347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Valla süper canım çok beğendim ben. Bu ev eşyanı da gösterir yaptığın temizliği de harika. Gönlüne göre bulmuşsun kirası da çok ucuzmuş bizim oturduğumuz semt pahalı biz 2+1 90 metre kare eve 750 veriyoruz üstelik biz sıfır binayı iyi bile tuttuk bizim orda kiralar hep 1000 falan.

Canım bak şu an annemlere 10 km falan uzağım ben ama tek vesait ve boş yol basıp geliniyor 10 dk tutmuyor.. babamın arabası var kardeşimin var bizimde var çok şükür...
annemler çukurambar da oturuyorlar ankaranın bayağı popüler yeri şu an baktık oralara da ama şu an ki evimden daha pis evler 1000 tl... dayımlar annemlere yakın olsun diye orta oturuyorlar küçücük eski eve 950 veriyorlar düşün
ben de eski eve para vereceğime biraz daha uzakta olalım yeni olsun dedim yani
eşim de gelmek isteyen gelir dedi zaten benim ailem fizana da gitsem gelirler
eşimin ailesi daha uzak bize ama ne yapayım yani eşim burdan tek vesait ve metroyla gidiyor yeni yerleşim yeri var batı çıkışına doğru bağlıca diye orada sıfır böyle evler 600 falan ama ulaşım zor sonuçta hergün arabayı alıp gidemez ben bebekle evde oturamam hergün... işte bizde böyle bi karar verdik bu evleri de beğendik babamla kardeşlerim de geldi baktık onlar da beğendi

hayırlı olsun hümümm ben bayıldım eve güle güle oturun. hem kocaman hemde kirası ucuz içi de yepyeni. çok sevindim gönlüne göre biyer bulmana

biz kira vermiyoruz ama yatırım amaçlı bunun gibi güzel ama minik bir ev istiyoruz hem ev hem araba isteyince de kötü oluyor napıcaz bilmiyorum deli gibi araba araştırıyoruz eşim galeriden alallım diyor minik arabalarla başlayıp 50 binlerde jeeplere kadar baktık hiç istemiyorum 20 binlik temiz araba istiyorum 1 senede ödeyelim bitsin vursam kırsam içim acımaz ama işte eşime anlatamıyorum ilk arabamız olcak bide napsak bizde bir evmi alsak yoksa ilk araba alıp 2 yıl sonramı eve girişsek klafam karışık

böyle bir ev istanbulda 500 bin olur asla bulamayız hele 142 m2 imkansız gibi şimdi oturduğum evin heryerini babam baştan yaptırdı yeni gibi ama kışın ısınmazsa diye korkum var en üst kat balkon açık orayı kapamam lazım galiba

Annemlerin orda böyle evi 600 e satıyorlar düşün....
bence ev alın derim çocuk olmadan araba kredisi ve masrafları belimizi çok büktü bizim

aynı anda hem ev hem araba çok zorlar sizi canım ya daha gençsiniz ikinci ev için niye bu kadar acele ediyosunuz bence önce içinize sinen bi araba alın onun kredisi bitince de ev düşünürsünüz

aynı anda hem ev hem araba çok zorlar sizi canım ya daha gençsiniz ikinci ev için niye bu kadar acele ediyosunuz bence önce içinize sinen bi araba alın onun kredisi bitince de ev düşünürsünüz

Katılıyorum zaten kira vermeden oturuyorsunuz canım kendi eviniz yani. Bir ev almaya daha gerek yok bence. Kredi ödeyeceğinize. Şuan için araba almanız daha mantıklı.

Şahsen biz kiradayız arabamızda yok bazen alsak mı diyorum kredi çekip bazen de bebek olsun masraflara bakalım ona göre girişiriz diyorum.

bebek olduğunda arabaya çok ihtiyaç oluyo canım ya o yüzden bence ucuz bişey alın sizde bebeğin masrafları eklenmeden. özellikle kış bebeklerinde hastaneye kontrole falan giderken ya da biyere götürürken rahat oluyo araba

ben temizlik yapmaya gidiyorum kızlar akşam 6 ya kadar bütün işlerimi bitirip yemekleri yapıp hazır olmam lazım araba bakmaya gidicez yine. bakalım bütün evi kaç saatte bitirebilcem leş gibi heryer hadi öpüyorum sizi bikaç saat sonra görüşürüz

