valla canım uyku yetmiyo bana
dün annemlerdeydik kardeşimin nişan süslerini yaptık 12 de geldik eve 7.40 da zor kalktım
haftasonu nişan çarşısı var pazar günü cam falan silecem işim çok
sen ne yapıyosun Ardacıkla evde
lovely dualarımız anneannenle canım inşallah güzel geçer ameliyatı biran önce iyileşir
İlk müjdeyi bu topik de bekliyoruz ona göre : )
Gizzzz nerelerde yaaaaaaaa
Valla her sabah giriyorum bakıyorum yok kimse doğru düzgün yazan yok dövecem ya sizi ben
lovely dualarımız anneannenle canım inşallah güzel geçer ameliyatı biran önce iyileşir
Musss nelerdesin yavru, evliler kervanından bir ses ver.
Hayırlı olsun canım nişanınız. Evlenince Ankarada mı olacak kardeşin.
Arda ile gül gibi geçinip gidiyorduk kuzum hasta oldu, cumartesinden beri hiç hali yok. Cumartesiden beri dün ilk defa güldü dünyalar benim oldu.
Musss nelerdesin yavru, evliler kervanından bir ses ver.
İlk müjdeyi size başka bir arkadaşımız verecek.
Geçmiş olsun tatlım benim bi an önce iyileşir inşallah
Evlenince Ankarada olacak inşallah kardeşim geçen yıl memur oldu ama 5 yıl çakılı kadro bi yere gidemezler yani
Kuzenim başka ilde yaşıyor ama mecbur buraya gelecek
9 ekim de olacak nişan kasım başında 357. dönem asker olarak gönderiyoruz inşallah
biz 347yim bekledik kardeşim de 357yi bekleyecek inşallah
Rose mi ???????????????????? İnşallah inşallah.
İkinci müjdeyi almak için dua ediyorum. Hayırlısıyla gelsin annesine : )
Ne zor olur şimdi asker yolu gözlemek. Sağ salim gidip gelsin.
günaydınnnn
evet son zamanlarda çok sessiz buralar bende her gün uğramaya çalışıyorum. burdan başka sayfalara bakmıyorum bu aralar hiç zaten iş ev işleri yoruyo beni sürekli yapmam gereken bişeyler oluyo.
ee ilk bebek haberi kimden geliyo ?? bu gidişle ilki benden gelcekmuss un instagram ı kapanmıştı bi ara sonra açtı ekleyin beni dedi ama ben soyadını hatırlayamayınca bulamadım fotoğraf çekimleri de güzel geçmiştir inşallah. bizim albümümüz de gelmiş ama bakalım ne zaman alabilicez bakırköye gidip
lovelym dualarımız anneanneciğinle, çabucak iyileşir inşallah
stankim ardacığa da geçmiş olsun benim bıcırlar da hastalanmaya başladı ikinci haftadan salgın var gibi.
öpüyorum hepiniziiii
SİZE GÜZEL HABERLER İLE GERİ DÖNMEK ÜMİDİM VAR DUAYA İHTİYACIM VAR HERŞEY GÜZEL OLSUN İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?