- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Sen adini zeynep mi koyuosn aaa ben ilkdefa duydum ismiyle yasasn insallah eylulde zynep i opuo nanaklardan
unutmusum tatlis yaaa aman bana kv deme ne bi arar ne sorar ne bsye ihtycnz varmi der bu ne yaaa sanki elalemin cocugu gelio umursamio bile gecen geldi dioki mendil alma ben yapcam mendil nedr yaaa alla alla snr oldn bnde bix her seyi hallaedyrz aliriz mendilinide dedm iste ben dikicem bilmem ne zahmet etmeyn dedm iste ne zahmet i o cok kolay falan dedi gokhanda anne uzatma ihtuc olan bsyi al mendil ne babane olarak mendil mi yapcn sadece kiz istemio mendl falan dedi iyi sz blrsnz dedi kvAyyyyyyy Eylül&Zeynep kardeşliği
Teee en başından kız olursa Zeynep koyacaz diyordum zaten
Bu arada kızlar k.v deme çok sinirliyim hani erkek falan istiyordu ya
cinsiyeti öğrendik aradım işte ben sana erkek olsun dedim ya dedi bana bu 1
ondan sonra bir hafta sonra konuşurken demez mi doktor belki yanlış görmüştür erkektir belki.... bu da 2
1 aydır ne arıyor ne soruyor ne bebek nasıl ne nasılsın falan cinsiyeti öğrenene kadar zırt pırt arayan kadın kesildi bu da 3
haftasonu teyzesine gittik eşimin.. cinsiyeti öğrendiniz mi dedi teyzesi 1 ay olmuş yaaa insan kardeşine söylemez mi böyle böyle diye sonra teyzesi bana sordu kız dedim çok sevindi teyzesi k.v hala somurtuk
Valla bişey olsun açacam ağzımı yumacam gözümü
Öğrenene kadar aman aman şimdi ne oldu sevme arkadaşım sana mı kalmış benim çocuğum diyecem görgüsüz cahil kafası işte kadındaki
he bi de biz taşındık ya hani onlardan zaten uzak oturuyorduk biz yine oturduğumuz yerde yeni yerde yok uzak da bilmem ne de her dk aynı muhabbetler... tek laf etmedim eşim dedi ee yeter biz memnunuz halimizden dedi
Ayyyyyyy Eylül&Zeynep kardeşliği
Teee en başından kız olursa Zeynep koyacaz diyordum zaten
Bu arada kızlar k.v deme çok sinirliyim hani erkek falan istiyordu ya
cinsiyeti öğrendik aradım işte ben sana erkek olsun dedim ya dedi bana bu 1
ondan sonra bir hafta sonra konuşurken demez mi doktor belki yanlış görmüştür erkektir belki.... bu da 2
1 aydır ne arıyor ne soruyor ne bebek nasıl ne nasılsın falan cinsiyeti öğrenene kadar zırt pırt arayan kadın kesildi bu da 3
haftasonu teyzesine gittik eşimin.. cinsiyeti öğrendiniz mi dedi teyzesi 1 ay olmuş yaaa insan kardeşine söylemez mi böyle böyle diye sonra teyzesi bana sordu kız dedim çok sevindi teyzesi k.v hala somurtuk
Valla bişey olsun açacam ağzımı yumacam gözümü
Öğrenene kadar aman aman şimdi ne oldu sevme arkadaşım sana mı kalmış benim çocuğum diyecem görgüsüz cahil kafası işte kadındaki
he bi de biz taşındık ya hani onlardan zaten uzak oturuyorduk biz yine oturduğumuz yerde yeni yerde yok uzak da bilmem ne de her dk aynı muhabbetler... tek laf etmedim eşim dedi ee yeter biz memnunuz halimizden dedi
unutmusum tatlis yaaa aman bana kv deme ne bi arar ne sorar ne bsye ihtycnz varmi der bu ne yaaa sanki elalemin cocugu gelio umursamio bile gecen geldi dioki mendil alma ben yapcam mendil nedr yaaa alla alla snr oldn bnde bix her seyi hallaedyrz aliriz mendilinide dedm iste ben dikicem bilmem ne zahmet etmeyn dedm iste ne zahmet i o cok kolay falan dedi gokhanda anne uzatma ihtuc olan bsyi al mendil ne babane olarak mendil mi yapcn sadece kiz istemio mendl falan dedi iyi sz blrsnz dedi kv
unutmusum tatlis yaaa aman bana kv deme ne bi arar ne sorar ne bsye ihtycnz varmi der bu ne yaaa sanki elalemin cocugu gelio umursamio bile gecen geldi dioki mendil alma ben yapcam mendil nedr yaaa alla alla snr oldn bnde bix her seyi hallaedyrz aliriz mendilinide dedm iste ben dikicem bilmem ne zahmet etmeyn dedm iste ne zahmet i o cok kolay falan dedi gokhanda anne uzatma ihtuc olan bsyi al mendil ne babane olarak mendil mi yapcn sadece kiz istemio mendl falan dedi iyi sz blrsnz dedi kv
AYYY İG DE ONA BAKICAM AMA İSMİ NEYDİ YAAAA LOVELYYEvetttt aklımız kalbimiz Musss'ta valla.
