347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kayınvalidemler gelirken köyden bir çuval dolusu biber getirmiş. neredeyse yarısından fazlasını anneme götürdüm. kurutsun dolaba koysun biz lazım oldukça alırız diye. bugünde evde kalanların birazını minik minik doğrayıp dolaba koydum kışın menemen yaparız die dolmalıkların birazını da oydum onları da koyucam kuruyunca, birazını da akşama yemek için kızarttım bide fırında kabak mücver yaptım. ayakta durmaktan sırtım ağrıdı gene. daha dolapta bi dünya sivri biber kaldı.

offff ya 7de gidecem eve evde yemek yok

hiç halim yok

Günaydınnn kızlarrrr :)
Cumartesi yine bir temizlik gununde aranizdayimmm :) hic sevmiyorum temizlik yapmayi ama napiyim mecburr

Ben gecen nasilsnz yazdm kimse donmedi stankiye gecms olsn demstm birine bsy daha demstm artk bu topikte kimse beni sevmio

Canım 1 haftadır çok yoğunum, çok yoruldum, 1 haftafdır kayınvalidemlerde kalıyoruz, yazdığını görmemişimdir. Yada toplu mesaj atmışımdır. Hatırlayamadım şimdi. Seviliyorsun. Öptüm : )

Çok geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun canım. Onlar bizim kıymetlilerimiz, Allah'ım hepsine sağlık versin.

Yarın 1 hafta olacak eve taşınalı, henüz evimizde kalmaya başlamadık. Duşakabin takıldı, mutfak tezgahı değişti, aşağı inen korkuluklar siyahtan beyaza boyandı. Daha bir sürü iş var. Pazartesi eve geçmeyi düşünüyoruz.

İstikbal yatak kullananlar hangi yatağını kullanıyorsunuz. Biz bugün yatak aldık, sleepwel energy.

Hadi bakalım hayirlisi bu ev de mi dubleks? Ilerde arda yurumeye başlayınca zor olcak senin icin

Hadi bakalım hayirlisi bu ev de mi dubleks? Ilerde arda yurumeye başlayınca zor olcak senin icin
Canım aşağı katta yatak odası ile banyo ve wc var. Üst katta wc, mutfak ve odalar var. Yaşam alanı üst katta. Merdivenlerin başladığı ve bittiği yere korkulukların şeklinde kapı yaptıracağız. Aslında ona tam karar veremedim akordiyon kapılardan da olabilir. Bakalım inşallah sorun olmaz.

iyi akşamlar

eşim bugün dırdırıma daha fazla dayanamayıp geçen sene aldığımız avizeyi taktı çok kadar becerikli olduğu için de tam 1 saat uğraştık kollarım boynum ağrımış sandalye tepesinde avize tutmaktan

eve düzen oturtmak zor oluyo canım hele bi de ardacık var allah kolaylık versin kendini çok yormadan yap işleri

Hepinize gunaydinnnn ise gdenlere hayrli islerrr diliyorummm... bizde kizimla yatakta yuvarlaniyiruz butun gece uyuyamadk... c.tesi dr amcamiza gttik kizim masallah vok iyi bi eliyle burnunu tutuodu cok komikti gormenz lazm buvarada ben tamtamina 83kg ohannes rodrigezzz dunden beri diyetteym hamur isi yok tatli yok tuzlu yok zart yok zurt yok e ben ne yiiciiimmm yahu guldugume bakmayin psikoloji gidik 7.ayimda catlaklarn basladi dun farkettm insallah derinlesmezler ustten cizgi gbi kalir smdilik az ama 9.ayima kadar karnim carsamba pazarna donmezse iyidir imdatttttt.... buarada birivyatak sormus kim hatrlamiyrm ben yatasin majesty sni kullanyrm orta ortopedik inanilmaz keyfli birbyatak bilgine sunarim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…