• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Humm bir minnak kuzu daha mi. Hayirli olsun kizlari prk bi severim.

Gizim asiri memnun kaldik tavsiye ederim

Siteyi bende hic begenmedim ki

hümmm tebrikler canım benim allah sağlıcakla kucağına aldırtsın

inciceciği erken rezervasyon ile mi aldınız şu an çok pahalı herhal de

hümmm tebrikler canım benim allah sağlıcakla kucağına aldırtsın

inciceciği erken rezervasyon ile mi aldınız şu an çok pahalı herhal de
Humm bir minnak kuzu daha mi. Hayirli olsun kizlari prk bi severim.

Gizim asiri memnun kaldik tavsiye ederim

Siteyi bende hic begenmedim ki
Sağolun canlarım benim :)))))) Darısı başınıza olsun inşallah

hüm gözünüz aydın canım bir prenses daha demek,sağlıkla doğsun inşallah..
ay ben hiç sevmedim bu siteye ne olmuş böyle :(

okudugumdan da bır sey anlayamadm alıntıda yapmıomu nedır bu rezalet offf neyse oncelıkle selamlarrr:p

hümm canm allah saglıkla dunyaya gelmeyı nasıp etsn hıssetmstm kız oldgnu erkek desen ınanmıcaktm:)cok sevndm

lovelylım sana ıs mı cıktı yıne kıyamam yaaa klıma taktrcgnı bılseydm uyarrdm alcam taktrcam dıodun da bu kadr hızlı yapcgnı bılemedm neyse 1 hafta ellemzsn evı artk:D

bende dun ınanılmaz yoruldum sabahtan ogleden sonraya kadr temzlık snra kocısle avmye gttık vıaporta ordada hem sıcaktan hemde fazla yurumekten canımız cıktı bebısın bı cok eksgnı halledelm dedık nerdeyse hıc bsy alamadk sadece cok cıcı bornoz takımı aldk cıvcıv sarısı uzernde tweety var bırde bebegmzn kozmetk ıhtycnı karsladk okdr cıktık elmz bos donmeyelm dedk baya bsy aldk aklımzda kalcgna evmzde kalsn:)

okudugumdan da bır sey anlayamadm alıntıda yapmıomu nedır bu rezalet offf neyse oncelıkle selamlarrr:p

hümm canm allah saglıkla dunyaya gelmeyı nasıp etsn hıssetmstm kız oldgnu erkek desen ınanmıcaktm:)cok sevndm

lovelylım sana ıs mı cıktı yıne kıyamam yaaa klıma taktrcgnı bılseydm uyarrdm alcam taktrcam dıodun da bu kadr hızlı yapcgnı bılemedm neyse 1 hafta ellemzsn evı artk:D

bende dun ınanılmaz yoruldum sabahtan ogleden sonraya kadr temzlık snra kocısle avmye gttık vıaporta ordada hem sıcaktan hemde fazla yurumekten canımız cıktı bebısın bı cok eksgnı halledelm dedık nerdeyse hıc bsy alamadk sadece cok cıcı bornoz takımı aldk cıvcıv sarısı uzernde tweety var bırde bebegmzn kozmetk ıhtycnı karsladk okdr cıktık elmz bos donmeyelm dedk baya bsy aldk aklımzda kalcgna evmzde kalsn:)
ne aldın canım pişik kreminde falan chicco iyi diyor arkadaşlarım çok memnun

Ay giriyorum yazamadan çıkıyorum keşke iki seçenek olsaydı isteyen eskisini isteyen yenisini kullansaydı. Sevmedim beeennnn.

Nena keşke söyleseymişsin kızım ya bilsem bu kadar batacağını taktırmazdım yeminle duvarımıda deldiler zaten yamuk duran klima borusuda beni rahatsız ediyor çok.

selam kızlarrr
bu ne böyle ya telden girilmiyo yazdıklarınızı yeni görüyorum bende diyorum ki bu kızlar niye konuşmamış bugun hiç meğerse ben göremiyomuşum telden.
hümümmm hayırlı olsun bi prensesimiz daha geliyooo

İyi geceler kizlar herkese ben de 3 gundur neden kimse bisey yazmio diodum uygulama hala guncellenmemiş. Netten gireyim dedim tasarim degismis ben de pek sevemedim.
Humm tebrik ediyorum canim demek bir prenses daha gelicek. Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.

Sağolun canlarım benim :) Kalp yapmak istiyorum sizlere ama kalp bile yok suratlarda :mad:

bugün 12 AĞUSTOS 2014 tam 2 yıl önce yollamıştık aşklarımızı askere ;)

Günaydın kızlar evet hümcüm iki yıl önce dün akşam eşimi askere ağlaya ağlaya yollamıştım ağlamaktan nefes alamamıştım. Bugünde birliğine teslim olmuştu sevdiceğim. Ne çabuk geçti üzerinden 2 yıl hey gidi...

Back