hümüm kaynanan ne alem kadınmış öyle. sanki istekte bulunuyosun ayrıca senin elinde olan bişey mi bu. o zaman oğluna kızsın erkek olmadı diye. hiç takma kafana boşver. mesafeni koru zaten uzakmışsınız da kafan rahat olur hiç değilse
ayrıca Zeynep ismini bende çok severim. miniğimiz Zeynep olacak. Eylül ve Zeynep
teşekkür ederim kızlar. şimdi baya hafifledi ağrı. korkudan hareket edemiyorum. dün baya iş yaptım zorlamadım kendimi ama kaç günün yorgunluğu da var ondan oldu herhalde
müşş bu arada hayırlı olsun azcık bişey kaldı. inşallah hayallerindekinden de harika bi düğünün olur. şimdiden mutluluklar
AYYY İG DE ONA BAKICAM AMA İSMİ NEYDİ YAAAA LOVELYY
AYYY HÜM ZEYNEP İSMİNİ ÇOK SEVERİM GÖRÜMCEMİN ADI DİE BEN KOYAMAM AMA YOKSA BEN KOYMAK İSTERİM İLERDE
HERKESE SELAMALR GEÇMİŞİ OKUYAMADIM İNCİCECİĞİ RAHATSIZ GALİBA GEÇMİŞ OLSUN KUZUM
DEMİ YAA BENİM EN Bİ SEVDİĞİM İSİMLERDEN BİRİ ÇÜNKÜkoy canım görümcen kocaman insan
DEMİ YAA BENİM EN Bİ SEVDİĞİM İSİMLERDEN BİRİ ÇÜNKÜ
BU ARADA KV YE HELAL OLSUN AMA İYİ HÜM DAHA İYİ GÖLGE ETMESİN CAHİL ŞEY KIZI ERKEĞİ VAR SANKİ VARYA İNADINA ERKEK İSTEMEZDİM BÖLE BİŞİ DUYSAM SEZSEM NECONUN BABANNESİ BENİM OĞLUM OLSUN İSTEMİŞTİ DÜŞÜN BÖLE ŞELER DUYDUKÇA SİNİRLENİYORUM BEN
alem ki ne alem hele bnmkinden dünya da baska bı ornek yok tuhaf ınsan bnm kv vallahı patavatszlıgı coktur en sevmedgm ınsan tıpıdır nerde ne konuscgnı bılmeyenlerTövbe tövbe sizinkilerde bir alem.
Ya canım valla hiçbir şeye karışmasa daha iyi en azından kadın en başından beri aynıymış hiç ilgilenmedi hala da ilgilenmiyor
benimki aman aman onu yapma bunu yapma bebek nasıl bilmem ne kız olduğunu duyunca pat kes
annem ben daha beter sinir oldu bu işe valla ben anlatmak istemedim k. valideme taşınma sırasında eskisi gibi davranmadığımı fark etmiş anladı bişey olduğunu bende söyledim
alem ki ne alem hele bnmkinden dünya da baska bı ornek yok tuhaf ınsan bnm kv vallahı patavatszlıgı coktur en sevmedgm ınsan tıpıdır nerde ne konuscgnı bılmeyenler
aman hum bosverr yaaaa allahın verdgı seye mırın kırın eden ınsanı sevmem dua etsınler torunları oluo ya allah korusun olmasaydı kusurlu olsaydnz tobe tobe konusturuo benıde ozamn erkege kıza bakarlarmıydı tuhaf ınsanlar hıc sukretmeyı bılmezler
Kayınvalidemi gidip öpücem valla asla böyle şeyler söylemez bana.
maşallah canım Allah bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?