Stankim cok soguktu dun aksam yorganla yattım ben sizin ev niye sicak oluyo boyle
tesekkur ederm canimcim sizlerde neler var neler yok bayadr gremiodumOhhh kavuşuyorsunuz canım gözün aydın.
Heyyy millet naslsnz ben bol bol yatyrm ve dinlenyorum dun gricektm site hata verdi naslsnz yeni gelismeler varmi ben bugun inanilmaz keyfliym cnku kociskom geliyorrrrrr ve musmutluyummm cok ozledm onu
tesekkur ederm canimcim sizlerde neler var neler yok bayadr gremiodum
Olsunblovelylim emeklilikte rahat ederz insallah :) saglignz sihatnz iyi mi enstenn isler nasil gdio... bende kizima battaniye ormeye basladim biraz ilerlim paylasrm sizinle :) bide patik yapicam babanem gostericek insallah becereblrm :) sen regl oldnmuAynı işte çalışmaca devam koşturuyoruz ev iş ev iş mekik dokumaca.
Olsunblovelylim emeklilikte rahat ederz insallah :) saglignz sihatnz iyi mi enstenn isler nasil gdio... bende kizima battaniye ormeye basladim biraz ilerlim paylasrm sizinle :) bide patik yapicam babanem gostericek insallah becereblrm :) sen regl oldnmu
Ya msj alintilayamiyrm stankicim cok saol kuzum nasilsn arda beyimiz nasllar yerm onun ayaklarni ben hic goremedm onu resm atsana yaaa
Olmasam direkt haberiniz olurdu maalesef oldum. Enişte iyi işinde gücünde o da.
İlk bebeklerde insan acemi oluyor. Arda başta hep bir tarafına yattı ben kafasının yamuk olabileceğini bilmediğim için kendi haline bıraktım. Bir gün bir baktım çocuğun kafasının bir yeri düzleşmiş kafasının arkası bildiğiniz yamuk. Ondan sonra sürekli diğer tarafına yatırmaya başladım baya düzeldi çok az birşey kaldı. Biri bana bunun olabileceğini keşke söyleseydi.
Sizlerinde aklında bulunsun bunu engellemek için yastıklar varmış Theraline Medikal Bebek Yastığı fiyatı biraz fazla 300 küsür tl ama bu durum için paranın hiç önemi yok bence. 2. çocuğumda bu yastıktan alacağım Allah kısmet ederse.
Stanki kuzusu ama annenlerin ya da buyuklerinin seni uyarmasi lazimdi bu konuda.Cok onemli cunku.Ueni dogan nebegin kafatasi gelisimi icin her uykusunda farkli yone yatirilir.Hatta yuzusutu de yatirilirm.Cagani her uyuturken simdi saga yatti memeden sonra sol tarafa yaticak derdik.
O yastiklara okadar para bayilmaya hic gerek yok.Ben kusma yastigi almistim 20 liraya netten onu koyuyorduk sirtina.Sakin ola 300 lira falan vereyim deme o yastiga bebekte para tuzagi onlar.
Annem arada hafif hafif duz olan ya da yamuk olan tarafi elleriyle oksasin dedi stankicim.Abimin annem oyle yapmis.7 aylik dogunca 2 ay hastanede kalmis bide kafasi gelisimi tamamlayamadi diye buyukmus.Hafif hafif oksarmis parmaklariyla.Oyle yap ardaya canim sende.
Bizde dun gidebildik sonunda bebek sevmeye o kadar guzeldi ki masallah tam erkek catik kasli falan :) ama annelere bikez daha kolay gelsin diyorum buradan bakimi cok zor. Butun gece gozunden uyku akti ama inat etti 10a kadar hic uyumadi. Gece de 12.5ta kalkiyomus sonra 3bucukta tekrar kalkıp bidaha hic uyumuyomus surekli ilgi istiyomus. Annesi yine uyuyomus aralarda ama anneanneyi bi gorseniz hayalet gibi kadincagizkısaca bizim mert oglan iki haftada herkesi parmaginda oynatmayi başarmış aksam benim kucagimda uyuyup kalinca sen hep bizinle kal dediler ama ben ikisine de kolay gelsinnnnn diyip kaçtım
Stankim o ne pahali yastikmis oyle ne ise yariyo ki cocugun kafasi o delige mi denk geliyo rahat edebilirimi ki oyle yaa
Lovelylm dedigim cikacak eylulde olacak.Su agustostaki azmini gormek istiyorum senden.Eylul de haberini ilk bana vericeksinn kuzumm
Aynen bende oyle dusunuyorum chelzym ilk yil hediyesi olarak gelcek bebek lovelye o yüzden moral bozmak yok calismalara devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?