• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canlarım malum yarın taşınıyorum bir kaç gün gelemeyebilirim haberiniz olsun evimizde net yok 1 eylüle kadar izinliyim :D:D:D:D:D
Telefondan girebildiğim kadar gelirim inşallah :KK36::KK36::KK36:
Eşyamın yeni eve dizilişini de paylaşırım izinden gelince :KK55::KK55::KK55::KK55:

Kızçeler benim numaralar silindi biliyorsunuz telefonum formatlandı bayramda hiç birinizin numarası kalmadı tekrar söylüyorum. Bana bir mesaj neyin atın kaydedeyim hani olurda yanlışlıkla hamiş falan kalıverdiysem nerden bildiricem size hemen. Çocuğumun cinsiyet beli olunca görürsün artık hümüş sen.

Kızçeler benim numaralar silindi biliyorsunuz telefonum formatlandı bayramda hiç birinizin numarası kalmadı tekrar söylüyorum. Bana bir mesaj neyin atın kaydedeyim hani olurda yanlışlıkla hamiş falan kalıverdiysem nerden bildiricem size hemen. Çocuğumun cinsiyet beli olunca görürsün artık hümüş sen.

niye erkek olursa kızımı mı dövecek :-):-):-):-):-):-):-):-)

benimki cimcikler onu

benimki cimcikler onu

Ay ben seninkini aldığımı unutmuşum ya doğru sen bana cinsiyet haberini de ordan vermiştin. Yok zannederek dedim senin dönmene benimkinin cinsiyet belli olur diye esprik yapıyım dedim ama unutmuşum seninki vardı bende.

Iyi akşamlar kızlar geziyoruz buralar çok güzelmiş

Lovely kaygolı yazmıştı reglden bir gün önce yapmış çıkmamış herhal de die ayrıca umutsuz olman için hiç bir neden yok bu denli kontrolcü olup moral bozma alllah seni sınıyor olabilir sakin ol kuzum bak bunları ben diyorum bende kontrol manyağıyım belki evlillik yıldönümün de bu haberi alacaksın içimden bişi geçiyor ama dillendirmicem

aynen kızlar yazık ben bile kapı açılana kadar üzüldüm onlar konyadaymış düğün telaşında akılları burda kaldı bi de neyse ki olmamış bişey

lovelym özel msjla attım sana numara mı

gunaydınlar mılletttt bnm bugun son ıs gunummm ama sevınemıyorum kocam ıs ıcın 1 haftalgna anakaraya yola cıktı bnm keyfm sıfır anlcgnz
Canlarım malum yarın taşınıyorum bir kaç gün gelemeyebilirim haberiniz olsun evimizde net yok 1 eylüle kadar izinliyim :D:D:D:D:D
Telefondan girebildiğim kadar gelirim inşallah :KK36::KK36::KK36:
Eşyamın yeni eve dizilişini de paylaşırım izinden gelince :KK55::KK55::KK55::KK55:

tamam fıstık sana kolay gelsın cnmın ıcı evnı tertemız et snra bıze donnnn muahh

tamam tatlıskom whatsapptan yazarm sana ...

benimki cimcikler onu

aahahha cımcıklermı ay cok guldum yaaa kızlar ddogustan cımcıklemeyı ogrenerek doguolar tıpık kızzz ısteee:KK70::KK70::KK70:

Annemler bugün gitti, ev bomboş kaldı . : (

:KK61:uzulme yaaaa ben napım koca gttı bnde anama gıdıcem evımı bugun temzlım kapatıp annısıme gtcem kocısımıde evımıde ozlıcemmm onsuz evde durmann anlamı yokkı... sende haklsnalstn annişşine ama napacan stankim :KK42:

Tunaydin

Ne sicak var yahu. Bi makinaya bulasik yerlestirdim bi balkon yikadim su icinde kaldim

Nena arada ozlemek iyidir bende gecenlerde 2 gun annemde kaldim. Bebisinle anneciginin evinin tadini cikartin

Humum hadi bakalim kolay gelsin sen fazla yitma kendini. Guzelcede bi dinlen. Yrni rvinin tadini cikariz sizde izinde

Stankim uzulme canim insan alisiveriyor hemen yine gelirler merak etme

selam güzeller nasılsınız herkes iyi mi?
ben 10 gündür yoktum hiç nete falanda girmedim umarım herkesin keyfi yerindedir..güzel bir tatilin ardından sıkıcı iş arama sürecine girdim :( ne yapacam nasıl iş bulacam bilmiyorum başvurularıma da cevap alamıyorum

Puknas canım, inşallah tez zamanda hayırlı bir iş bulursun. Erkek arkadaşın çalışıyor mu?

Puknas canım, inşallah tez zamanda hayırlı bir iş bulursun. Erkek arkadaşın çalışıyor mu?

inşallah canım..erkek arkadaşımla beraber kpss yi denedik ama olmadı onların kendilerine ait bir işleri var çalşıyor yani şimdi yeni bir iş kuruyor bakalım o olursa inşallah kışa isteme düşünüyoruz.

günaydınlar...

hüm ne yaptınız yerleşebildiniz mi en azından ana hatları bitmiştir,hayırlı olsun canım..dinlen tabi ihtiyacın var

günaydın gezmekten yorgun bir giz geldi çok güzeldi herşey tekrar olsa tekrar gideirm o derece eşimin bana doğum günü hediyelerinden biri turdu :)))))) bugün benim doğum günüm tipim kayık yorgunluktan ama olsun bugün evimde olmak istiyorum :)))))

Hepinize gunaydn fistiklarrr smdi uyandim desem:D Gece sicaktan uyuyamadim yandim yandim pistim..... kociste yok malesefff annisimle balkonda kahvalti yapicazzz en misinden :KK73: Gizzz tatlimmm fotolarndanda eglendgn farkettm ama her guzel tatilin malesef sonu var seneye bidaha gdersn cnm bu arada nice saglikli huzurlu yaslara iyiki dogdunnn gizzzzz

Back