• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Selamlae kizlar.
Bi selam vereyim dedim pek keyfim yok.
Okula ilkokul bolumune bir ingilizceci daha atandi.Benim ek ders uctu gitti.Neredeyse 500 lira daha az alicam.Panik halindeyim ham maasla tek basima yettirebilir miyim diye.2 gunumu bosallttirdim.Gitmiyorum okula.Haftanin 3 gunu derse giricem.Bi garibim.
Sizler iyisiniz degil mi ?

Daha dün yazdım Chelzy nerelerde diye. Tüh kötü olmuş ya 500 lira az para değil canım ama daha az yorulacaksın bu da iyi tarafı.

iyi akşamlar

hümüm o ciciler nasıl güzeller öyle. kız çocuklarının herbişeyleri ayrı güzel yaa

chelzycim hoş geldin canım. aynen çok kötü olmuş az buz para değilmişte neyse bide iyi tarafından bak 3 günmüş derslerin geri kalan günler sana kalacak

ayyyy sıkıldım eşim geldiğinden beri kanalları ayarlamaya çalışıyo. kitap okumaktan puzzle yapmaktan gözlerim ağrıdı bugün. tv hayatımız da ne çok yer kaplıyormuş meğer

iyi akşamlar

hümüm o ciciler nasıl güzeller öyle. kız çocuklarının herbişeyleri ayrı güzel yaa

chelzycim hoş geldin canım. aynen çok kötü olmuş az buz para değilmişte neyse bide iyi tarafından bak 3 günmüş derslerin geri kalan günler sana kalacak

Canım girdiğin banka sınavının sonucu açıklandı mı?

Hücüm benden kuslu olanini begendim daha bi cici sanki.
Incicicegim benimki de su anda tvyle bogusuyo ayy banada sinir geldi olmuyo bi turlu ya ne gerek vardi yeni uyduya gecmeye durup dururken

Avatarımdaki patikleri anneannesi almış kuzuma :KK55:
bende dün ilk parçaları aldım bakın
rsz_img-20140918-wa0010[1].jpg
rsz_img-20140918-wa0015[1].jpg

hellooo huhuuuuu millet canıskolarım napıonussss kiiiiiiiiiiiiiiiiii
bız kızımla mama yedık smdı ohh mıss
Avatarımdaki patikleri anneannesi almış kuzuma :KK55:
bende dün ilk parçaları aldım bakın Eki Görüntüle 1247152 Eki Görüntüle 1247153
ay ciciler süpperrrmişşş hümoşşş saglıkla gysn yegenımz ınsallahhhh

Ayaksız almak çok mantıklı, ayaklıları hemen uzadıkları için giyemiyorlar çok fazla.

Ardanın hiç giyemeden küçülen bir sürü kıyafeti var.

tv de uzmanlarda sey dıo ayaklı alın cocuk yenı dogdugunda corap gydrmeyn ayaklı tulum gydrn saglıklı olan o dıo hangsnı yapcaz smdı kafam karstı bnde hepsnı ayaklı alım dıodum:KK51:o_O

Selamlae kizlar.
Bi selam vereyim dedim pek keyfim yok.
Okula ilkokul bolumune bir ingilizceci daha atandi.Benim ek ders uctu gitti.Neredeyse 500 lira daha az alicam.Panik halindeyim ham maasla tek basima yettirebilir miyim diye.2 gunumu bosallttirdim.Gitmiyorum okula.Haftanin 3 gunu derse giricem.Bi garibim.
Sizler iyisiniz degil mi ?

kuzucuk uzuldum yaaa 500tl cok ıyı para saglık olsn kuzuzumnapcan

Nena nerelerde acep.

burdayım kiiiiiiiiii bebişe batatnıye orme ısıne daldım napayım valla super beyaz battanıye oruyorum bıde pembe kurdelayla susleme yapcam ınsallah....
bıde uygun patık ormem lazm ama nasılll yapcam bılmıom annıskoda anlamaz o ısten ananame yaptrcam gbı gorunuo battanıyem btsn paylasıcammm :KK71:

kuzucuk uzuldum yaaa 500tl cok ıyı para saglık olsn kuzuzumnapcan

burdayım kiiiiiiiiii bebişe batatnıye orme ısıne daldım napayım valla super beyaz battanıye oruyorum bıde pembe kurdelayla susleme yapcam ınsallah....
bıde uygun patık ormem lazm ama nasılll yapcam bılmıom annıskoda anlamaz o ısten ananame yaptrcam gbı gorunuo battanıyem btsn paylasıcammm :KK71:

İşten çıkasım var benimde valla zorla geliyorum sabahları :cry::cry::cry:
ama işte maddi durum dayanacam aralıka akadar

Back