Canım burası toki gibi bi yer ama tokiden daha lüks
şu an ki evim kuzey batı ısınmayan banyosunda dolabı olmayan eşyalarımı göstermeyen bi evdi 650 veriyoruz düşün donduk kışın 250 yakıt verdik yine de ısınmadık
Bu ev 800 tl kirası güney batı
merkezi sistem sıcacık oluyormuş
Astsubaymış oturan tayini çıkmış 5 yıl gelmeyecekmiş kendisi oturacak diye balkonlarını kapatmış her yeri yaptırmış ama bizde zaten arabanın kredisi bitsin bebek biraz büyüsün ev almak istiyorduk 3 4 yıl çıkmayız
site içinde yemyeşil güvenlikli alırım bebeği çıkarım gezerim
sitede oturan çoğu kişi memur asker doktor belirli kişiler ona göre kiraya veriyormuş ev sahipleri
Valla süper canım çok beğendim ben. Bu ev eşyanı da gösterir yaptığın temizliği de harika. Gönlüne göre bulmuşsun kirası da çok ucuzmuş bizim oturduğumuz semt pahalı biz 2+1 90 metre kare eve 750 veriyoruz üstelik biz sıfır binayı iyi bile tuttuk bizim orda kiralar hep 1000 falan.
hayırlı olsun hümümm ben bayıldım eve güle güle oturun. hem kocaman hemde kirası ucuz içi de yepyeni. çok sevindim gönlüne göre biyer bulmana
Canım burası toki gibi bi yer ama tokiden daha lüks
şu an ki evim kuzey batı ısınmayan banyosunda dolabı olmayan eşyalarımı göstermeyen bi evdi 650 veriyoruz düşün donduk kışın 250 yakıt verdik yine de ısınmadık
Bu ev 800 tl kirası güney batı
merkezi sistem sıcacık oluyormuş
Astsubaymış oturan tayini çıkmış 5 yıl gelmeyecekmiş kendisi oturacak diye balkonlarını kapatmış her yeri yaptırmış ama bizde zaten arabanın kredisi bitsin bebek biraz büyüsün ev almak istiyorduk 3 4 yıl çıkmayız
site içinde yemyeşil güvenlikli alırım bebeği çıkarım gezerim
sitede oturan çoğu kişi memur asker doktor belirli kişiler ona göre kiraya veriyormuş ev sahipleri
biz kira vermiyoruz ama yatırım amaçlı bunun gibi güzel ama minik bir ev istiyoruz hem ev hem araba isteyince de kötü oluyor napıcaz bilmiyorum deli gibi araba araştırıyoruz eşim galeriden alallım diyor minik arabalarla başlayıp 50 binlerde jeeplere kadar baktık hiç istemiyorum 20 binlik temiz araba istiyorum 1 senede ödeyelim bitsin vursam kırsam içim acımaz ama işte eşime anlatamıyorum ilk arabamız olcak bide napsak bizde bir evmi alsak yoksa ilk araba alıp 2 yıl sonramı eve girişsek klafam karışık
böyle bir ev istanbulda 500 bin olur asla bulamayız hele 142 m2 imkansız gibi şimdi oturduğum evin heryerini babam baştan yaptırdı yeni gibi ama kışın ısınmazsa diye korkum var en üst kat balkon açık orayı kapamam lazım galiba
aynı anda hem ev hem araba çok zorlar sizi canım ya daha gençsiniz ikinci ev için niye bu kadar acele ediyosunuz bence önce içinize sinen bi araba alın onun kredisi bitince de ev düşünürsünüzbiz kira vermiyoruz ama yatırım amaçlı bunun gibi güzel ama minik bir ev istiyoruz hem ev hem araba isteyince de kötü oluyor napıcaz bilmiyorum deli gibi araba araştırıyoruz eşim galeriden alallım diyor minik arabalarla başlayıp 50 binlerde jeeplere kadar baktık hiç istemiyorum 20 binlik temiz araba istiyorum 1 senede ödeyelim bitsin vursam kırsam içim acımaz ama işte eşime anlatamıyorum ilk arabamız olcak bide napsak bizde bir evmi alsak yoksa ilk araba alıp 2 yıl sonramı eve girişsek klafam karışık
böyle bir ev istanbulda 500 bin olur asla bulamayız hele 142 m2 imkansız gibi şimdi oturduğum evin heryerini babam baştan yaptırdı yeni gibi ama kışın ısınmazsa diye korkum var en üst kat balkon açık orayı kapamam lazım galiba
aynı anda hem ev hem araba çok zorlar sizi canım ya daha gençsiniz ikinci ev için niye bu kadar acele ediyosunuz bence önce içinize sinen bi araba alın onun kredisi bitince de ev düşünürsünüz
bebek olduğunda arabaya çok ihtiyaç oluyo canım ya o yüzden bence ucuz bişey alın sizde bebeğin masrafları eklenmeden. özellikle kış bebeklerinde hastaneye kontrole falan giderken ya da biyere götürürken rahat oluyo arabaKatılıyorum zaten kira vermeden oturuyorsunuz canım kendi eviniz yani. Bir ev almaya daha gerek yok bence. Kredi ödeyeceğinize. Şuan için araba almanız daha mantıklı.
