- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
bu evin tozu bitmedi gitti. yoruldum artık valla. günde 2 kere silsem yeri valla. daha pazar gün dip köşe yaptım. her yer toz içinde. sildim gene her yerleri bittim sıcakta.
cumartesi bizim evlilik yıl dönümümüz bu akşam yemeğe gidicez biz. hafta sonu evde yokuz kuzenimin sünneti var erken kutlayalım dedik. dönüşte de evde kutlama yaparız artık :))
Iyi ki gitmemissin canim orda ise girsen neler yaparlardi kimbilir. Insanlar alem hep ezmeye calisiyorlarmerhaba kızlar.
lovely sağ ol canım iyiyim aslında biraz buruk var içimde bu akşam abimi manavgata yolculayacaz orada çalışmaya başlayacak hem iyi olacağına inanıyorum hemde çok zor olacak biz hiç alışkın değiliz böyle şeylere ve çok bağlıyız ailecek
bende bugün saçma sapan bir tecrube yaşadım, bir den gelişen bir olaydı bir iş çıktı karşıma kadını aradım görüşmeye gitmek için bugün bekliyordu beni bende aramadan gitmek istemedim salak salak konuştu böyle tripli gibi gıcık oldum kadına resmen karşılarındakini muhtaç gibi görüp ezmeye çalışıyorlar dalga gecer gibi laflar sonuç olarak gitmedim ailemde boşver hiç gitme dedi...bu insanlar neden böyle anlayamıyorum.
merhaba kızlar.
lovely sağ ol canım iyiyim aslında biraz buruk var içimde bu akşam abimi manavgata yolculayacaz orada çalışmaya başlayacak hem iyi olacağına inanıyorum hemde çok zor olacak biz hiç alışkın değiliz böyle şeylere ve çok bağlıyız ailecek
bende bugün saçma sapan bir tecrube yaşadım, bir den gelişen bir olaydı bir iş çıktı karşıma kadını aradım görüşmeye gitmek için bugün bekliyordu beni bende aramadan gitmek istemedim salak salak konuştu böyle tripli gibi gıcık oldum kadına resmen karşılarındakini muhtaç gibi görüp ezmeye çalışıyorlar dalga gecer gibi laflar sonuç olarak gitmedim ailemde boşver hiç gitme dedi...bu insanlar neden böyle anlayamıyorum.
Gunaydin
Uff o kadar yazmistim telefon kapandi. Prizle bitisik yasiyoz 10 gundur batarya bitmis artik yenisini almak lazim. Sarj full doluken pat kapaniyo
Lovelym sizinde az kaldi. Ne cabuk gecti daha dun gibi hersey
Stankim hayirli olsun zor olmustur ugrasmak ama olsun evinizde mutlu huzurlu oturun insallah
Ben dunku spordan sonra fena et kirmisim yuruyemiyorum bacaklar fena. Sabah esim ise giderken camasirlari atmistim onlar asilacak bu halde fena komik hareket ediyorum
malesef bende iş yerinde giremedim o güvenlik zımbırtsını kaldırdım anca öle giriliyorSabahtan beri giremiyorum kızlar güvenlik sebebiyle sokmuyordu siteye bilgisayar ne vardı sabahtan anlamadım zararlı içerik falan diyordu direkt engelliyordu chrome hem telden denedim hem iş bilgisayarımdan yok giremedim bir türlü sinir bastı.
Tünaydın diyeyim herkese.
Puknas kuzum abinin işi hayırlı olsun. Her iş bir tecrübe. Eminim ona çok şey katacaktır özlem zor ama alışacaksınız.
İş hayatına gelince böyle maalesef insanlar az paraya çok çalıştırmak istiyor bir de üstüne ukalalık. Halbuki herkes aynı yollardan geçiyor keşke biraz empati yapabilseler.
İnciçiçeğim sorma çok heyecanlıyım 1. yılımız için güzel şeyler doğuyor içime. Bilmiyorum sebepsiz bir mutluluk var içimde.
Selam kizlarrr
Bugunu is oncesi son temizlik günü ilan ettim kendime ise basladiktan sonra iki haftada bir cumartesileri kadin almayi dusunuyorum ama bakalim. Pazartesi de halilari yikamaya veriyorum hem cok tozlandi beyazlar hemde tuylerinden bana gina geldi. Kışın insallah daha az tozlanir heryer su anda iki gunde bir toz oluyo hersey camlar falan da acik disarinin pisligi oldugu gibi icerde. Aksam da bebis sevmeye gidicezz
Iyi ki gitmemissin canim orda ise girsen neler yaparlardi kimbilir. Insanlar alem hep ezmeye calisiyorlar
Sabahtan beri giremiyorum kızlar güvenlik sebebiyle sokmuyordu siteye bilgisayar ne vardı sabahtan anlamadım zararlı içerik falan diyordu direkt engelliyordu chrome hem telden denedim hem iş bilgisayarımdan yok giremedim bir türlü sinir bastı.
Tünaydın diyeyim herkese.
Puknas kuzum abinin işi hayırlı olsun. Her iş bir tecrübe. Eminim ona çok şey katacaktır özlem zor ama alışacaksınız.
İş hayatına gelince böyle maalesef insanlar az paraya çok çalıştırmak istiyor bir de üstüne ukalalık. Halbuki herkes aynı yollardan geçiyor keşke biraz empati yapabilseler.
İnciçiçeğim sorma çok heyecanlıyım 1. yılımız için güzel şeyler doğuyor içime. Bilmiyorum sebepsiz bir mutluluk var içimde.
Kocacik izin almis aksam annisime gidiyoruz ki bizz
Stankim cok soguktu dun aksam yorganla yattım ben sizin ev niye sicak oluyo boyleÇok sıcakkkkkkkkkk
Stankim cok soguktu dun aksam yorganla yattım ben sizin ev niye sicak oluyo boyle
Heyyy millet naslsnz ben bol bol yatyrm ve dinlenyorum dun gricektm site hata verdi naslsnz yeni gelismeler varmi ben bugun inanilmaz keyfliym cnku kociskom geliyorrrrrr ve musmutluyummm cok ozledm onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?