Ama sezeryanda da sonradan ameilyat olmuş gibi oluyor normal doğum yapanlar 3. gün normal hayatına devam ediyorlar
kararlıyım doğuracam içimde kalmayacak
bu hüm beni öldürecek yeminle çok acıyacak mı ne ya doğuruyorsun tabi ki ağrın sancın olacak şimdiden bunu düşünme ayrıca normal girip sezeryana çevrilen çok. O nedenle şimdiden hamilelik yogası yapın, nefes egzersizleri yapın. Sancıyı nefes egzersizleriyle rahat atlatırsınız ancak. Ben bununla ilgili bir çok şey okudum. Burundan nefes alıp mum üfler gibi ağızdan 3 kere de püf püf püf diye vereceksiniz. O anı yaşarken aklınıza gelirsem bu söylediğimi yapın bu nefes egzersiziyle sancıyı hissetmiyormuşsunuz ve çok rahatlatıyormuş.
benim karnım falan çok çıkmadı o yüzden çok rahatsız olmuyorum dönmede falan
Bende normal yapmak istiyorum canlı canlı getirsinler yanıma bebeğimi
Canım o konuda bir şey söylemedim zaten sen canlı canlı verecekler dediğin için dedim hani sezeryandada canlı canlı veriyorlar değişen bir şey yok diye. Sonrası tabi ki malum bende doğalından yanayım. Hatta burda mümkün olsa evimde doğumumu yapmak isterim. Kendi tercihi ile sezeryan olanlar normal yapmadığına pişman, kötü bir normal doğum tecrübesi geçirenlerde sezeryan yapmadığına. Normalde de kesi atılırsa tuvaletini yapamayan çok insan var. O nedenle hayırlısı dediğim gibi benimde gönlüm normalden yana ama şartlar ne gerektirirse o olacak.
ben egzersiz yapıyorum canım yoga falan yapmıyorum tabi bnm ıcın bıraz rısklı ole seyler aksamları yarımsar saat duz yuruyus yap dedı de onuda ayaklarmn sıslıgınden yapamıyorum malesefff havalar bırazck sogusun yureyecem
yahu hümm cok alemsn dunyanın en guzel duygusunu hıssetmek gbısı varmı bn yuksek ıhtımal sezeryan olcam ama hıc ıstemıyorum bn tamamen normal dogum ıstıorum belkıde hayatmda bır defa yasıcam bu duyguyu onuda gercekten hıssederek yasamak ıstıorum gerekıosa 12 saat sursun hayatımın bir kısmından 12 saatım acıyla sancıyla gecsn hıc sıakyetm olmaz..sezeryan asıl benı endıselndırıo hem kesık ızı var hem amelıyat snrası 1 hafta agrı oluomus onu ben hıc ıstemıorum ....
neeee hüm yoksa 18 ine kadar içinde mi saklıcakmış çocuğuuuuuuay ilahi canım ya artık acısa da acımasa da doğurcaksın vazgeçtim doğurmıcam deme şansın var mı bence hiç düşünme şimdiden bunları 40. haftaya yaklaştığında doğsun artık her türlü sancıya razıyım diceksin.
bende çok doğal doğumdan yanayım mumkunse sunı sancı bile istemiyorum sancımı evde çekicem sonra doğuma gidicem hastaneye. öyle yatakta nst ye baglı kıpırdayamadan sancı mı çekilirmiş keyfi sezaryenin en buyuk sebebi o bence
Mercim ohhh ne guzel keyif olmus. Ben izmirde duymadim oyle bisey olsa ne guzel olurdu.
Lovelym canim esin ne guzel supriz yapicak . Agzindan kacirmada hevesi kirilmasin. Benimkinin bisey yapacagini sanmiyorum hic..
Mercim ohhh ne guzel keyif olmus. Ben izmirde duymadim oyle bisey olsa ne guzel olurdu.
Lovelym canim esin ne guzel supriz yapicak . Agzindan kacirmada hevesi kirilmasin. Benimkinin bisey yapacagini sanmiyorum hic..
aferin...enişteye bzde evde yan gelip yattık pineklemece artk bebekten snra aktivite yaparız ben bu hantallıkla markete zor gıdıyorum
gecmıs olsun sanrm bnde gecen gece usuttum dun cok agrm vardı ıs yerndeyken... bıde dun gece sag baldrma kramp grdı suan topal memiş gibi gezıorum ısyernde canımda yanıyor...fairy hamılelıkte kramplar cok oluo dıkakt et sende ozellıkle gece uyurken baldrlarda gecen hafta 2 baldrma aynı anda grmstı aman yarabbm nasıl bır acıdır... bu arada bu aksam kızımı görcem detaylı ultrasnda deli gibi heyecanlıyımmmmmmmmmmmmm
gunaydn demeyı unuttum gunaydn seker pamuklarımmmm...
hafta sonu bebegıme bir sürü alısverıs yapıcaz allah kısmet ederse kıyafet hariç çünkü kışlıklar henuz cıkmadı
neeee hüm yoksa 18 ine kadar içinde mi saklıcakmış çocuğuuuuuuay ilahi canım ya artık acısa da acımasa da doğurcaksın vazgeçtim doğurmıcam deme şansın var mı bence hiç düşünme şimdiden bunları 40. haftaya yaklaştığında doğsun artık her türlü sancıya razıyım diceksin.
bende çok doğal doğumdan yanayım mumkunse sunı sancı bile istemiyorum sancımı evde çekicem sonra doğuma gidicem hastaneye. öyle yatakta nst ye baglı kıpırdayamadan sancı mı çekilirmiş keyfi sezaryenin en buyuk sebebi o bence
Kiyafet almadan once iyi plan yapmak lazim bizim bir cok kiyafetimiz giyemeden kuculdu.
Bu arada detayli ultrasonnnnnn cok heyecanli.
yaa sorma nasıl bır agrıdır durduk yere gırdı bagrdm esım uyandıda ovaladı rahatladm arastrdm hamılelıgın 2. ve 3. donemınde cok goruluomuss normalmıs bol bol su ıcın yuruyus yapın dengelı beslenın dıolar kramplarn olmaması ıcınO kramplari bilirim kac gece bagirarak uyandim. Kramp girdiginde ayagini duvara duz uzat yatagindan.
Kiyafet almadan once iyi plan yapmak lazim bizim bir cok kiyafetimiz giyemeden kuculdu.
Bu arada detayli ultrasonnnnnn cok heyecanli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?