347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydin kuzuslar

Dun nasil yorduysam kendimi temizlik yaparken gece her bi yanim agridi uyuyamadim yorgunluktan

Selam kızlarrrr
Cok yogun bikac gun gecirdim o yüzden gelemedim. Cumartesi gunu esim cantamizi topla hadi sana bi suprizim var dedi pazar sabahi yola ciktik agva ya gittik aksam da orda kaldik pazartesi sabahi döndük esim beni okula birakti. Okulda da yoğunduk iki gündür. 3 kasim da okulla Fransa'ya gidiyoruz bi haftaligina daha bugun haberim oldu bakalim kocacik ne dicek buna

gördüm instagramdan ne güzel okul başladı demi seminerler

Evet basladi canim hızlı bir giris yaptik yeni seneye. Allah kazasiz belasiz sene sonunu gormeyi basip etsin bakalim hem evli hem çalışan olmak nasıl olcak. Yurutebilicem mi acaba ikisini birden

MERVE CANIM HAYIRLI OLSUN YENİ OKUL DÖNEMİ

BU ARADA KALDIĞINIZ OTELİ TAVSİYE EDERMİSİN

BİRDE BİŞİ DAHA SORCAM BİZDE GÖLCÜĞE GÜNÜBBİRLİK KAÇMAK İSTİYORUZ ORDA MİLLİ PARKTA MANGAL OLUYORMU CANIM YANIMIZDA GETİREBİLİYORMUYUZ

MERVE ASLINDA SORMAK İSTEİDĞİM OTELELR GENELDE BOLUDA BULUNUYOR GÖLCÜK MİLLİ PARKI İLE ABANT TABİAT PARKI AYNI MI BU OTELELRİN HEPSİ ABANTA YAKIN GÖLCÜĞE YAKIN BULAMIYORUM OTEL

Canim bolu da kaldigimiz oteli tavsiye ederim temiz guzel bi otel hemde golcuk milli parkina cok yakin arabayla. Abant la golcuk mili parklari ayni yerler degil abant biraz daha istanbul tarafina yakin. Arabayla golcukten dönerken ugrayabilirsiniz. Golcuk milli parkinda mangala izin veriyolar ama herseyinizi yaninizda goturun mutlaka mangali falan. Etinizi ordan alabilirsiniz istanbula gore daha uygun fiyatlar. Otelimiz de gazelle resort tu.
Agvadaki otelimizi pek tavsiye etmiyorum bidaha gidersem mutlaka baska otele giderim

canım çok teşekkür ederim bizde mangal malzemelerini istanbuldan götürürz diyoruz milli parkta et satılıyoresa iyi evet otelin çok güzel baktım doğaile iç içe istanbulda öyle yeşil biryer zaten imkansız artık

Evet basladi canim hızlı bir giris yaptik yeni seneye. Allah kazasiz belasiz sene sonunu gormeyi basip etsin bakalim hem evli hem çalışan olmak nasıl olcak. Yurutebilicem mi acaba ikisini birden

kaçta evde oluyorsun? öğretmen arkadaşım var 1 de evde oluyor ondan sonra akşama kadar ohoooooo dolu iş yapıyor.
ben 7 de gidiyorum dün kolum öyle ağırıyordu ki aşıdan yemek yaptım 9 a geliyordu yediğimizde hiç dinlenemiyorum ayaklarım şişiyor iş yerinde

Günaydınlar şuan itibariyle hava izmir'de indirmiş bulunmakta yağmur yağıyor seller akıyor modundayız.

Mercim yeni okul dönemi hayırlı olsun canım. Bomba gibi başlamışsınız. Tatilinizide allah içinize sindirsin.

Gunaydinnn

Bizim burda henuz yagmadi ama her an indirebilir hava kapkaranlik ve kokusu geldi.

Aksama fuara gidelim demistik esimle sansa bak hava bozdu ayrica camlarimi da yeni silmistim ama ben az temiz dursalardi yorgunlugum gitmemisti daha

Ben dün seni korkutmamak için yazmadım canım, o aşı baya ağrı yapıyor. Ben çok şükür ağrı hissetmemiştim ama yanımdaki hamile arkadaşın kolu şişmişti ağrıdan kolunu kaldıramıyordu 5 gün rapor almıştı.

sorma canım şişti benim de dün buz koydum gece rahat uyudum ama iş yerinde yine ağrı yaptı revirden buz aldım yine biraz geçirdi hemşire 3 gün ağrı yapar dedi bi sonraki de 2 ekimde tam bayram öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…