- 25 Nisan 2013
- 10.963
- 8.903
- 448
Günaydın canlarımmmmmmmm
kuzum sabah aç karnına tepikledi beni hadi kalk acıktım diyor herhalde![]()
Oyyy hissediyorsun artık ha depiklerini maşallah kuzuya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canlarımmmmmmmm
kuzum sabah aç karnına tepikledi beni hadi kalk acıktım diyor herhalde![]()
Oyyy hissediyorsun artık ha depiklerini maşallah kuzuya.
kayınvalidemler gelirken köyden bir çuval dolusu biber getirmiş. neredeyse yarısından fazlasını anneme götürdüm. kurutsun dolaba koysun biz lazım oldukça alırız diye. bugünde evde kalanların birazını minik minik doğrayıp dolaba koydum kışın menemen yaparız die dolmalıkların birazını da oydum onları da koyucam kuruyunca, birazını da akşama yemek için kızarttım bide fırında kabak mücver yaptım. ayakta durmaktan sırtım ağrıdı gene. daha dolapta bi dünya sivri biber kaldı.
Ben gecen nasilsnz yazdm kimse donmedistankiye gecms olsn demstm birine bsy daha demstm artk bu topikte kimse beni sevmio
![]()
![]()
Merhaba kızlar ben geldim bugün talihsizlikler yaşadım hastanede
İlk gittim doktora sağlık ocağındaki yapılan kan testlerini falan gösterdim sonra ultrason yerine gittim bebeğin kalbinde sanki bi boşluk olduğunu emin olamadığını söyledi çocuk kardiyolojisi görsün dedi oraya gittim kalbinde delik var gibi dedi ay ben ağla ağla teyzemle gitmiştik tam emin olmadı 2 gün sonra tekrar bakalım dedi hemen gittim doktorumun yanına
Ankara da Eyüp Ekici var kızılayda muayenesi tek muayene 360 tl hemen bi kağıt yazdı ona gitmemi istedi
Aradık müsait misiniz diye doktorumun verdiği kağıdı verdik hemen aldı beni inceledi kalbini 15 dk boyunca yok delik dedi ohhh bi rahat ettim anlatamam size... kız dedi o da valla ne cinsiyeti ne kafası hiç birşeyi umrumda değildi kalbinde bir şey çıkmasın diye dua ederken hiç birşeyi görmedi gözüm.. Bir şey yok deyince bi ohhh dedim gözümden yaş geldi o derece
kızımız büyüsün elimi öpmeye getirirsin dedi ne demek ne demek dedim işte böyle şeyler yaşadım
teşekkürler kızlar bakalım araştırıyoruz şimdi. detaylı tahlillerde ne çıkacak bakalım.
hümüm doktor nie hemen korkutmuş öyle. halini düşünemiyorum. kıyamam. şükür ki bi sorun yokmuş gelmiş geçmiş olsun
nenacık seni ve küçük kelebeği çok seviyoruzz
Biz yaysiz ametist kullaniyoruz canim baslarda cok sikayet etmistim ama artik alıştım memnunumİstikbal yatak kullananlar hangi yatağını kullanıyorsunuz. Biz bugün yatak aldık, sleepwel energy.
Hadi bakalım hayirlisi bu ev de mi dubleks? Ilerde arda yurumeye başlayınca zor olcak senin icinYarın 1 hafta olacak eve taşınalı, henüz evimizde kalmaya başlamadık. Duşakabin takıldı, mutfak tezgahı değişti, aşağı inen korkuluklar siyahtan beyaza boyandı. Daha bir sürü iş var. Pazartesi eve geçmeyi düşünüyoruz.
Bizim yatağımız ben çok memnunum canım Güle güle yatınİstikbal yatak kullananlar hangi yatağını kullanıyorsunuz. Biz bugün yatak aldık, sleepwel energy.
Canım aşağı katta yatak odası ile banyo ve wc var. Üst katta wc, mutfak ve odalar var. Yaşam alanı üst katta. Merdivenlerin başladığı ve bittiği yere korkulukların şeklinde kapı yaptıracağız. Aslında ona tam karar veremedim akordiyon kapılardan da olabilir. Bakalım inşallah sorun olmaz.Hadi bakalım hayirlisi bu ev de mi dubleks? Ilerde arda yurumeye başlayınca zor olcak senin icin
amin canım teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım. Onlar bizim kıymetlilerimiz, Allah'ım hepsine sağlık versin.
eve düzen oturtmak zor oluyo canım hele bi de ardacık var allah kolaylık versin kendini çok yormadan yap işleriYarın 1 hafta olacak eve taşınalı, henüz evimizde kalmaya başlamadık. Duşakabin takıldı, mutfak tezgahı değişti, aşağı inen korkuluklar siyahtan beyaza boyandı. Daha bir sürü iş var. Pazartesi eve geçmeyi düşünüyoruz.