- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh maşallah gördüm fotoğraflarınızı beğendim![]()
lovelym bayıldım fotolarınıza bende harikasınız tatiliniz iyi geçmiş. nice seneleriniz olsun inşallah![]()
Gunaydinnnn
Yatakta keyif yapiyorum hala kalkamadim henuz.
Nenacim gece yapmadim gunduz islendimde topige ugrayamadim butun gun
gunaydnnnn mılletttt napıosunzzzzz bugune bugun şişişko bi kelebek var karsnzda 3 gundr dıyetteym....
incicicegm aksam aksam nıe ıs yaptn kuzum gunler cuvalamı grdı yoruosn kendını
lovelylı canımcım 1. yılınzkutlu mutlu olsn ınsaalhh nıce omurlernz olsn sevglı kocacgnlaaa tatlım...
bızde yıldonumumuzu c.tesı gunu kutladık aslnda bu onmzdekı p.tesı ama bız 13 unde kutlama kararı aldk cunku 13 eylul bızım sevglı yıldonumumuz hayatmzı 6 yıldr bırlıkte gecırıoruz ve esım o gunude anmak ıstedgnı belırttı o gun de bızım ıcın cok ozel oldgndan oyle kutladk c.tesıye geldı ıyı oldu ..........
bu arada siz benm cimcimeyi bi görseniz karata burnunu tutuodu gecen ultrasona grdgmde cok seker yerımkııı
gunaydnnnn mılletttt napıosunzzzzz bugune bugun şişişko bi kelebek var karsnzda 3 gundr dıyetteym....
lovelylı canımcım 1. yılınzkutlu mutlu olsn ınsaalhh nıce omurlernz olsn sevglı kocacgnlaaa tatlım...
bızde yıldonumumuzu c.tesı gunu kutladık aslnda bu onmzdekı p.tesı ama bız 13 unde kutlama kararı aldk cunku 13 eylul bızım sevglı yıldonumumuz hayatmzı 6 yıldr bırlıkte gecırıoruz ve esım o gunude anmak ıstedgnı belırttı o gun de bızım ıcın cok ozel oldgndan oyle kutladk c.tesıye geldı ıyı oldu ..........
bu arada siz benm cimcimeyi bi görseniz karata burnunu tutuodu gecen ultrasona grdgmde cok seker yerımkııı
Ultrason görüntüsü yok mu? Görsek ya cimcimeyi.
amma az konuşuyosunuz artık geldiğimde okuyacak hiç bişey olmuyo
lovelym nice mutlu senelere canım resimlerinize bayıldım hep böyle mutlu huzurlu olun
pazar günü halıları verdim yıkamaya ev nasıl boş kaldı böyle hiç sevmedim halısız halini![]()
Pazartesi doğum raporum bittiği için iş yerine gittim süt iznini toplu kullanmak için dilekçe verdim. 17 Kasımda iş başı. Yarın Arda 3,5 aylık oluyor.
Bu arada dün akşam kendi evimize geldik, Arda evi yabancıladı. Bugün canı sıkıldı baya. Babannesini özledi sanırım. Yarın babannesi gelecekmiş, hasret gidersin kuzum : )