347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

KIZLAR BUGÜN KÖTÜ OLDUM TANSİYIONUM DÜŞTÜN DÜNDE KÖTÜYDÜM ŞİRKETTE HEMŞİRE ARKADAŞLAR VAR ÖLÇTÜLER 9 6 DOKTOR ODASINDA YATTIM 10 7 OLDU AMA KÖTÜ OLDUM BİDE BEN BU HALE GELSEM BİLE KENDİMİ DİNLEMEZ İŞİME DEVAM EDERDİM ELİM AYAĞIM ÇEKİLDİ UYKU GELDİ SICAKALR BENİ MAHFETTİ YAAAA İNANMIYORUM O KADAR SICAĞI SEVEN BEN BİLE ETKİLENDİM

Geçmiş olsun tatlım benim

TANSİYONUM TAKİP ALTINDA ŞU SIRA ÖLÇTÜRÜCEM ARA ARA SİGORTANIN
SAĞLIKTA ÇALIŞTIĞIM İÇİN HEMŞİRELER VAR ÖLÇÜYORLAR ALLLAHTAN

GÜNEŞ ÇARPTI GALİBA BUGÜN NORMALİM

25 AĞUSTOS DOĞUM GÜNÜM VEEE BİZ EŞİMLE ALLLAH İZİN VERİRSE HAFTAYA PERŞEMBE PERİBACALARINA GİDİCEZ TUR ALICAZ ÇOK MUTLUYUM ÇOK İHTİYACIM VARDI BİRAZ UZAKLAŞMAYA

Gunaydinlar

Stanki ve rosecim cok gecmis olsun

Bende bu ara kendimi cok halsiz hissediyorum. Sabah yorgun kalkiyorum. Sicaklar hic iyi gelmedi. Esimde aksam klima arastirmalarina basladi. Soyle butcemizi zorlamicak iyi bisey ariyoruz durulmuyor evde vallahi

ohh ohhh yandan

Doğumgünlerimiz yaklaşıyor evet

herkese merhaba ınsallah bu sefer paylasım olur...

hüm gecen yazdm ama paylasamadm bı turlu yenı evını cok begendm saglıkla huzurla oturun ınsallah gercekten guzel bır ev cok gecmıs olsn sıcakalrdan tansıyonunun oynaması normal havalar hıc ıyı degıl malesef

2-3 gündür çok hastayım boğazlarım kötü, öksürükten mahvoldum.
cok gecmıs olsn cnm dıkkat et bnde usuttum valla burun tıkalı basım catlıo
Herkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydn tatlımmm

sanada gecmısler olsn sende dıkkat et ciceğimm

lovelylı merhaba kuzucuk nasılsın özledm hepnzı yaaa

geleleım bana kızlar ben işi bırakıyorum artk evd eistirahat edecegm doguma kadr yataktan pek kalkmıcam arada grer sıze yazarm aksamları esımn pcsnden tlfn uygulamasnı kullanamıyorum eylül ayndakı ucak bıletlermde ıptal ucagada bınemıcem kızım yıne rıskte tansıyonum hep yuksek nerdeyse hıc dusmuo artk yatıcam anlcgnz onmzdekı hafta daha calsıp bırakıyorum

İNANİSABETLİ KARAR SENİN ÇALIŞMAN BİLE BANA GÖRE YANLIŞTI YANİ İŞE GİRMEN O YÜZDEN ŞİMDİLİK DİNLENSEN EN DOĞRUSU BELKİ BEBEK BÜYÜRSE BABANLARIN ORDAKİ EVDE OTURURSUNUZ O ZAMAN YATIRIM AMAÇLI BİŞİLER YAPARSINIZ BUNLAR İNAN DERT DEĞİL SAĞLIKLI OL YETER ALLAH KORUSUN DUA EDİCEM SANA CANIM

Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
İnşallah bir şey olmayacak dinleneceksin bir güzel ve sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini
Telefon uygulaması düzenlenip tekrar olacakmış o zaman rahat rahat dinlenirken gelirsin

Bende ne zaman ayrılacağıma karar verdim resmi olarak 20 kasımda ayrılabiliyorum ama kasımı bitirecem Aralık 1 de ayrılacam inşallah bi aksilik olmazsa son 1.5 ay evde bebeğimin kıyafetleriyle dinlenerek geçirecem inşallah

selam kızlarrr
telefondan girilmeyince çok zor oluyo gelmek , dün de bütün gün dışardaydık o yüzden giremedim. eşimin kuzeni doğum yaptı sağlıkla geldi Mert imiz. dünya güzeli bi bebek
arabayı hala bulamadık bu sıcaklarda yaya kalmak çok zor oldu haftasonu tatilini de öbür haftaya ertelemek zorunda kaldık. bu sıcaklar hiç yaramadı bize benimde ağzımın içinde aft çıktı sert hiçbişey yiyemiyorum çok canım yanıyo hastalanan bütün kızçelere de çok geçmiş olsun. nenacım bencede evde dinlenmen çok iyi olur tam da sıcaklara denk geldi hamileliğin o da çok bunaltıyodur seni. bugun evden hiç çıkmayı düşünmüyorum her eve bir klima lazım artık yazlar çok sıcak geçiyo. eşim bugun öğlen arasında bağcılara gitti araba bakmaya inşallah güzel haberlerle gelir akşam

Kuzum biz Arçelik'ten çok memnunuz 13.5'luk taktırdık. 1650 liraya. İnverter olduğu için hem az yakıyormuş hemde çok sessiz çalışmıyor sanki hiç ve 5 dakika içinde içerisi buz oluyor. Nasıl bu kadar çabuk soğutuyor şaşkınız ayrıca üzerinde sıcaklığı gösteren panel mevcut benim en çok istediğim oydu çünkü hepsinde yok o özellik.

Canım dayanabildiğin kadar dayandın zaten bundan sonrasını evinde geçirmen tabi ki en mantıklısı madem böyle bir riskin var riski olanlar benim bildiğim kadarıyla doğuma kadar yattı hep sende bol bol dinlen artık evdede kendini yorma benimde keyfim çok yerinde maşallah bugün allahta bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…