evet bncede katılıyorumnenam biz iki topbak üstesinden geliriz
Gelin dövün beni hatunlar. Benim galiba buna ihtiyacım var beklemek çok can sıkıcı.
Gelin dövün beni hatunlar. Benim galiba buna ihtiyacım var beklemek çok can sıkıcı.
evet bncede katılıyorum
hakedıosun valla sekerım stres yapma dur olucak hemde bakk ne mınnos bsy gelıcek
Kızçeler benim numaralar silindi biliyorsunuz telefonum formatlandı bayramda hiç birinizin numarası kalmadı tekrar söylüyorum. Bana bir mesaj neyin atın kaydedeyim hani olurda yanlışlıkla hamiş falan kalıverdiysem nerden bildiricem size hemen. Çocuğumun cinsiyet beli olunca görürsün artık hümüş sen.
niye erkek olursa kızımı mı dövecek
benimki cimcikler onu
Canlarım malum yarın taşınıyorum bir kaç gün gelemeyebilirim haberiniz olsun evimizde net yok 1 eylüle kadar izinliyim
Telefondan girebildiğim kadar gelirim inşallah
Eşyamın yeni eve dizilişini de paylaşırım izinden gelince
Kızçeler benim numaralar silindi biliyorsunuz telefonum formatlandı bayramda hiç birinizin numarası kalmadı tekrar söylüyorum. Bana bir mesaj neyin atın kaydedeyim hani olurda yanlışlıkla hamiş falan kalıverdiysem nerden bildiricem size hemen. Çocuğumun cinsiyet beli olunca görürsün artık hümüş sen.
niye erkek olursa kızımı mı dövecek
benimki cimcikler onu
Annemler bugün gitti, ev bomboş kaldı . : (
Puknas canım, inşallah tez zamanda hayırlı bir iş bulursun. Erkek arkadaşın çalışıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?