstra magnezym ıceren bı vıt. var delı gbı mag. alıyoum valla anlcgn smdılık keyfmyernde ama keske bebısbenı zorlamasaydıda daha devam etseydm
yok canım denize yakın değil. etrafı çok açıklık ve çok yakında çimento fabrikası vardenize yakın mı sizin ev ondan mı öyle oluyor?
Zaten ben artık cam açmıyorum ankara soğumaya başladı
yok canım denize yakın değil. etrafı çok açıklık ve çok yakında çimento fabrikası var
hımm ondandır etrafta çok apartman olsa öyle olmazdı herhalde
bu arada izmirliler siz buluştunuz mu hiç ? lovely ve sen
hiçbiriniz ankarada değilsiniz yaaaa
hellooo huhuuuuu millet canıskolarım napıonussss kiiiiiiiiiiiiiiiiii
bız kızımla mama yedık smdı ohh mıss
ay ciciler süpperrrmişşş hümoşşş saglıkla gysn yegenımz ınsallahhhh
tv de uzmanlarda sey dıo ayaklı alın cocuk yenı dogdugunda corap gydrmeyn ayaklı tulum gydrn saglıklı olan o dıo hangsnı yapcaz smdı kafam karstı bnde hepsnı ayaklı alım dıodum
Herkese gunaydn canlarm napiossunuz... ben bugun malesef hic iyi dilim tansiyonum 16 ya 6 di sabah suan normale dondu ama bas donmesi,mide bulantsi , halszlik gozlrde kararma hala devam ediyr uzanyrm uyumaya calsyrm uyuyamyrm malesef... sizler napiiosnz kuslarim ..... incicegm sanada acilsta iyi eglencler tatlim
Geçmiş olsun canım, kontrollerin 15 günde bire düştü mü?
selamlar fıstıklar,
bugün kuzenimin çeyizini yerleştirdik evine. her şeyi çok güzel oldu ama çok yorulduk. o da bornovaya gelin geliyor. bana çok iyi olucak. arabayla 10 dk aramız.
annemle anneannem bende hafta sonuna kadar bırakmıcam. salı günü de klima takılacak eşim sonunda karar verdi. annem de buradayken temizleriz güzelce evi. mutfak dolaplarını kapıları falan silicez
Canım o kadar sıkkınki Arda'nın burnu dün akşamdan beri tıkalı ve öksürüyor. Burnu aspratörlede açılmıyor. Arda doğdundan beri iyi bir doktor bulamadık 6 tane doktor değiştirdik. Sadece 1 doktor iyiydi oda cumartesi çalışmıyor ve randevu bulmak çok zor, Arda'nın kaka yapmama problemini o doktor çözmüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?