• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oyyyyyyy kaygılıdan güzel haber gelmiş darısı lovelye

mercim güzel bir tercih bizde araba bakarken opel astra baktık sağlam araba kazasız belasız inşalllah

ben çok heyecanlıyım gece inşallah aksilik çıkmazsa yola çıkıcaz yarına orda olmak istiyorum çok ihtiyacım vardı buna

hello kızlarrrr napıyorsunzzzz herkes burdaymıs bı ben grmemısım aaaaaaa ayıp ettım:KK70:

chellzymmm parıs roma hayal kırıklgmı dedın bnmde gormek ıstedgm yerlerdı o_Oneyse budapeste ve pag ı arastrım bakalım venedıkte harıadır emınım uzun uzun yazmanı beklıcemmm

mercimmm hayrlı olsun arabanız kazasz belasz kullanmak nasıp olsunınsallahhhh

oyyyyyyy kaygılıdan güzel haber gelmiş darısı lovelye

mercim güzel bir tercih bizde araba bakarken opel astra baktık sağlam araba kazasız belasız inşalllah

ben çok heyecanlıyım gece inşallah aksilik çıkmazsa yola çıkıcaz yarına orda olmak istiyorum çok ihtiyacım vardı buna
bol bol gezin dinlenin canım benim iyi tatillerr :) bizde pazar günü bi geceligine boluya gidiyoruz esimin ailesiyle teyzeleri dayilari falan da geliyo hep beraber piknik yapicaz golcukte gece de gazelle otelde kalip pazartesi oglen geri doncez. Tam stres atmalik gezi planı yaptik

Ohhh herkes bi gezilere başlamış :D:D:D:D:D

bu arada şu smile yapınca hep mer geliyor aklıma ci askerdeyken hep kullanıyordu :KK48::KK48::KK48::KK48:

Album olusturayım dedım kapalı sızlere ama fotografları yukleyemıyor anlamadım neden.

iyi akşamlar

benim misafirler akşam üstü gelip bi yemek yiyip gittiler. sabahtan beri hasta halimle koşturup durdum. belim çatladı valla. dün eşimin halası benim çocuklar size gelicek deyince buyursunlar dedik onlarında işleri varmış anneleri emrivaki yapmış ayıp olmasın die gelmişler. olan bana oldu alelacele yediler kaçtılar

Bu degisik bi turdu kuzum.avrupayagezi.com.otobusle 15 gun 6 gun otelde kalmali.15 ulke 21 sehir gezdik.Bu kadar ucuz bir.meblaga bu kadar ulke gezmek guzeldi.
6 gün dışında hep otobuste mi kaldiniz canim? Bende cok istiyorum o turu ama otobuste uyuyamam ki hayatta :KK43:

6 gün dışında hep otobuste mi kaldiniz canim? Bende cok istiyorum o turu ama otobuste uyuyamam ki hayatta :KK43:

Diyen herkes nasil misil misil uyudu biliyor musun :) 75 yasinda aynur teyzemiz vardi 60 yasinda teyzelerimiz de vardi...Ama seneye comfort tour olucakmis hergun konaklamali tabi biraz daha pahali.Tekrsrdan istiyorum gitmek.Bagimlilik gibi bisey oldu.Simdi bi haftasonu sirbistana gidicez belgrada.Vize yokmus.Ucak ve hosteller ucuzmus.Turkler.cok gidiyormus haftasonlari ve ben cok begendim belgdradi.Tavsiye ediyorum.Yapin bi kacamakk:)

Bugun ev için kredi başvurusunda bulunduk yarın eksper giderse pazartesiye kredi çıkar dedı bankadaki görevli. 0,87 den başvurduk. Yapıkredi 0,86 dan veriyor. Geçen sene 0,69 dan ev kredisi verdim dedi adam. Faiz oranları düşecekmiş , 0, 70 lere düşerse yeniden yapılandırabilirsiniz dedi bankacı.

Bu gece dogru durust uyku uyuyamadik. Tam yattik su vanalardan gelen bir ses olur ya oyle bir ses eyvah dedim bise patladi.oraya buraya baktik yok. Yukardan geliyor biri makina falan calistrdi su da tazyiklidir falan diyoruz. Sabaha kadar kesilmedi. Ama ses bizim yatak odasinda resmen. Akan bi su seside yok. Ama degisik enteresan bi ses. Butun odalari dolastik. En son esim salona gitti ben yatakta uyumaya calistim. Esim az once ise giderken vanalara bakayim bi demis. Tek tek kapatip denicekmis. 1 numarayi kapatinca ses kesildi. Bizim alttan geliyormus meger. Oraya da yeni gelin gelicekti bu hafta insallah su falan akmamistir yoksa ev perisan olur yazik. Gelince surprizle karsilasmasalar bari

Back