• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba güzellikler ben bodrumdan döndüm kuzenimin her şeyi çok güzel oldu evini dizdik geldik şimdi düğün için geri sayımda sıra..

lovely ve nena yıl dönümleriniz kutlu olsun canlarım nice güzel yıllar hep birlikte musmutlu olun inşallah

13 eylül benim doğumgünümdü, bodrumda ev. yerleştirirken kapı çaldı birde baktım bana vazoda rengarenk çiçekler gelmiş erkek arkadaşım sürpriz yapmış çiçek yollamış üstüne de güzel bir not çok mutlu etti beni çünkü beklemiyordum gitmeden kutlamıştık hediyemide vermişti sevindim yani:)

Maşallah canım ne güzel :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: doğumgünün kutlu olsun

rsz_sepet.jpg
Eylülün annesi :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: şu sepete bayıldım ben
Zeynepimle Eylülün şekerlerini koymak için nasıl

Stankinin bebiş çok tatlı çok. Maşallah yakışıklı mı yakışıklı kocaman olmuş. Boyu da uzun olucak belli.

Puknascım çok teşekkür ederim canım.

Hümüşüm bir organizasyon firmasıyla anlaşabilirsiniz hastane süslemesi için. Envayi çeşit şeyler var. Senin paylaştığının bebek yatakları da var aynısının büyüğü zannediyorum 6 aylığa kadar falan yatırılıyor o sepetlere. Bu ara chelzy'yi göremiyorum.

Bugun cocuklarimdan biri parkta dustu basi kocaman sisti biraz da kanadı. Icim gitti valla tabi onun disinda bide anneye laf anlatma derdi var. Dun geldi daha sinifa. Simdi de yemek pisirmem lazim ama ayaga kalkicak halim yok calisan ev hanimi olmak ne zor yaaa

Stankinin bebiş çok tatlı çok. Maşallah yakışıklı mı yakışıklı kocaman olmuş. Boyu da uzun olucak belli.

Puknascım çok teşekkür ederim canım.

Hümüşüm bir organizasyon firmasıyla anlaşabilirsiniz hastane süslemesi için. Envayi çeşit şeyler var. Senin paylaştığının bebek yatakları da var aynısının büyüğü zannediyorum 6 aylığa kadar falan yatırılıyor o sepetlere. Bu ara chelzy'yi göremiyorum.

Canım ben büyüyebilen yatak alacam daha doğrusu annem alacak yatağını
ama ilk aylarda yatması için de küçük tahta beşik düşünüyorum

Bugun cocuklarimdan biri parkta dustu basi kocaman sisti biraz da kanadı. Icim gitti valla tabi onun disinda bide anneye laf anlatma derdi var. Dun geldi daha sinifa. Simdi de yemek pisirmem lazim ama ayaga kalkicak halim yok calisan ev hanimi olmak ne zor yaaa

Hem çalışan hem ev hanımı üstüne de hamile zamanı gelince görecem ben seni :-):-):-):-):-):-)

Gunaydin

2-3 gundur bu saatlerde uyaniyorum. Normalde esim gittikten sonra uyuyamazdim. Simdi pofur poffur uyuyorum. Havadan olsa gerek kapali kasvetli diye galiba. Hele bugun adetliyim hic kalkasim yok.

günaydın kızlarrrr
bugun bide sabah ugrayayım dedim hümüm çok tatlıymış kıyafetler bayıldım :KK68: oy bu bebişlerin herşeyi çok tatlı oluyo zaten minicik minicik
bugun istanbul da yagmurlu insan evden çıkmak istemiyo hiç ama bebelerim beni bekler. öpüyorum hepiniziii

günaydın kızlarrrr
bugun bide sabah ugrayayım dedim hümüm çok tatlıymış kıyafetler bayıldım :KK68: oy bu bebişlerin herşeyi çok tatlı oluyo zaten minicik minicik
bugun istanbul da yagmurlu insan evden çıkmak istemiyo hiç ama bebelerim beni bekler. öpüyorum hepiniziii

öğle arası soluğu alışveriş merkezinde alacam bebeğime artık siftah yapmam lazım :-):-):-):-)

Selamlae kizlar.
Bi selam vereyim dedim pek keyfim yok.
Okula ilkokul bolumune bir ingilizceci daha atandi.Benim ek ders uctu gitti.Neredeyse 500 lira daha az alicam.Panik halindeyim ham maasla tek basima yettirebilir miyim diye.2 gunumu bosallttirdim.Gitmiyorum okula.Haftanin 3 gunu derse giricem.Bi garibim.
Sizler iyisiniz degil mi ?

Back