347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet canım ben 40 yaşındaki dayımı kaybetmiştim 7 ağustosta o yüzden canımın gidişinde çok birşey hissetmedim ağlamadım yani dayımdan sonra onun gidişi bana vız gelmişti sonra zaman geçtikçe çok kötü olmuştum kötü günlerde yanımda olamadığı için

Selam kizlar, bizde nisanlimla dun gece konustuk ustunden iki sene ne cabuk gecti diee. Zaman cok hizli gecio gercekten.

hellooo sacma bır sıteye hosgeldnz cok sıkıcıolmus boyle hiç yazasm gelmıo alısamıcam ben bunaaaaaaaaaa yahu

lovelylım ne bılım taktrcgnı yoksa soylemezmym evn ıcı bıldgn ınsaat gbı oluo hey allam 2 defa ıs yaptn

baska kıme yazım kmse grmemıskı

Nena neyse oldu bitti artık keyif yapıyoruz.

Bende alışmaya çabalıyorum ama yok yok yok daha güzel yapıcam diye pok etmişler. Diğerinin kullanımı basitti bunda bana cevap verenleri göremiyorum. Alıntılama yapamıyorum.

cevaplaya basınca yapılıyor alıntı canım alıştım gibi ama hiç sevmedim yazı şeklini bile sabitleyemiyorsun

Iyi aksamlar fistiklar

Sormayin site cok berbat olmus.

o kadar tatilde korudum kendimi cok yanmamistim. Bugun kuzenlerle kaleye gezmeye gitmistik yuzucu atletinin izi cikmis. Ilk defa gunes gormus gibi pancar gibi kizarmisim. O kadar da krem surmustum banamisin dememis. Cok komigim acimasa bari

iyi akşamlar kızlarrr telden giremediğim için uğrayamadım bugun eşim izinli araba baktık bütün gün. arabamız yarın öğlen satılıyo ankaradan geliyolar almaya o yüzden bizim de acil arabaya ihticımız var napıcaz bilmiyorum, satalım satalım dedik de çok biçimsiz zamanda satıldı. perşembe günü kuzen doğum yapıyo ona gidicektik, pazar da sapanca tarafına tatile gidiyoruz bakalım nasıl gidicez.
ne zamandır yerledeki saçları toplamak için ufak süpürge istiyodum homend aldım bugun eve gelir gelmez de denedim baya güzel çekiyo. ordan da bebek için bişeyler almak için hello ya gittik (nenacım sana söylediğim e5 kenarındaki yer) acayip güzel indirimler vardı bütün yazlık ürünlerde iki takım kıyafet aldık disneyin inşallah beğenir. şimdi de eve geldik anca uğrayabildim telefondan girilmezse zor olcak böyle

Gunaydinlar fistiklar

Ben dun gece 11 de icmem gereken d.k hapini unutmusum yengemlerdeydik. Sabah 8 de kalkinca aklima geldi hemen ictim. On iki saate kadar icilebilir diye biliyordum. Biraz da kirmizilar gelmis kalktigimda adetime bir hafta var daha ilaci unuttugum icin mi oldu. Bisey olur mu simdi gec ictim diye. Ayyy nasil unuttum bilmem saatimide kuruyorum oysa ki...

Humum hadi hayirli olsun canim. Sen cok yorma kendinu sakin

Günaydınlar...

İnciçiçeğim bol bol krem sür nemlendir ki soyulmasın yoksa çok çirkin bir görüntü oluyor. Ayrıca önemli değil canım bende 8 ay boyunca sadece 1 kere unutmuştum. Öyle tam saatinde de almıyordum her akşam yatmadan önce başucumda duruyordu yatarken içiveriyordum. Ben unuttuğumda bir lekelenme olmamıştı yalnız belki farklı markalar kullanıyoruz diye.

Hüm sizin yeni eviniz, Mercim sizinde arabanız hayırlı olsun.
Hümüşüm inşallah eviniz içine sinmiştir. Mercim sizde daha güzelini alırsınız inş. Herşeyde vardır bir hayır.

ayakkabılık

kiler

salon

banyo ( arkada dolap var yine çamaşır makinesi yeri var)

ebevyn banyosu

yatak odasıyla banyo arasındakı gömme dolap (buna bayıldım doldur içine ne varsa çarşaf yastık)

mutfak ankastreyi çıkartıp kendiminkilerini takacam işte böyleeeee boş odaları çekmedim tek dezavantajı yatak odası biraz küçük olmadı gardaropu yan odaya kuracam

BEN ÇOK SEVDİM CANIM FERAH VE GENİŞ YENİ YAPILMIŞ BELLİ KAÇ M2 CANIM GÜLE GÜLE OTURUN

Hümeyra çok beğendim canım yepyeni ve büyük ferah bir ev kaça tuttunuz canım burayı ve kaç metre kare?

BEN ÇOK SEVDİM CANIM FERAH VE GENİŞ YENİ YAPILMIŞ BELLİ KAÇ M2 CANIM GÜLE GÜLE OTURUN

145 m2 canım bakalım belki oturma odasını yatak odası yaparım değiştiririm ama o zaman da ebeveyn banyosu orada oluyor.. şu an ki evde yok ebeveyn banyosu yapılmış yeri orayı da parke döşemişler depo gibi kullanıyor herkes banyomda dolap olmadığı için oraya işte deterjanları ütü masasını falan koydum bende...

Ebeveyn banyosunu kullanalım şimdi diyorum zaten ana banyo temiz kalsın diyorum en güzeli yani misafir geldiğinde hep temiz olur

Hümeyra çok beğendim canım yepyeni ve büyük ferah bir ev kaça tuttunuz canım burayı ve kaç metre kare?

Canım burası toki gibi bi yer ama tokiden daha lüks
şu an ki evim kuzey batı ısınmayan banyosunda dolabı olmayan eşyalarımı göstermeyen bi evdi 650 veriyoruz düşün donduk kışın 250 yakıt verdik yine de ısınmadık

Bu ev 800 tl kirası güney batı
merkezi sistem sıcacık oluyormuş
Astsubaymış oturan tayini çıkmış 5 yıl gelmeyecekmiş kendisi oturacak diye balkonlarını kapatmış her yeri yaptırmış ama bizde zaten arabanın kredisi bitsin bebek biraz büyüsün ev almak istiyorduk 3 4 yıl çıkmayız
site içinde yemyeşil güvenlikli alırım bebeği çıkarım gezerim
sitede oturan çoğu kişi memur asker doktor belirli kişiler ona göre kiraya veriyormuş ev sahipleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…