• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Guunayydinnnn

Stankim insallah oyledir. Umudumu kaybettim artik. Kpss remen bitirdi beni. O kadar ugras didin sonuc husran olsun. Artik biseye calisasim gelmiyor icimden

Bugun temizlik gunu evi puru pak yapmak lazim cunku yarin altin kizlar yani annisimle anneannem gelicekler :KK68:

Guunayydinnnn

Stankim insallah oyledir. Umudumu kaybettim artik. Kpss remen bitirdi beni. O kadar ugras didin sonuc husran olsun. Artik biseye calisasim gelmiyor icimden

Bugun temizlik gunu evi puru pak yapmak lazim cunku yarin altin kizlar yani annisimle anneannem gelicekler :KK68:

canım evdesin hergün temizlik yapıyorsun ya

canım evdesin hergün temizlik yapıyorsun ya
Hergun degil en son ptesi yapmistim ama eminim sende bu evde otursan hergun sabah aksam sil supur yapardin. Cam kapi acmaya gelmiyor butun tozlar evde her yer bembeyaz toz icime sinmiyor benimde. Yazin boyle ama kisin haftada bir yetiyor fazla cam acilmadigindan

Günaydın kızlarrr :)
Chelzym bu sene biraz dinlenirsin bari dicem ama tek basina yasayanlar icin de 500tl iyi para.
Hümüm yeni cicilerin cok tatli gule gule giysin prenses ama bende ayakli tulumlardan yanayim yenidoganlarda cunku coraplar firlayip gidiyo tepindikce ayaklarindan pacalari da yukari kivriliyo.
Incicicegim calismaya devam elbet bitanesi olcaktir moral bozmak yok.
Iki gündür benimde esiminda midesi cok fena heralde aksam gec yememizden kaynaklı oluyo cumartesi kursun son gunu insallah kurtuluyoruz

Günaydın kızlarrr :)
Chelzym bu sene biraz dinlenirsin bari dicem ama tek basina yasayanlar icin de 500tl iyi para.
Hümüm yeni cicilerin cok tatli gule gule giysin prenses ama bende ayakli tulumlardan yanayim yenidoganlarda cunku coraplar firlayip gidiyo tepindikce ayaklarindan pacalari da yukari kivriliyo.
Incicicegim calismaya devam elbet bitanesi olcaktir moral bozmak yok.
Iki gündür benimde esiminda midesi cok fena heralde aksam gec yememizden kaynaklı oluyo cumartesi kursun son gunu insallah kurtuluyoruz

Sağol canım zaten ayaklı tulum olan :KK25:
eşofmanımız ayaksız o zaten ayaksız olur

Hergun degil en son ptesi yapmistim ama eminim sende bu evde otursan hergun sabah aksam sil supur yapardin. Cam kapi acmaya gelmiyor butun tozlar evde her yer bembeyaz toz icime sinmiyor benimde. Yazin boyle ama kisin haftada bir yetiyor fazla cam acilmadigindan

denize yakın mı sizin ev ondan mı öyle oluyor?
Zaten ben artık cam açmıyorum ankara soğumaya başladı

İşten çıkasım var benimde valla zorla geliyorum sabahları :cry::cry::cry:
ama işte maddi durum dayanacam aralıka akadar
kuzucuk bebegın saglıgı ıyıyse calıs hıccc bırakma ev hıc guzel deıl malesef bnm kızce bıraz bana zorluk yarattgı ıcın mecbur kaldm bnde butun gun annısımdeym bazen evde oturuyrm cok nadır bu ara karnm buyudukce sancılarm sıklastı dr magnesıum u gunde 2 ye cıkardı gecede ekstra magnezym ıceren bı vıt. var delı gbı mag. alıyoum valla anlcgn smdılık keyfmyernde ama keske bebısbenı zorlamasaydıda daha devam etseydm

kuzucuk bebegın saglıgı ıyıyse calıs hıccc bırakma ev hıc guzel deıl malesef bnm kızce bıraz bana zorluk yarattgı ıcın mecbur kaldm bnde butun gun annısımdeym bazen evde oturuyrm cok nadır bu ara karnm buyudukce sancılarm sıklastı dr magnesıum u gunde 2 ye cıkardı gecede ekstra magnezym ıceren bı vıt. var delı gbı mag. alıyoum valla anlcgn smdılık keyfmyernde ama keske bebısbenı zorlamasaydıda daha devam etseydm

Anladım canım çok şükür rahat bi hamilelik geçiriyorum bunda benim de etkim var
hamileyim deyip kendimi salmadım bir salsam bitmiştim zaten
bana daha başlamadık magnezyum şu an sadece vitamin var..
bacağıma kramp falan da girmiyor çok şükür
kasığımda ağrı oluyor o da normal zaten

hımm ondandır etrafta çok apartman olsa öyle olmazdı herhalde
bu arada izmirliler siz buluştunuz mu hiç ? lovely ve sen
hiçbiriniz ankarada değilsiniz yaaaa

Günaydınlar kuzum bizim inciçiçeğiyle ancak bir yerde denk gelmemiz lazım bir kere geldik ama ben sinemadaydım onlar avmde geziyorlardı hatırladığım kadarıyla. Ben merkezde çalışıyorum inciçiçeği bildiğim kadarıyla izmir'in dışında.

