- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Günaydın kızlar evet hümcüm iki yıl önce dün akşam eşimi askere ağlaya ağlaya yollamıştım ağlamaktan nefes alamamıştım. Bugünde birliğine teslim olmuştu sevdiceğim. Ne çabuk geçti üzerinden 2 yıl hey gidi...
cevaplaya basınca yapılıyor alıntı canım alıştım gibi ama hiç sevmedim yazı şeklini bile sabitleyemiyorsunNena neyse oldu bitti artık keyif yapıyoruz.
Bende alışmaya çabalıyorum ama yok yok yok daha güzel yapıcam diye pok etmişler. Diğerinin kullanımı basitti bunda bana cevap verenleri göremiyorum. Alıntılama yapamıyorum.
cevaplaya basınca yapılıyor alıntı canım alıştım gibi ama hiç sevmedim yazı şeklini bile sabitleyemiyorsun
Canım onu biliyorum çoklu alıntılama yapamıyorum.
Eki Görüntüle 1216768 ayakkabılık
Eki Görüntüle 1216769 kiler
Eki Görüntüle 1216770 salon
Eki Görüntüle 1216771 banyo ( arkada dolap var yine çamaşır makinesi yeri var)
Eki Görüntüle 1216772 ebevyn banyosu
Eki Görüntüle 1216773 yatak odasıyla banyo arasındakı gömme dolap (buna bayıldım doldur içine ne varsa çarşaf yastık)
Eki Görüntüle 1216774 mutfak ankastreyi çıkartıp kendiminkilerini takacam işte böyleeeee boş odaları çekmedim tek dezavantajı yatak odası biraz küçük olmadı gardaropu yan odaya kuracam
BEN ÇOK SEVDİM CANIM FERAH VE GENİŞ YENİ YAPILMIŞ BELLİ KAÇ M2 CANIM GÜLE GÜLE OTURUN
Hümeyra çok beğendim canım yepyeni ve büyük ferah bir ev kaça tuttunuz canım burayı ve kaç metre kare?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?