347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlarrrr
Stankim hayırlı olsun bebekle taşınmak da cok zor olcak eksper geldigine gore evi de buldunuz sevindim.
Incicicegim keske esin gece gidip kapasaydi vanayi insallah bisey olmamistir esyalara demekki apartmanin su borulari problemli hep.
Dun gece esim 11 de geldi yemek yedi uyuduk ya hicbisey anlamadim hic sevmiyorum gec biten işleri

herkese gunaydn kızlarrr bnm yarın son iş gunummmmmmmmm sızler nasılsnz bakalım

chelzym tatılınn guzel gecmsne cok sevndm fotolardanda keyf aldgn bellıydı pısman olmaman cok onemlı tatlım...

ıncıcegm yorulmssnhasta halınle yaaaauzuldum bıde gec gelmısler ye ıc kalk olmus hıc sevmem ole seylerı ben yaaa sebebı ne olursa olsun...

lovelylım sendende heyecanla guzel haber beklıyoruz ınsallah bakalım bıldrcın varmıymısss

stankıskooo hadı ınsallah nıyetlenmssnz bsye ınsallah kredı cıkar gonlunuze gore ev alırsnz cok sevnrm vallahı ardacıkla tasınmak zor olcak ama ıdare etcen bıtanem

Biz yukardan geliyor sandik canim. Onlarda evdelerdi. Banyoya gidiyoruz orda ses yok akan su sesi bile gelmiyo. Insallah olmamistir bisey. Malesef apartmanda ince iscilik sifir. Lojmanda surekli bu sorun

Sorma nenacim yaa hastayken benim normalde hayattan soyutlanip butun gun yatmam lazimdi. Ben kosturup durdum. Gerci cocuklarinda bi sucu yok. Esimin halasi onlara emrivaki yapmis ilk bizi aramis oraya da gidin demis. Oldu artik. Bacaklarim belim fena agridi gece

kızlar karnıma arada bir pat diye bi ağrı giriyor bebeğin hareketi mi yoksa geriyor mu beni bilmiyorum etkisi 2 3 dk sürüyor sonra geçiyor

ya evet onlarnda kabahatı yokta ben olsam gtmezdm yanı derdm ısteolurmu ayıp olur vs yanı bnm huyum ole bn bıcok yere gtmem sırf ınsanlar rahtsz olmasn dıe

kızlar karnıma arada bir pat diye bi ağrı giriyor bebeğin hareketi mi yoksa geriyor mu beni bilmiyorum etkisi 2 3 dk sürüyor sonra geçiyor

bılmem bnm agrılarm oluo rahım darlgndan oturu bebek buyumeye calısıo ama sennkı neden oluo kestıremedm

Yok be Nenacım benden bu ay da güzel bir haber çıkmıcak belli ki dün dayanamayıp evde test bol diye test yaptım negatif adete 5 gün var. Erken yapmışsın diceksiniz şimdi ama olsa çıkardı bence silik milik bir şekilde gösterirdi kendini benim bu ay ümitler çöpe. Ne zormuş zaten sanırım tekrardan korunmaya başlıcam çok sıkıldım bu işten.

Bugün yazmadım benim moralim sıfırın altı çünkü sizinde moralinizi bozmak istemiyorum okuduklarımı anlamıyorum, keyifte almıyorum. Şimdi ki aklım olsa evlendiğimden beri hiç korunmazdım zaten öyle hemen olmuyormuş.

Canım şu an oturduğumuz sitenin içinde ev, salonun camı çocuk parkına bakıyor Arda için daha çok istiyoruz. Hayırlısı olur inşallah.

Sağol tatlım, bebekler kısmetiyle gelir derler ya, bir bakmışız evimiz olmuş.

canım benim üzme kendini moral bozmak yok. doktora gittin hiç bir sorun yok zaten biliyosun. o yüzden kafanı bu işle meşgul etme. bazen sırf kafa takıldığı için psikolojik sebeplerden dolayı olmuyormuş. onun için akışına bırak kuzum. zaten daha ne zamandır deniyorsunuz ki olur hiç merak etme

stankim atlamışım kusura bakma canım. hayırlı olsun. neyse ki uzak değil aynı sitedenmiş biraz zor olucak bebişle taşınmak ama insanın kendi evi gibisi de olmaz

lovelymmmm moral bozmak yokk bundan sonra korunucam demişsin ya sanki korunuyomuşsun gibi düşün. at bütün kötü düşüncelerini aklından düşünme hiçbişey bak o zaman nasıl gelicek hemen alttaki yazına bayıldım bu evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şekli bencede

eşim sabah alt kattakileri aramış böyle böyle boru falan patladı heralde napalım demiş. çocuğun düğünü de bu geceymiş abi sen çilingir falan çağır bi bakıverin demiş. çilingir açtı az önce kapıyı banyonun gider yerinin tıpası açıkmış Allahtan dışarı gelmemiş su banyoda kalmış.

oh iyi bari ya hemde şansa bak bu akşammış düğünleri su basmış eve de gelebilirlerdi

lovelylım evet erken yapmıssın belli olurdu dıosun belkıde testte bellı olmıcak sennkı her sonuc testte cıkıo dıe bır sey yok moralını hemen bozma lutfen sen korunmayı bırakalı daha 2 ay oldmu olmadmı bılmıorm ama 3-4 ay korunma ıalcları etkısını gosterıo belkı o yuzden hemen olmuyor bırde dur baklaım bekle sakın ol sakın canını sıkma hıc keyfnı bozma her seyın zamanı var kusurunuz yok cok sukur bu ay olmaz 2 aysnra olur ümitsizliğe kapılma lutfen yaaaa siz uzgun olunca bnmde gunum kotu gecıo

ya evet oyle tatlım hakıkaten bereketlerıyle gelıyorlarrr masalalh ınsalalh gonlunuze gore olurrr hayrlısylaaa

ayy cok sukur aksamda dugunlerı varmıs nerdeyse evlerı batıcakmıs desene neysekı hıc bır sey olmadı

Lovelyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyymmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Seni pataklamak için İzmire gelesim var adet geçmeden idrar da çıkması imkansız silik milik hiçbir zaman!!!!!!!!!!!!
Daha da adet gecikmeden yapmıyorsunnnnnnn
Yumurtalığı hiç olmayanlar yada azıcık olanlar bile umut ediyor deniyor senin böyle canını sıkman beni üzüyor ama
bak teyzesi zaten bu cimcime durmuyor yerinde ağrı veriyor bi de sana kızarsaaaaaa görürsünnnnn

he ne guzel dedın hüm lovelylıııyı dovmek lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…