Şahsen biz kiradayız arabamızda yok bazen alsak mı diyorum kredi çekip bazen de bebek olsun masraflara bakalım ona göre girişiriz diyorum.
YAAA AMA ARABADA BÜYÜKŞEHİRDE EN AZINDAN HAFTASONU İÇİN İHTİYAÇ GİBİ BİŞİ HALİNE GELDİ EN İYİSİ ARABA ALIP 2 SENE SONRA EV ALMAKAnnemlerin orda böyle evi 600 e satıyorlar düşün....
bence ev alın derim çocuk olmadan araba kredisi ve masrafları belimizi çok büktü bizim
EVET ARABA KREDİSİ ÖDERİZ EN AZINDAN PEŞİN ALMAYACAĞIZ KREDİ ÇEKİP ALACAZ ELİMİZDEKİ NAKİTLERİ HARCAMIYCAZKatılıyorum zaten kira vermeden oturuyorsunuz canım kendi eviniz yani. Bir ev almaya daha gerek yok bence. Kredi ödeyeceğinize. Şuan için araba almanız daha mantıklı.
Şahsen biz kiradayız arabamızda yok bazen alsak mı diyorum kredi çekip bazen de bebek olsun masraflara bakalım ona göre girişiriz diyorum.
MERCİ ÇOK HAKLISIN NEDEN EV İÇİN ACELE ETTİĞİMİ BENDE BİLMİYORUM BİZE DE HEMEN HEMEN SİZİN GİBİ TAKILDI ASLINDA KÖTÜ DEĞİL ÜSTÜNE BİRAZ KOYSAK YATIRIM AMAÇLI EV ALALLIM DİYORUZaynı anda hem ev hem araba çok zorlar sizi canım ya daha gençsiniz ikinci ev için niye bu kadar acele ediyosunuz bence önce içinize sinen bi araba alın onun kredisi bitince de ev düşünürsünüz
ben temizlik yapmaya gidiyorum kızlar akşam 6 ya kadar bütün işlerimi bitirip yemekleri yapıp hazır olmam lazım araba bakmaya gidicez yine. bakalım bütün evi kaç saatte bitirebilcem leş gibi heryerhadi öpüyorum sizi bikaç saat sonra görüşürüz
canım volvo bakıcaz bugun kullananlar hep memnunlarmış galiba onu alıcaz. ondan önce nissan qashqai baktık beğenmedik , auris baktık onun iç dizaynı hoşumuza gitmedi , ford mondeo baktık o da çok makam arabası gibi , opel astra baktık onu beğendim ama iyice kafamız karıştı hepsinin farklı özellikleri var ama hiçbiri içimize çok sinmedi. bugun volvodan umutluyum sankihangi arabalara bakıyorsunuz canım?
biz arabamızdan çok memnunuz Toyota auris dizel otomatik
canım önce içinize sinen bi araba alın evin acelesi yok bence borcunuz harcınız da yokken arabanın taksitleri biter sonra da birikmişlerinizle ev alırsınızMERCİ ÇOK HAKLISIN NEDEN EV İÇİN ACELE ETTİĞİMİ BENDE BİLMİYORUM BİZE DE HEMEN HEMEN SİZİN GİBİ TAKILDI ASLINDA KÖTÜ DEĞİL ÜSTÜNE BİRAZ KOYSAK YATIRIM AMAÇLI EV ALALLIM DİYORUZ
CANIM SINIF OLARAK BİRİBİNDEN ÇOK FARKLI ARABALAR BAKMIŞSINIZ BİZDE OPEL CORSA ASTRA VE FORDLAR ARASINDA GİDİP GELİRKEN BAŞKA BAŞKA MODELLERE KAYDIK SİZ NEREYE GİDİYORSUNUZ BAKMAYA SIFIRMI ALACAKSINIZ CANIMoh temizlik bitti çok şükür tertemiz oldu evim camları da yarın silerim artık bugun ugraşamıcam. nevresimleri de attım makineye o bitene kadar keyif yapıyım biraz. bu arada ben diyete başladım ilk günüm bugun düğün günümdeki kiloma geri dönmem lazım acilen kendimi hiç mutlu hissetmiyorum herşeyin beli sıkıyo.
canım volvo bakıcaz bugun kullananlar hep memnunlarmış galiba onu alıcaz. ondan önce nissan qashqai baktık beğenmedik , auris baktık onun iç dizaynı hoşumuza gitmedi , ford mondeo baktık o da çok makam arabası gibi , opel astra baktık onu beğendim ama iyice kafamız karıştı hepsinin farklı özellikleri var ama hiçbiri içimize çok sinmedi. bugun volvodan umutluyum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?