- 25 Nisan 2013
- 10.963
- 8.903
- 448
Lovelycim cok gecmis olsun.Allah beterinden korusun sifa versin ananecigine.
Sağol bebeğim teşekkürler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lovelycim cok gecmis olsun.Allah beterinden korusun sifa versin ananecigine.
bugün klima takıldı. temizlik yapmaktan öldük. şu an ayaklarımı hissetmiyorum sabah 8 de bi başladık akşam 8 de oturduk.
annemle mutfak dolaplarını hallettik miss oldu. anneannem mutfak halımı yıkadı balkonda, inceydi hemen kuruyuverdi temiz temiz serdik.
salon perdelerini yıkadık hiç kırışmadı aynı yeni takılmış gibi oldu korkmuştuk kırışırsa diye olmadı Allahtan. annem camları sildi bende salonu hallettim. bütün ev dip köşe silindi süpürüldü. bi yatak odasıyla oturma odası perdelerim kaldı. onları da bayramdan sonra yıkıcam artık.
bugün klima takıldı. temizlik yapmaktan öldük. şu an ayaklarımı hissetmiyorum sabah 8 de bi başladık akşam 8 de oturduk.
annemle mutfak dolaplarını hallettik miss oldu. anneannem mutfak halımı yıkadı balkonda, inceydi hemen kuruyuverdi temiz temiz serdik.
salon perdelerini yıkadık hiç kırışmadı aynı yeni takılmış gibi oldu korkmuştuk kırışırsa diye olmadı Allahtan. annem camları sildi bende salonu hallettim. bütün ev dip köşe silindi süpürüldü. bi yatak odasıyla oturma odası perdelerim kaldı. onları da bayramdan sonra yıkıcam artık.
Herkes başka topiklere dağıldığından beri buranın tadı tuzu kalmadı : (
Lovely geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin.
Sağol canım. Bugün anneannemi ameliyata alacaklarmış ama çok yaşlı olduğu için riskli onun için dua eder misiniz?
Öyle deme stankim yine günlük yazıyoruz. Ben hergün giriyorum günlük gibi yazıyorum.
Gizzzz nerelerde yaaaaaaaa
Valla her sabah giriyorum bakıyorum yok kimse doğru düzgün yazan yok dövecem ya sizi ben
Dualarimiz sizinle csnim. Insallah atlaticakSağol canım. Bugün anneannemi ameliyata alacaklarmış ama çok yaşlı olduğu için riskli onun için dua eder misiniz?
Canım sen anlat tatlı tatlı doğunca dünyalara değişilmiyorlar ama hamilelikte özleniyor açıkcası : )
Gunaydinnn
Mitsubishi elektric taktirdik canim. Esim aylardir arastiriyor. Biraz pahaliya geldi ama kampanya yakaladik. Insallah memnun kaliriz. Faturaya fazla yansimiyomus kullananlar oyle diyor bakicaz artik.
Anneannem 72 yasinda canim ama masallahi var annemle kardes zannediyor gorenler. Hic duramaz yerinde![]()
Baska topiklere yazamiyorum ben yaa. Arada aksamlari bdv okuyup
kafayi siyiriyorum o kadar![]()