347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım evet bebeklerin kafası ilk zamanlarda çok yumuşak oluyor elinle tutarken bile dikkat etmek gerekiyor. Hiç bastırmamamak, sıkmamak gerekiyor ama merak etme üzülme dikkat edersen geçer zamanla. Annenlerde unutmuşlardır onlarda Arda'yla hatırlıyorlardır bilgilerini.

Tunaydinlar

Gelemedim hic. Telefonumun bataryasi bozuldu. Kapanip duruyor. Garantiye vericez.

Cuma gün yoğun israrlarim üzerine eşimin senelerdir kirik olan dişini cektirdik. 3 tane puzzelem vardi onlari cercevelettik. 2 tanesini arkadaslarimiza hediye edicez. Çok güzel oldular. Gecede kuzeninin sunetti için dikiliye gittik.

Dunde tüm gün denizdeydik. Çok yorulmusum gece geldik. Dustan sonra uyuyakaldim hemen.

Az önce de belime kadar uzamis saclarima kiyip omuz hizamda kestirdim. Kuaforum kesmeyelim çok güzel olmuş dedi ama zor oldu ama kesin karar verdim. Çok dökülmeye baslamisti bir de değişiklik olsun dedim. Hoşuma gitti. Birazdan da amcamin kizinin hatim duasi var bayramda evlenecek yine dikiliye gidicez. Bu hafta çok dolu dolu gecti

ben geldim kuzularrrrrrrrr
büyük ısrarlarıma dayanamadı eşim ve eve interneti bağlattık sonunda
işlerimde halloldu çok şükür yine aarada çıkıyor yapılacaklar ama olsun yerleştik bir evi n tamamen düzene oturması için 1 ay falan ancaymış
Stankım hayırlı uğulru olsun eviniz güle güle oturun inşallah foto isterim

Gizim başak kardeşliğim geçmiç doğum günün kutlu olsun kusurma bakma o günlerde çok yoğun iş yapıyordum kutlayamadım affedersin umarım beni

yarın işe başlıyorum iyi alışmıştım yatmaya yaaaaa neyse aralık a kadar sabır

Temizlik yaptığınızda eşi surat atan var mı? Laf söyleyen, mutsuz olan var mı? Hafta içi Arda ile yalnızken temizlik yapmak zor diye bugün temizlik yaptım. Eşim zaten taşınacağız niye temizlik yapıyorsun diye başımın etini yedi. Temizlik bitti niye bu kadar uzun sürdü diye surat astı sonra gitti yattı. Sinirlerim tepemde.

Ben sırf Arda'dan dolayı dışarı çok çıkamıyoruz evde durduğunda sıkılmasın diye onunla keyif alacağı şeyler yapmak adına Pes öğrendim bunca sorumlulıuğun yanında onunla çocuk gibi oyun oynuyorum. Ama yaptığına bakar mısınız temizlik yaptığım için surat asıyor. 4 yıldır evliyim ve hep çalışan bir bayandım eve 1 kere temizlikçi sokmadım ev dubleks olmasına rağmen her işimi kendim yaptım. Bundan sonra umrumda değil, evi temizletsin yada kendi temizlesin.

1 günde olsa tek başıma denizin dibindeki bir hamakta sabahtan akşama kadar yatmak istiyorum.

Heh bizimkisi çok yorunca kendimi otur artık diyor kalkayım bende yardım edeyim demiyor. Başka zamanda tartışınca ev temizlemek 2 toz almak değilmiş öyle diyor sanki ben sırf toz alıyorum. Hepsi aynı bunların.

Gunaydin kuzular

Stankim benim esimde aynisi. Temizlik deyince adamin cinleri tepesine cikiyor. Az once eve geldi ilac icmek icin. Camlari silicem su telleri cikartsak cok pislrnmis yikayayim perdeleri kirletiyo dedim. Demedigini birakmadi. Ne cami silipte napacan kimse camini silmiyor
Bidi bidi soylendi gitti. Aslinda yapmican bisey pislik icinde otursunlar bakalim o zaman napacaklar.

Ama kafaya koydum bugun o camlar silinecek. Oglen yemegine gelip gitsindr oyle baslayim farketmez o zaman heralde

Lovelym sorma yaa koca yaz gecti. Bisey anlamadim yazdan ne cabuk eylul oldu

günaydınlar cumartesi evime hırsız girse bişi götürmez pis pis derken kayınvalidem aradı ben onu haftaya beklerken eşimin babannesi halasına gidince geleyimö demiş kadında bizde buyrun dedik ama ev savaş alanı 3 gibi temizliğe başladık eşim makineyi açtı yeri sildi ben toz banyo derken ev düzgün eee yemek yok et çıkamrıştım patates yemeği salata pilav kıymalı tarhana yaptım bir yandan masa kurup bir yandan petibör pasta derken geldiler

eşim pilavı ve patates yemeğini de yaptı sağolsun :))))))))) ben malzemeleri doğradım baktım tatlı yok ben tatlıya giriştim o yemeğe sağolsun kısa sğrede herşey hazır oldu

