347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben sıkıntıdan saçlarımı maşaladım. baya bi kısaldılar malum nasıl olacak diye merak ettim :))

oyy teyzesi yesin o kuzuyu. şimdi tekmeler gelir ne tekmeler. maşallah

İnşallah yaaa herkes hissediyor bundan önce benim karın yağlı ya ancak bebek kendini hissettirdi bana gerçekten de zayıflar daha erken hissediyor

çoklu alıntı yapmayı hala beceremiyorum ben yaa
gizcim ciden çok huzurluydu otelimiz havası mis gibiydi ben çok beğendim eminim gölcüğü de çok seversiniz harika biyer.
lovelym çok teşekkür ederim canım
hümüm ben bu sene öğlenciyim saat 17.30 da çıkıcam geçen sene rahattım ne güzel ama bi sene sabahçı bi sene öğlenci oluyoruz maalesef bu arada ilk tekmelerin hayırlı olsunnnn

Sağol canım o zaman sabahtan yemeği yapıp gideceksin okula başka seçenek yok

Ahahahah yerim onu. Maşallah teyzem sen tekmelere mi başladın.

sağolasın teyzesiii

akşam gelince beraber yaparız diye düşünüyorum hümcüm arada da sabahları yaparım artık ya da yapmasamda butun malzemelerı hazırlayıp aksama da bır araya getırırım.
3 kasım günü fransa yolcusuyum eşim bi surat astı ki sormayın ama daha önceden biliyodu bu sene bi haftalıgına yurt dısına cıkacagımı yınede bensız napıcan oralarda gitme dedi bakalım nasıl atlatıcaz kasıma kadarki süreci

Onun da senle gelme gibi bi durumu olur mu canım?
yani eşinin parasını siz verseniz gündüz sen işine baksan sonra gezseniz birlikte

Aaa kuzum eşin yapmasın öyle bizimki asla yapmaz mesela herkesin bir hayatı var sonuçta. Ben yılbaşına amsterdam ayarlasam mı diye bile düşündüm. Ofisten bir arkadaş sevgilisi askerdeyken amsterdam almıştı ama ayrıldılar askerden dönmeden önce çocukla. Şimdi o yalnız gidecek yanında ona eşlik etsem mi ki diye düşünmedim değil.

BENİMKİ BANA SURAT ASMAZ ÜZÜLÜR
AYRICA LOVELY EŞİN ERKEK ARKADAŞI İLE GİTSE SEN BİRŞEY DEMEZMİSİN BEN ÇOK MERAK EDİYORUM BEN O KONUDA RELAXIM AMA EŞİM RELAX DEĞİL BİRYERE GİDİLYİORSA ODA GELECEK HEMDE HERYERDE YANIMDA OLMAK İSTER

MERCİ BEN EŞİNE HAK VERİYORUM GÜN GEÇTİKÇE BENDE EŞİME BENZEDİM ANNEME GEÇEN GÜN YUNAN ADALARINA MI GİTSEK DEDİĞİMDE ANNEM BÜTÜN TATİLLERİNİ EŞİNLE PLANLA BEN BABANSIZ BİRKERE BİLE GİTMEDİM DEDİ BENDE GİDEMEM HERHALDE

MERCİNİNKİ İŞ İÇİN AMA BUDA İSTİSNA KEYFİ OLSA BELKİ GİTMEZ

Katılıyorum canım keyfi şeylerde birlikte gitmek lazım
Bayramda mesela o çalışacak diye plan yaptık ben annemlerle gittim anneannemlere ama yine de içimde bi burukluk oldu yani gittim diye eşim git git dedi gerçi sıkılırsın burda dedi
Mervenin ki iş evet seçenek yoksa gidecek ne yapalım eşimin de gitme ihtimali varmış iş için ben gidemem büyük ihtimalle yani onunla olursa

EVET MERVENİNKİ İŞ O YÜZDEN KEYFİ DEİL YAPACAK İBŞİ YOK EŞİ BUGÜN SURAT ASAR YARIN ANLAYIŞLA KARŞILAR Kİ KENDİNİN DE İŞ İÇİN YURTDIŞI PLANLARI OLUYORSA

