- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Günaydın kuzular benim sabahtan işlerim vardı ofiste gelemedim.
Selam kızlarrrr
Cok yogun bikac gun gecirdim o yüzden gelemedim. Cumartesi gunu esim cantamizi topla hadi sana bi suprizim var dedi pazar sabahi yola ciktik agva ya gittik aksam da orda kaldik pazartesi sabahi döndük esim beni okula birakti. Okulda da yoğunduk iki gündür. 3 kasim da okulla Fransa'ya gidiyoruz bi haftaligina daha bugun haberim oldu bakalim kocacik ne dicek buna
Evet basladi canim hızlı bir giris yaptik yeni seneye. Allah kazasiz belasiz sene sonunu gormeyi basip etsin bakalim hem evli hem çalışan olmak nasıl olcak. Yurutebilicem mi acaba ikisini birdengördüm instagramdanne güzel okul başladı demi seminerler
Evet basladi canim hızlı bir giris yaptik yeni seneye. Allah kazasiz belasiz sene sonunu gormeyi basip etsin bakalim hem evli hem çalışan olmak nasıl olcak. Yurutebilicem mi acaba ikisini birden
Canim bolu da kaldigimiz oteli tavsiye ederim temiz guzel bi otel hemde golcuk milli parkina cok yakin arabayla. Abant la golcuk mili parklari ayni yerler degil abant biraz daha istanbul tarafina yakin. Arabayla golcukten dönerken ugrayabilirsiniz. Golcuk milli parkinda mangala izin veriyolar ama herseyinizi yaninizda goturun mutlaka mangali falan. Etinizi ordan alabilirsiniz istanbula gore daha uygun fiyatlar. Otelimiz de gazelle resort tu.MERVE CANIM HAYIRLI OLSUN YENİ OKUL DÖNEMİ
BU ARADA KALDIĞINIZ OTELİ TAVSİYE EDERMİSİN
BİRDE BİŞİ DAHA SORCAM BİZDE GÖLCÜĞE GÜNÜBBİRLİK KAÇMAK İSTİYORUZ ORDA MİLLİ PARKTA MANGAL OLUYORMU CANIM YANIMIZDA GETİREBİLİYORMUYUZ
canım çok teşekkür ederim bizde mangal malzemelerini istanbuldan götürürz diyoruz milli parkta et satılıyoresa iyi evet otelin çok güzel baktım doğaile iç içe istanbulda öyle yeşil biryer zaten imkansız artıkCanim bolu da kaldigimiz oteli tavsiye ederim temiz guzel bi otel hemde golcuk milli parkina cok yakin arabayla. Abant la golcuk mili parklari ayni yerler degil abant biraz daha istanbul tarafina yakin. Arabayla golcukten dönerken ugrayabilirsiniz. Golcuk milli parkinda mangala izin veriyolar ama herseyinizi yaninizda goturun mutlaka mangali falan. Etinizi ordan alabilirsiniz istanbula gore daha uygun fiyatlar. Otelimiz de gazelle resort tu.
Agvadaki otelimizi pek tavsiye etmiyorum bidaha gidersem mutlaka baska otele giderim
Evet basladi canim hızlı bir giris yaptik yeni seneye. Allah kazasiz belasiz sene sonunu gormeyi basip etsin bakalim hem evli hem çalışan olmak nasıl olcak. Yurutebilicem mi acaba ikisini birden
Aman humum dikkat etGünaydınlarrrr sanki burnum akıyor benim
Aman humum dikkat et
kaçta evde oluyorsun? öğretmen arkadaşım var 1 de evde oluyor ondan sonra akşama kadar ohoooooo dolu iş yapıyor.
ben 7 de gidiyorum dün kolum öyle ağırıyordu ki aşıdan yemek yaptım 9 a geliyordu yediğimizde hiç dinlenemiyorum ayaklarım şişiyor iş yerinde
Ben dün seni korkutmamak için yazmadım canım, o aşı baya ağrı yapıyor. Ben çok şükür ağrı hissetmemiştim ama yanımdaki hamile arkadaşın kolu şişmişti ağrıdan kolunu kaldıramıyordu 5 gün rapor almıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?