- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Ayy hummm ne paniklemssndr vallahi cok sukur ki bsy cikmamis vallahi uzuntunu endiseni anlaiyrm allahim cocuklarmzi bize bagslasnMerhaba kızlar ben geldim bugün talihsizlikler yaşadım hastanede
İlk gittim doktora sağlık ocağındaki yapılan kan testlerini falan gösterdim sonra ultrason yerine gittim bebeğin kalbinde sanki bi boşluk olduğunu emin olamadığını söyledi çocuk kardiyolojisi görsün dedi oraya gittim kalbinde delik var gibi dedi ay ben ağla ağla teyzemle gitmiştik tam emin olmadı 2 gün sonra tekrar bakalım dedi hemen gittim doktorumun yanına
Ankara da Eyüp Ekici var kızılayda muayenesi tek muayene 360 tl hemen bi kağıt yazdı ona gitmemi istedi
Aradık müsait misiniz diye doktorumun verdiği kağıdı verdik hemen aldı beni inceledi kalbini 15 dk boyunca yok delik dedi ohhh bi rahat ettim anlatamam size... kız dedi o da valla ne cinsiyeti ne kafası hiç birşeyi umrumda değildi kalbinde bir şey çıkmasın diye dua ederken hiç birşeyi görmedi gözüm.. Bir şey yok deyince bi ohhh dedim gözümden yaş geldi o derece
kızımız büyüsün elimi öpmeye getirirsin dedi ne demek ne demek dedim işte böyle şeyler yaşadım
Ayy hummm ne paniklemssndr vallahi cok sukur ki bsy cikmamis vallahi uzuntunu endiseni anlaiyrm allahim cocuklarmzi bize bagslasn
selamlar canlar
kayınvalidemler bugün kahvaltıdan sonra gittiler. yatılı misafir ağırlamak çok zormuş. öldüm vallahi. bide görümcemin çocukları vardı. biri 3.5 biri 7 yaşında onlar daha çok yordu. ayaklarım belim çok fena. çocuk olunca ev dağıldı tabi anca bitirdim işleri. akşama hiç yemek falan yapacak halim kalmadı. zaten eşimde halimi anlamış olacak ki akşama dışarı gideriz uğraşma dedi
hümmm geçmiş doğum günün kutlu olsun. umarım karıştırmamışımdır
stankim kötü bir taşınma süreci olmuş. neyse atlatmışsınız sağlık olsun artık. anneciğine de geçmiş olsun stres falan mı yaptı naptı
benim annemde de eklem romatizması çıkmış. sürekli parmakları ağrıyıp şişiyordu. tahlil yaptırmıştı geçen hafta. romatizma aşırı yüksek çıkmış. dün gece aradı. ağladı ağlıyacaktı neredeyse. tedavi edilmezse ileride kamburluk. eklem yerlerinde şekil bozuklukları hareket kısıtlığı falan olurmuş. fena moralimiz bozuldu. şimdi ege üni. den sıra randevu almaya çalışıyoruz doktor daha detaylı bir tahlil yaptırmasını söylemiş orda. annem biraz evhamlı biri şimdi daha fena oldu
Merhaba kızlar ben geldim bugün talihsizlikler yaşadım hastanede
İlk gittim doktora sağlık ocağındaki yapılan kan testlerini falan gösterdim sonra ultrason yerine gittim bebeğin kalbinde sanki bi boşluk olduğunu emin olamadığını söyledi çocuk kardiyolojisi görsün dedi oraya gittim kalbinde delik var gibi dedi ay ben ağla ağla teyzemle gitmiştik tam emin olmadı 2 gün sonra tekrar bakalım dedi hemen gittim doktorumun yanına
Ankara da Eyüp Ekici var kızılayda muayenesi tek muayene 360 tl hemen bi kağıt yazdı ona gitmemi istedi
Aradık müsait misiniz diye doktorumun verdiği kağıdı verdik hemen aldı beni inceledi kalbini 15 dk boyunca yok delik dedi ohhh bi rahat ettim anlatamam size... kız dedi o da valla ne cinsiyeti ne kafası hiç birşeyi umrumda değildi kalbinde bir şey çıkmasın diye dua ederken hiç birşeyi görmedi gözüm.. Bir şey yok deyince bi ohhh dedim gözümden yaş geldi o derece
kızımız büyüsün elimi öpmeye getirirsin dedi ne demek ne demek dedim işte böyle şeyler yaşadım
Ben gecen nasilsnz yazdm kimse donmedistankiye gecms olsn demstm birine bsy daha demstm artk bu topikte kimse beni sevmio
Canım benim içinde annemlere kalbi delik demişler, üfürüyor bilmem ne korkutmuşlar yazık ama bir doktor görmüş beni de sapasağlam demiş o gün bugündür bir şeyim yok çok şükür. Ara ara çok ağrım oluyordu ama evlenmeden önce doktora ağrı şikayetiyle gitmiştim ara sıra bıçak saplanması gibi aniden ağrı giriyor demiştim bu yaşlarda olur demişti o ne demekse onun dışında sıkıntım yok.