Annemlerin orda böyle evi 600 e satıyorlar düşün....
bence ev alın derim çocuk olmadan araba kredisi ve masrafları belimizi çok büktü bizim
YAAA AMA ARABADA BÜYÜKŞEHİRDE EN AZINDAN HAFTASONU İÇİN İHTİYAÇ GİBİ BİŞİ HALİNE GELDİ EN İYİSİ ARABA ALIP 2 SENE SONRA EV ALMAK

EVET ARABA KREDİSİ ÖDERİZ EN AZINDAN PEŞİN ALMAYACAĞIZ KREDİ ÇEKİP ALACAZ ELİMİZDEKİ NAKİTLERİ HARCAMIYCAZ

MERCİ ÇOK HAKLISIN NEDEN EV İÇİN ACELE ETTİĞİMİ BENDE BİLMİYORUM BİZE DE HEMEN HEMEN SİZİN GİBİ TAKILDI ASLINDA KÖTÜ DEĞİL ÜSTÜNE BİRAZ KOYSAK YATIRIM AMAÇLI EV ALALLIM DİYORUZ

hangi arabalara bakıyorsunuz canım?
biz arabamızdan çok memnunuz Toyota auris dizel otomatik

oh temizlik bitti çok şükür tertemiz oldu evim camları da yarın silerim artık bugun ugraşamıcam. nevresimleri de attım makineye o bitene kadar keyif yapıyım biraz. bu arada ben diyete başladım ilk günüm bugun düğün günümdeki kiloma geri dönmem lazım acilen kendimi hiç mutlu hissetmiyorum herşeyin beli sıkıyo.

hangi arabalara bakıyorsunuz canım?
biz arabamızdan çok memnunuz Toyota auris dizel otomatik
canım volvo bakıcaz bugun kullananlar hep memnunlarmış galiba onu alıcaz. ondan önce nissan qashqai baktık beğenmedik , auris baktık onun iç dizaynı hoşumuza gitmedi , ford mondeo baktık o da çok makam arabası gibi , opel astra baktık onu beğendim ama iyice kafamız karıştı hepsinin farklı özellikleri var ama hiçbiri içimize çok sinmedi. bugun volvodan umutluyum sanki

canım önce içinize sinen bi araba alın evin acelesi yok bence borcunuz harcınız da yokken arabanın taksitleri biter sonra da birikmişlerinizle ev alırsınız

CANIM SINIF OLARAK BİRİBİNDEN ÇOK FARKLI ARABALAR BAKMIŞSINIZ BİZDE OPEL CORSA ASTRA VE FORDLAR ARASINDA GİDİP GELİRKEN BAŞKA BAŞKA MODELLERE KAYDIK SİZ NEREYE GİDİYORSUNUZ BAKMAYA SIFIRMI ALACAKSINIZ CANIM

Yıllardan beri Honda civic kullanan biri olarak tavsiye olunur. Ben audileri de çok beğenirim bu arada ama şuan audi alacak olsam biraz daha birikim yapıp ev alırdım.

Gunaydinlar..
Bugun kimse ugramamis mi yoksa ben telden girdigim icin mi yazilanlari goremiyorum..

2 gun annemde kaldim esim yalniz die dun gece geldim. Annemin evi pek serindi rahat rahat uyuyodum burda yandim gene..

Lovelym sen bucadaydin demi. Ben pazar gun 9 eylul iibf de sinava giricem arabayla cikmayalim park yeri sorun oluyor dedik. Izbanla gelsek yakinlarindan geciyor mu okul tam nerde bilmiyoruzda

Günaydın herkese

Dün kargocu geldi anlaştık 23 Ağustos Cumartesi sabah 8 de geliyor kapıya kamyon asansör sistemiyle taşıyacaklar her şeyi 2 kez saracaklar halıları da verdik hafta başı getirecekler yıkayıp bugün eşim zaman bulursa elektrik suyu açtıracak işte

başladık salondan toplanmaya kitaplara başladık kolilemeye izin alabilirsem izin alacam 23ünden sonraki hafta yoksa rapor alırım yerleşirim rahat rahat

Aralık başı ayrılmaya karar verdim işte zaten en son 20 aralık falan gitmem lazım kar kış ben erken ayrılacam biraz nereye kadar dayanabilirsem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…