- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Ben 5. sıradakini beğendim canım.
5 ne kız
2 tane şablon var işte ya perili yada kuşlu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5. sıradakini beğendim canım.
5 ne kız
Selamlae kizlar.
Bi selam vereyim dedim pek keyfim yok.
Okula ilkokul bolumune bir ingilizceci daha atandi.Benim ek ders uctu gitti.Neredeyse 500 lira daha az alicam.Panik halindeyim ham maasla tek basima yettirebilir miyim diye.2 gunumu bosallttirdim.Gitmiyorum okula.Haftanin 3 gunu derse giricem.Bi garibim.
Sizler iyisiniz degil mi ?
bende peri kızlı olanları beğendim daha bi sevimli geldi bana5 ne kız
iyi akşamlar
hümüm o ciciler nasıl güzeller öyle. kız çocuklarının herbişeyleri ayrı güzel yaa
chelzycim hoş geldin canım. aynen çok kötü olmuş az buz para değilmişte neyse bide iyi tarafından bak 3 günmüş derslerin geri kalan günler sana kalacak
evet maalesef o da olmadı canımCanım girdiğin banka sınavının sonucu açıklandı mı?
Herkese günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
evet maalesef o da olmadı canım![]()
Günaydın hümmmmmmmmm bu ne enerjik bir günaydın.
Avatarımdaki patikleri anneannesi almış kuzuma![]()
bende dün ilk parçaları aldım bakın Eki Görüntüle 1247152 Eki Görüntüle 1247153
Ayaksız almak çok mantıklı, ayaklıları hemen uzadıkları için giyemiyorlar çok fazla.
Ardanın hiç giyemeden küçülen bir sürü kıyafeti var.
ay ciciler süpperrrmişşş hümoşşş saglıkla gysn yegenımz ınsallahhhhAvatarımdaki patikleri anneannesi almış kuzuma![]()
bende dün ilk parçaları aldım bakın Eki Görüntüle 1247152 Eki Görüntüle 1247153
Ayaksız almak çok mantıklı, ayaklıları hemen uzadıkları için giyemiyorlar çok fazla.
Ardanın hiç giyemeden küçülen bir sürü kıyafeti var.
Selamlae kizlar.
Bi selam vereyim dedim pek keyfim yok.
Okula ilkokul bolumune bir ingilizceci daha atandi.Benim ek ders uctu gitti.Neredeyse 500 lira daha az alicam.Panik halindeyim ham maasla tek basima yettirebilir miyim diye.2 gunumu bosallttirdim.Gitmiyorum okula.Haftanin 3 gunu derse giricem.Bi garibim.
Sizler iyisiniz degil mi ?
Nena nerelerde acep.
kuzucuk uzuldum yaaa 500tl cok ıyı para saglık olsn kuzuzumnapcan
burdayım kiiiiiiiiii bebişe batatnıye orme ısıne daldım napayım valla super beyaz battanıye oruyorum bıde pembe kurdelayla susleme yapcam ınsallah....
bıde uygun patık ormem lazm ama nasılll yapcam bılmıom annıskoda anlamaz o ısten ananame yaptrcam gbı gorunuo battanıyem btsn paylasıcammm![]()