bende bugüne kadar hep tatil için gitmiştim bodruma bu sefer iş için:) ama eğlenceli olacak yeni gelin evi dizmek tabi gitmişken biraz deniz biraz havuz biraz gezmede olacak illaki :)Ohhh süper canım çok severim Bodrum'u bu sene ilk defa gitmedik biz. Sana güzel bir hava değişikliği ve tatil olur canım.
lovelylcimmm canim kocaman sariliyoruz sana kizimla muahhh mjxxx ohh ne tatlisinHelloooo bebeğim nabersin ya görmemişizdir bence. Sevmez olur muyuz bizim topiğin tüm kızlarını seviyoruz biz. Naber nasılsın eylül nasıl gitgide büyüyor anlaşılan annesinin karnı kocaman olmuş artık.
ama yazmadnz kii bndr dedm bana kusmusler galibaaaa pukyyy senide kocaman kucakliyrz ve cok mujuxluyrzzzzkelebek aaa öyle şeyler düşünme canım olur mu hiç bazen bende yazıyorum kimse bişe yazmıyor oluyor öyle gözden kaçabiliyor kuzum seviyoruz seni
hüm boşa strese sokmuşlar seni ya Allah korusun
bzde sizi seviyozzz tetalariii seni de kucakliyozzzzzz ve opuyozz en kokulusundannnn ... bu ara yazdgni goremedm kizlar gecms olsn dio annecne hayrdr insallah ciddi bsyimi var allah korusun herkese saglik versn insallhhhteşekkürler kızlar bakalım araştırıyoruz şimdi. detaylı tahlillerde ne çıkacak bakalım.
hümüm doktor nie hemen korkutmuş öyle. halini düşünemiyorum. kıyamam. şükür ki bi sorun yokmuş gelmiş geçmiş olsun
nenacık seni ve küçük kelebeği çok seviyoruzz
annemin tahlillerinde eklem romatizması baya bi yüksek çıktı canım. şimdi daha detaylı bi tahlil yaptırıcaz inş önemli bişey değildir.. .amin inşallahbzde sizi seviyozzz tetalariii seni de kucakliyozzzzzz ve opuyozz en kokulusundannnn ... bu ara yazdgni goremedm kizlar gecms olsn dio annecne hayrdr insallah ciddi bsyimi var allah korusun herkese saglik versn insallhhh
ayy canım benimm cok gecmisler olsn acil sifalar dilerim insallah hic bsycgi cikmaz annecgnn incicegmmmannemin tahlillerinde eklem romatizması baya bi yüksek çıktı canım. şimdi daha detaylı bi tahlil yaptırıcaz inş önemli bişey değildir.. .amin inşallah
Günaydın canlarım...
gecmis olsn canim acaba ceryandami kaldn yoksa ters hareketmi yaptn noldu ki hay allah tekrarlamaz insallah bidahaGunaydinnnn
Dun aksam sirtima bir agri girdi daha once bi yerimin oyle agridigini gormedim. Esim biraz masaj yapti. Agridan zor uyudum. Suan biraz hafiflemis gibi. Neden olduysa anlamadim..
mussss hg kuzucukGunaydin canlarimm lovely benim iki düğünum olucakti biri bu pazar asil nikah olan diğer pazar. Ama benim başka bir şehirde sinavim var bu hafta o yüzden o düğününü kiz tarafında kina gecesi olarak çarşamba günü yapicaz. Tek düğünün ve kinam olucakkk.
Ama amaa yarin fotoğraf çekimin var çok heyecanliyiz bugün gelinliğini teslim alicam. Herşey hazir çok şükür.
Bu arada ig hesabimi takipçileri silip kapatmistim çok vaktini alioyor diee ama yeniden kullanmaya basladim. O zaman silmistim istek yollayim habersiz kalmayin benden
Hum bu arada bebegin saglikliymis çok şükür başka doktorlara gittiğin iyi olmuş.
İİncicicegi aannen ve sanada geçmiş olsun inşallah tahlilleri temiz cikar.
Sen adini zeynep mi koyuosn aaa ben ilkdefa duydum ismiyle yasasn insallah eylulde zynep i opuo nanaklardanSağolun canlarım benim çok şükür
Günaydınlar diliyorum herkeseZeynepim de öpüyor hepinizi can teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?