- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
bol bol gezin dinlenin canım benim iyi tatillerr :) bizde pazar günü bi geceligine boluya gidiyoruz esimin ailesiyle teyzeleri dayilari falan da geliyo hep beraber piknik yapicaz golcukte gece de gazelle otelde kalip pazartesi oglen geri doncez. Tam stres atmalik gezi planı yaptikoyyyyyyy kaygılıdan güzel haber gelmiş darısı lovelye
mercim güzel bir tercih bizde araba bakarken opel astra baktık sağlam araba kazasız belasız inşalllah
ben çok heyecanlıyım gece inşallah aksilik çıkmazsa yola çıkıcaz yarına orda olmak istiyorum çok ihtiyacım vardı buna
Ohhh herkes bi gezilere başlamış
bu arada şu smile yapınca hep mer geliyor aklıma ci askerdeyken hep kullanıyordu
yine yaparım canımmm sen yeterki isteee oh ohhh
hatta böyle de yaparım
kayınpederim seturdan ayırtmış yerlerimizi lovelymm voucher ını mail attı şimdi
yine yaparım canımmm sen yeterki isteee oh ohhh
hatta böyle de yaparım
kayınpederim seturdan ayırtmış yerlerimizi lovelymm voucher ını mail attı şimdi
Lovelymm de olmasa ne edecez
bende ona sormuştum tatile falan giderken ne nasıl olacak diye sağolsun
lovely bana da yaz ig den olur mu sonucu merak ediyorum directen yaz öpüldünAaaa öyle mi kuzum süper.
lovely bana da yaz ig den olur mu sonucu merak ediyorum directen yaz öpüldün
Album olusturayım dedım kapalı sızlere ama fotografları yukleyemıyor anlamadım neden.
okiii bana haber ver diyorum bak ben ilk sana söledim senden geri dönüş beklicemKuzum testten mi bahsediyorsun cts yapıcam onu.
okiii bana haber ver diyorum bak ben ilk sana söledim senden geri dönüş beklicem
chelzy sen turla mı gittin kuzu
6 gün dışında hep otobuste mi kaldiniz canim? Bende cok istiyorum o turu ama otobuste uyuyamam ki hayattaBu degisik bi turdu kuzum.avrupayagezi.com.otobusle 15 gun 6 gun otelde kalmali.15 ulke 21 sehir gezdik.Bu kadar ucuz bir.meblaga bu kadar ulke gezmek guzeldi.
6 gün dışında hep otobuste mi kaldiniz canim? Bende cok istiyorum o turu ama otobuste uyuyamam ki hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?