- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sevmedim bu nasıl şeyhiç beğenmedim hiçbişi anlamadım profilmde herkesin yazdıkalrı görünürken şimdi hiç ama hiç bişi
Biz subatta aldik canim 4 gece 5 gunduz 2700 odedik suan baya pahaliymis kuzenim bakmistahümmm tebrikler canım benim allah sağlıcakla kucağına aldırtsın
inciceciği erken rezervasyon ile mi aldınız şu an çok pahalı herhal de
hümmm tebrikler canım benim allah sağlıcakla kucağına aldırtsın
inciceciği erken rezervasyon ile mi aldınız şu an çok pahalı herhal de
Sağolun canlarım benim :)))))) Darısı başınıza olsun inşallahHumm bir minnak kuzu daha mi. Hayirli olsun kizlari prk bi severim.
Gizim asiri memnun kaldik tavsiye ederim
Siteyi bende hic begenmedim ki
hüm gözünüz aydın canım bir prenses daha demek,sağlıkla doğsun inşallah..
ay ben hiç sevmedim bu siteye ne olmuş böyle![]()
ne aldın canım pişik kreminde falan chicco iyi diyor arkadaşlarım çok memnunokudugumdan da bır sey anlayamadm alıntıda yapmıomu nedır bu rezalet offf neyse oncelıkle selamlarrr
hümm canm allah saglıkla dunyaya gelmeyı nasıp etsn hıssetmstm kız oldgnu erkek desen ınanmıcaktm:)cok sevndm
lovelylım sana ıs mı cıktı yıne kıyamam yaaa klıma taktrcgnı bılseydm uyarrdm alcam taktrcam dıodun da bu kadr hızlı yapcgnı bılemedm neyse 1 hafta ellemzsn evı artk
bende dun ınanılmaz yoruldum sabahtan ogleden sonraya kadr temzlık snra kocısle avmye gttık vıaporta ordada hem sıcaktan hemde fazla yurumekten canımız cıktı bebısın bı cok eksgnı halledelm dedık nerdeyse hıc bsy alamadk sadece cok cıcı bornoz takımı aldk cıvcıv sarısı uzernde tweety var bırde bebegmzn kozmetk ıhtycnı karsladk okdr cıktık elmz bos donmeyelm dedk baya bsy aldk aklımzda kalcgna evmzde kalsn:)