Gunaydin

Annisim geliyor bugun yolda uyuyamadim erkenden uyandim halbuki saat 3 e geliyordu yattigimda..

Humum bulusmadik henuz maalesef. Lovelynin de dedigi gibi uzagiz biraz ben bornovadayim. ayni yerde denk geldik bi kere ama gorusemedik. Bir gun bi yerlerde denk gelip karsilasiriZ insallah..

Günaydınnn kızlarrr
Dun aksam temizligi yapınca bugüne yapicak hic is kalmadi biraz keyif yapiyim bugun tek basima. Oglen de bi arkadasimin restorant acilisi var oraya gidicem

Herkese gunaydn canlarm napiossunuz... ben bugun malesef hic iyi dilim tansiyonum 16 ya 6 di sabah suan normale dondu ama bas donmesi,mide bulantsi , halszlik gozlrde kararma hala devam ediyr uzanyrm uyumaya calsyrm uyuyamyrm malesef :(... sizler napiiosnz kuslarim ..... incicegm sanada acilsta iyi eglencler tatlim

hellooo huhuuuuu millet canıskolarım napıonussss kiiiiiiiiiiiiiiiiii
bız kızımla mama yedık smdı ohh mıss

ay ciciler süpperrrmişşş hümoşşş saglıkla gysn yegenımz ınsallahhhh

tv de uzmanlarda sey dıo ayaklı alın cocuk yenı dogdugunda corap gydrmeyn ayaklı tulum gydrn saglıklı olan o dıo hangsnı yapcaz smdı kafam karstı bnde hepsnı ayaklı alım dıodum:KK51:o_O

Sen yine uzmanları dinle canım. Bizim boy çok hızlı büyüdüğü için patiklilerde sıkıntı yaşadık. Ama her bebekte aynı şey olacak diye de bir şey yok.

Herkese gunaydn canlarm napiossunuz... ben bugun malesef hic iyi dilim tansiyonum 16 ya 6 di sabah suan normale dondu ama bas donmesi,mide bulantsi , halszlik gozlrde kararma hala devam ediyr uzanyrm uyumaya calsyrm uyuyamyrm malesef :(... sizler napiiosnz kuslarim ..... incicegm sanada acilsta iyi eglencler tatlim

Geçmiş olsun canım, kontrollerin 15 günde bire düştü mü?

selamlar fıstıklar,

bugün kuzenimin çeyizini yerleştirdik evine. her şeyi çok güzel oldu ama çok yorulduk. o da bornovaya gelin geliyor. bana çok iyi olucak. arabayla 10 dk aramız.

annemle anneannem bende hafta sonuna kadar bırakmıcam. salı günü de klima takılacak eşim sonunda karar verdi. annem de buradayken temizleriz güzelce evi. mutfak dolaplarını kapıları falan silicez

Canım o kadar sıkkınki Arda'nın burnu dün akşamdan beri tıkalı ve öksürüyor. Burnu aspratörlede açılmıyor. Arda doğdundan beri iyi bir doktor bulamadık 6 tane doktor değiştirdik. Sadece 1 doktor iyiydi oda cumartesi çalışmıyor ve randevu bulmak çok zor, Arda'nın kaka yapmama problemini o doktor çözmüştü.

hello good moenınggg my frıensssss napıosnzzzzz cankuslarımmmm,sızı yerımmmmm
Geçmiş olsun canım, kontrollerin 15 günde bire düştü mü?

yok tatlım dusmedı gecen gttm ıste 10 gun oldu ılaclarm btsn yıne gıdıcem bu arada bnm asagıdan yukarı catlaklarım basladı hüüüüüüüüüü aslnda onları gordukce moralmen cokuyorummm yahu:KK42::KK42::KK42:
selamlar fıstıklar,

bugün kuzenimin çeyizini yerleştirdik evine. her şeyi çok güzel oldu ama çok yorulduk. o da bornovaya gelin geliyor. bana çok iyi olucak. arabayla 10 dk aramız.

annemle anneannem bende hafta sonuna kadar bırakmıcam. salı günü de klima takılacak eşim sonunda karar verdi. annem de buradayken temizleriz güzelce evi. mutfak dolaplarını kapıları falan silicez

oh kuzişşş yakınına geldı super oldu bnce artk sıkılmıcannnn :KK70: annenlerde sendeymıs super keyf sende bu hafta:KK71:

Canım o kadar sıkkınki Arda'nın burnu dün akşamdan beri tıkalı ve öksürüyor. Burnu aspratörlede açılmıyor. Arda doğdundan beri iyi bir doktor bulamadık 6 tane doktor değiştirdik. Sadece 1 doktor iyiydi oda cumartesi çalışmıyor ve randevu bulmak çok zor, Arda'nın kaka yapmama problemini o doktor çözmüştü.

hay allah neden oyle oldu acaba acılmamasıda kotu şifanın dr una gt dıcemde nasıldr bılemıyorum

Back