- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
merhaba güzellikler ben bodrumdan döndüm kuzenimin her şeyi çok güzel oldu evini dizdik geldik şimdi düğün için geri sayımda sıra..
lovely ve nena yıl dönümleriniz kutlu olsun canlarım nice güzel yıllar hep birlikte musmutlu olun inşallah
13 eylül benim doğumgünümdü, bodrumda ev. yerleştirirken kapı çaldı birde baktım bana vazoda rengarenk çiçekler gelmiş erkek arkadaşım sürpriz yapmış çiçek yollamış üstüne de güzel bir not çok mutlu etti beni çünkü beklemiyordum gitmeden kutlamıştık hediyemide vermişti sevindim yani:)
Stankinin bebiş çok tatlı çok. Maşallah yakışıklı mı yakışıklı kocaman olmuş. Boyu da uzun olucak belli.
Puknascım çok teşekkür ederim canım.
Hümüşüm bir organizasyon firmasıyla anlaşabilirsiniz hastane süslemesi için. Envayi çeşit şeyler var. Senin paylaştığının bebek yatakları da var aynısının büyüğü zannediyorum 6 aylığa kadar falan yatırılıyor o sepetlere. Bu ara chelzy'yi göremiyorum.
Bugun cocuklarimdan biri parkta dustu basi kocaman sisti biraz da kanadı. Icim gitti valla tabi onun disinda bide anneye laf anlatma derdi var. Dun geldi daha sinifa. Simdi de yemek pisirmem lazim ama ayaga kalkicak halim yok calisan ev hanimi olmak ne zor yaaa
Gunaydin
2-3 gundur bu saatlerde uyaniyorum. Normalde esim gittikten sonra uyuyamazdim. Simdi pofur poffur uyuyorum. Havadan olsa gerek kapali kasvetli diye galiba. Hele bugun adetliyim hic kalkasim yok.
günaydın kızlarrrr
bugun bide sabah ugrayayım dedim hümüm çok tatlıymış kıyafetler bayıldımoy bu bebişlerin herşeyi çok tatlı oluyo zaten minicik minicik
bugun istanbul da yagmurlu insan evden çıkmak istemiyo hiç ama bebelerim beni bekler. öpüyorum hepiniziii
Oyyy çok tatlılarmış. Carter's ve mothercare ofisimin yanı bu arada arkamdada kanz var. Mothercare'in yanı da zara. Benim çocuk çok şanslı olacak bir gelse.
Eki Görüntüle 1246145 Eki Görüntüle 1246146 kızlar zeynepime pano yapacam hangisi güzel
Ben 5. sıradakini beğendim canım ama demetozger'in paylaştığında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?