7 de zil çaldı ailesi geldi .)))))))))) kayınvalidem dünde bizde kaldı bu sabah gittti :)

hiç yormak istemedm onu zaten morali kötü kadının babanneden çekiyor biraz rahat ettirelim dedim sahilde gezdirdik daha çok kalsın isterdim dinlenseydi die

öyle haftasonunu yedik

Günaydın kuzularım

Bu erkekler ne kadar anlayışşsız ya salı günü 5. ayım dolacak beyfendi sadece taşınırken iş yaptı dün benden meyve istiyor onu bunu istiyor kalkıp kendi bana getireceğine

Bu arada Eylül geldi sonunda

5 gün sonra doğumgünüm eminim hiçbirşey yapmayacak eşim süpriz falan

Kuzum bende yıkadım telleri geçen hafta. Çamur aktı resmen, pencereleri de sildim. Şimdide perdelerin çıkıp yıkanması gerek ama ütüsü çok yoruyor beni o yüzden bir türlü elim gitmiyor perdelere. En güzeli dip temel temizlik için ekim- kasım gibi kapılar kapanınca temizlikçi almak. Şimdi alsam yine her yer açık toz toprak olacak.

Ayyyy ne kadan harika canım benim eşim hiç bir şeyden anlamıyor maalesef. Sen anlatınca ağzı açık okuyorum maşallah becerikli eşlerin hepsine.

canım benim eşim biraz mükemmelyetçi malesef ben çok sakarım bazen temizliği bile baştan savma yapıyorum eşim öyle diyor :))))) bana hamile iken çok yardım ettti çoktandır yapmıyordu o gün mecburen yaptı ki o yanımda olmasaydı oturur ağlardım

hem ben makşineyi açsam arkamdan isliyor hep açığımı buluyor her iki işi onun yapması iyi oluyor

allahtanyemeklerime birşey demiyor banyo hep temiz banyoyu sürekli siliyorum onada demiyor ama ben temizlik yapsam bile adam saçımı buluyor yani dedektör gibi o yüzden ona yaptırıyorum :))))))))

bide eşim ünide 6 sene evde kaldı ister istemez biliyor herşeyi benimki benden becerikli ben nerelere gideyim

sen eşine kızıyorsun ya benimkide senin gibi forum bulsa beni yazar yani o sakarlık yapsa asla kızmıyorum ben sürekli halıya bişi döküyorum asla umurumda olmaz silinir geçer diyorum ama eşim öyle değil

Gizim eşin aynı ben canım hık demiş burnumdan düşmüş bende yapılan işin elinin ucuyla yapılmasını sevmem. Eşime bornozunu asmayı kaç ay sonra öğrettim ama bornozun kollarını dışarı çıkarıp asmasını öğretemedim. Kurumamasını geçtim benim gözüme dokunuyor.

:))))))) SENİN SİNİRİNDE ONA BENZİYOR BİR PLANCI TAVRUIN KONTROLCÜ TAVRIN BENZEMİYOR BENİM EŞİM BANA HERŞEYİ ÖĞRETTİ İNAN CANIM BANA DİYOR ELİNLE YAPIYORSUN TOTONLA YIKIYORSUN YANİ YAPTIĞIM YERİ ONA GÖRE ONUN DÜZELTMESİ LAZIM :))))))))))

oyyy öldüm bittim anca duştan çıktım oturdum.

lovelym aynen dediğin gibi tellerden çamur aktı resmen. duşa kabinin içinde yıkadım kapkara oldu. eşimde evdeydi gösterdim pislik içinde oturuyormuşuz die. bi güzel camları da sildim onlarda ayrı pislenmiş. yerleri silip süpürdüm. banyoyu ovdum. küçük wc kaldı onu da eşime yaptırıcam belim ağrıdı çünkü. şimdide makineye çamaşır attım daha onlar asılacak

bu arada benimde perdeler yıkanacak camlar hep açık olduğundan kapkara oldular ama dediğin gibi ekim de falan camlar kapanınca yıkayacam annemde o zaman ben de gelirim yaparız birlikte dedi.

şimdi bi mutfak dolaplarını bir de kapıları silmek kaldı. onları da bu hafta içi yapmayı düşünüyorum bakalım

Evet canım bende duşakabinde yıkadım simsiyah olmuştu sonra duşakabini ve kendimi yıkamıştım. Perdeler içinde kapı pencerelerin kapanmasını beklicez napalım.

İstanbul bugün melankolik, miskin, sürekli uyuyası var sanki, keyifsiz, dokunsan ağlayacak.

Arda doğduktan sonra bugün ilk reglimi oldum. Deli gibi tatlı istiyor canım. Meyve yedim belki tatlı isteğimi azaltır diye azalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…