Esim de bi ara gececi gidiyordu annem beni evde yalniz bırakmıyordu neymiş hamileymisim olmazmis anneme taşınıyordum
Annem Şehir disinda o yuzden ona gidemedim. Kayinvalidem cagirdi ama ona da gitmek istemedim yarin sabah uyandigimda evde olcak zaten o yuzden otururum evimde daha iyi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatil ne kadar guzel bir seymis yahu.. 7 de geldik daha anca valiz bosalttim kirlileri ayirdim renklerine gore bi posta attim yikaniyo. Dusa giricem ama hal kalmadi. Bi de gelir gelmez aksilik banyo lavabosu sar sar su akitiyo. Sulari vanadan kapatmistik giderken yoktu bisey. Sinirlerim bozuldu. Evlendigimden beri banyo musluguyla ugrasiyoruz yetti vallahi artik.
Ne guzeldi is yok yemek yok hersey onunde arkanda. Yemek ve is yapmak cok zor gelicek simdi..
Ayrica orange countyi siddetle tavsiye ediyorum kizlar. Hizmet konfor mimari eglence yemekler herbiseysi on numaraydi. Bittigine uzulduk. Hatta bu kadar kisa geldigimize pisman olduk. Esim doyamadik seneye de gidelim dio :))
Gercek hayata hosgeldin canimmm :)) valla insan hic bitmesin istiyo tatil oranin methini duymustum bende cok guzel bi tesismis
günaydın kuzular
gece uyuymadım sıcaktan orda klimayla uyumaya alışmışım hemen :))
kalkar kalkmaz iş yapmaya koyuldum ev silip süpürüldü dünkü çamaşırlar toplandı yeniler yıkandı asıldı öldüm bittim bi toz almak kaldı. eşimde musluk almaya gitti bide usta bulucak inşallah bugün hallolur banyo yarın misafirim gelicek muhtemelen gece de kalırlar yapılmazsa zor olucak bize
Gunaydin kizlarrr :)
Yalnız ilk aksamim hic fena geçmedi bitek bos yatakta uyumak biraz zor oldu ama sabah gozlerimi actigimda yanimda uyuyodu :) bende sessizce kalkip firina gidip sicak simit aldim yağmurda yurumek de cok rahatlatiyo insanı. Semsiye de almadim yagmurlukla gittim. Gelince de kahvaltiyi hazirlarken uyandi :) simdi de cay keyfi yapiyoruz karşılıklı
Herkese Günaydın canlarım
Sabah 8de uyandım ya güya haftasonu
Sonunda musluklar takildi. Iscilik ve malzeme kotu neye ellerini surseler dagiliyor. Sadece banyo lavabosunun ayaknkismini takamadik boruya takikiyor. Esim simdi zorlamayalim sonra hallederiz dedi. O kadarcikta olsun artik. Ben mutfagi temizledim esimde banyoyu sagolsun.
Biraz dinlenelim markete gidicez. Ev tam takir kuru bakir.
Benim su an oturdugum evinde banyosu, eski ne kadar temizlik yapilirsa yapilsin yapilan temizligi gostermiyor. Dort yildir muslugu damla damla su akitiyor esime soyledim bir kac kere hic orali olmadi bende bosverdim.
hiç beğenmedim hiçbişi anlamadım profilmde herkesin yazdıkalrı görünürken şimdi hiç ama hiç bişiEvet site değişmiş daha önce atmıştım linkini ben site böyle olacak yakında diye hiç beğenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?