BİDE EVLİLİK KURUMUNDA ZATEN EVLENİYORSAN MANTIK AÇISINDAN BİR DAVRANACAKSIN BANA ÖYLE GELİYOR BEN ÖYLE GÖRDÜM YOKSA HEP BAŞINI ALIP GİDEN HERKESİN SONU BOŞANMA

LÜTFEN KİSME YANLIŞ ANLAMASIN AMA EŞİN SENİ SEN EŞİNİ GEÇERSEN HEP MAHKEME ÖNÜNE GİDİYOR BİRŞEYLER EKSİLİYOR İLİŞKİLERDE TABİ TEK SEBEP BUNALR DEĞİL AMA DİKKATLİ DAVRANMAK LAZIM

canım büyük harfle yazma
sonuna kadar katılıyorum canım sana anca beraber kanca beraber

canım büyük harfle yazma
sonuna kadar katılıyorum canım sana anca beraber kanca beraber
ahahahah yahu iş yerinde caps lock açık hep sistemde işte yapıyprum o yüzden bebek normalde kk ya büyük yazınca otomatik küçük atıyordu

site isteklerinden ubnumu talep etsem

Gunaydinn

Esim giderken uyandim bugun makineye camasir attim tekrar yattim ama uyuyamadim.

Telefonumun bataryasi sisti. Kullanmaya korkuyorum. Butun gun sarj da duruyo resmen. Daha 1 sene oldu alali garantiye versem kim kimbilir kac gunde gelecek. Cankaya ya gitmekte zor geliyor zaten. Aslinda yeni bi telefon istiyorum ama daha once alinmasi gereken bir cok sey var. En iyisi yeni orijinal bi batarya almak lazim sanirim.

Bende essiz keyfi bir yerlere gitme taraftari degilim. Ama insanin eline bir kere gecen bir sans olirsa da acaba mi derim. Merci esinin uzulmesi gayet normal ama is icin gidiyorsun sonucta anlayisla karsilayacaktir iyice dusununce

dün 10da yattım 7.30 da kalktım ama uykumu alamadım
ilk defa o kadar erken yattım zaten Türkiyemizin maçını izledim baktım 9da gözlerim kapanıyor
kilo almadım kızlar ama artık hamile olduğumu anlıyorum zorlanıyorum iş yerinde ayaklarım şişiyor falan

Sabah ardayı emzirdikten sonra yanıma yatırmıştım, sonra bir ara gözümü açtım baktım uyanmış, gözümden de uyku akıyor altını açtım değiştirecektim dedim 2 dk havalansın o ara yastığa kafamı koydum uyuya kalmışım tam 1 saat Arda'da takılmış öyle sere serpe : )) (

Selamlar nasilsiniz kizlar ben surekli gelmiorum hatta bebegm cok radyasyona madur kalmasn die araa instagram bakmak idisnda elime almamaya ozen gosteriom sizler nasilsnz napiosnz bu ara biraz fazla yattm sanirim sirtim belim maff bide 8kg aldm vucudumn agrlgndan yere basmakta zorlabiyrn sanki tabanlarima civi cakmislar oyle bi aci oluo yememi duzene soktm artk her seyi yemiorm kizimda smdilik iyi rahm darlgm oldgndan oturu buyurken bnde sanci yapio azck canini yakio ama hayatta oldgnu bilmek her seyr deger surekli tekmek yumruj kafa goz grisio karnima cok hareketli masallah koca kiz oldu teyzeleri hepinizi sevgiyle opuyouz eylul &nena

stankicim olur oyle seyler uzulme uyuya kalman normal gecen gunduze karısmıstr senın bnde artk uyuyamıyorum sureklı uaygnm daha dogmadgı halde sıcakalrdan kavruluorum donemıyorum wcye gtcem kendm kalkamıorm kabuslar goruorm uyanıorm falan ıste..ardacıkkk ta napsın garıbım popişi rahatlamıstr salmıstr ne var ne yok kıyamam mınık bebege ben bu arada resımlernı gordm bayıldm masallah allhm nazarlardankorusun

Amin canım sağolasın : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…