• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben bugun anca gelebildim kamyon çarpmış gibiyimmmm hiç sevmiyorum eylül ayını :( çocukların düzeni oturana kadar böyleyiz bakalım Allah sonumuzu hayır etsin :KK51:

iyi akşamlar

bende bugün hiç gelemedim. evi silip süpürdüm gene. bıktım valla tozundan artık temizle akşama gene aynı. öğleden sonra komşum çağırdı oraya çıktım biraz. sonra yemek telaşı falan yemekten sonrada markete gittik. ne kalabalıktı. okul açıldı ya millet defter kalem falan alıyodu. biz de dünyaları bıraktık geldik her şey ne pahalı yahuu

oh maşallah gördüm fotoğraflarınızı beğendim :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

lovelym bayıldım fotolarınıza bende harikasınız tatiliniz iyi geçmiş. nice seneleriniz olsun inşallah :nazar:

Teşekkür ederim kızlar valla aslında ben çok pişman oldum fotoğraf makinası götürmediğime. Unuttum gerçi. Telefonla akşamları çok kötü çıkıyor. Bir kaç foto çekilebildik o yüzden sadece.

gunaydnnnn mılletttt napıosunzzzzz bugune bugun şişişko bi kelebek var karsnzda 3 gundr dıyetteym....

incicicegm aksam aksam nıe ıs yaptn kuzum gunler cuvalamı grdı yoruosn kendını

lovelylı canımcım 1. yılınzkutlu mutlu olsn ınsaalhh nıce omurlernz olsn sevglı kocacgnlaaa tatlım...

bızde yıldonumumuzu c.tesı gunu kutladık aslnda bu onmzdekı p.tesı ama bız 13 unde kutlama kararı aldk cunku 13 eylul bızım sevglı yıldonumumuz hayatmzı 6 yıldr bırlıkte gecırıoruz ve esım o gunude anmak ıstedgnı belırttı o gun de bızım ıcın cok ozel oldgndan oyle kutladk c.tesıye geldı ıyı oldu ..........

bu arada siz benm cimcimeyi bi görseniz karata burnunu tutuodu gecen ultrasona grdgmde cok seker yerımkııı

Gunaydinnnn

Yatakta keyif yapiyorum hala kalkamadim henuz.

Nenacim gece yapmadim gunduz islendimde topige ugrayamadim butun gun

gunaydnnnn mılletttt napıosunzzzzz bugune bugun şişişko bi kelebek var karsnzda 3 gundr dıyetteym....

lovelylı canımcım 1. yılınzkutlu mutlu olsn ınsaalhh nıce omurlernz olsn sevglı kocacgnlaaa tatlım...

bızde yıldonumumuzu c.tesı gunu kutladık aslnda bu onmzdekı p.tesı ama bız 13 unde kutlama kararı aldk cunku 13 eylul bızım sevglı yıldonumumuz hayatmzı 6 yıldr bırlıkte gecırıoruz ve esım o gunude anmak ıstedgnı belırttı o gun de bızım ıcın cok ozel oldgndan oyle kutladk c.tesıye geldı ıyı oldu ..........

bu arada siz benm cimcimeyi bi görseniz karata burnunu tutuodu gecen ultrasona grdgmde cok seker yerımkııı

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Sabah kalkmak istemedim yataktan yaaaaa :cry::cry::cry::cry::cry:

Canım teşekkürler ay yerim o cimcimeyi ben.

amma az konuşuyosunuz artık geldiğimde okuyacak hiç bişey olmuyo :KK43:
lovelym nice mutlu senelere canım resimlerinize bayıldım hep böyle mutlu huzurlu olun :KK68:
pazar günü halıları verdim yıkamaya ev nasıl boş kaldı böyle hiç sevmedim halısız halini :KK48:

Pazartesi doğum raporum bittiği için iş yerine gittim süt iznini toplu kullanmak için dilekçe verdim. 17 Kasımda iş başı. Yarın Arda 3,5 aylık oluyor.

Bu arada dün akşam kendi evimize geldik, Arda evi yabancıladı. Bugün canı sıkıldı baya. Babannesini özledi sanırım. Yarın babannesi gelecekmiş, hasret gidersin kuzum : )

Ultrason görüntüsü yok mu? Görsek ya cimcimeyi.

Ultrason görüntüsü yok mu? Görsek ya cimcimeyi.

Annem benii hep cimcime diye severdi, kız kardeşimde 5 yaşındayken beni niye öyle sevmiyorsun diye kıskanıyormuş. Annem bunu bana söyleyince, kız kardeşime karpuzun küçüğüne cimcime denir boşver sen karpuz olma dedim : ) Sonrada büyüdü benle dalga geçmeye başladı küçük karpuz abla diye : )

amma az konuşuyosunuz artık geldiğimde okuyacak hiç bişey olmuyo :KK43:
lovelym nice mutlu senelere canım resimlerinize bayıldım hep böyle mutlu huzurlu olun :KK68:
pazar günü halıları verdim yıkamaya ev nasıl boş kaldı böyle hiç sevmedim halısız halini :KK48:

Canım teşekkürler, çekilemedik çok fazla radisson'a saklıyorum resimleri.

Pazartesi doğum raporum bittiği için iş yerine gittim süt iznini toplu kullanmak için dilekçe verdim. 17 Kasımda iş başı. Yarın Arda 3,5 aylık oluyor.

Bu arada dün akşam kendi evimize geldik, Arda evi yabancıladı. Bugün canı sıkıldı baya. Babannesini özledi sanırım. Yarın babannesi gelecekmiş, hasret gidersin kuzum : )

Canım maşallah ne çabuk geçti zaman. Ardacık kocaman olmuş ama ben hiç göremiyorum ki onun fotolarını. Biraz atsana bize özel mesajla uzaktan sevelim.

Gunaydinlarr

Aynen sayfalar pek ilerlemiyor bu ara.

Stankim sut iznini toptan kullanman cok iyi olmus biraz daha zaman gecirirsiniz ne guzel. Pasa buyumuste evin yeni oldugunu mu anlamis. Kiyamam kuzuya masallah...

merhaba güzellikler ben bodrumdan döndüm kuzenimin her şeyi çok güzel oldu evini dizdik geldik şimdi düğün için geri sayımda sıra..

lovely ve nena yıl dönümleriniz kutlu olsun canlarım nice güzel yıllar hep birlikte musmutlu olun inşallah

13 eylül benim doğumgünümdü, bodrumda ev. yerleştirirken kapı çaldı birde baktım bana vazoda rengarenk çiçekler gelmiş erkek arkadaşım sürpriz yapmış çiçek yollamış üstüne de güzel bir not çok mutlu etti beni çünkü beklemiyordum gitmeden kutlamıştık hediyemide vermişti sevindim yani:)

Back