347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ama sezeryanda da sonradan ameilyat olmuş gibi oluyor normal doğum yapanlar 3. gün normal hayatına devam ediyorlar

kararlıyım doğuracam içimde kalmayacak

Canım o konuda bir şey söylemedim zaten sen canlı canlı verecekler dediğin için dedim hani sezeryandada canlı canlı veriyorlar değişen bir şey yok diye. Sonrası tabi ki malum bende doğalından yanayım. Hatta burda mümkün olsa evimde doğumumu yapmak isterim. Kendi tercihi ile sezeryan olanlar normal yapmadığına pişman, kötü bir normal doğum tecrübesi geçirenlerde sezeryan yapmadığına. Normalde de kesi atılırsa tuvaletini yapamayan çok insan var. O nedenle hayırlısı dediğim gibi benimde gönlüm normalden yana ama şartlar ne gerektirirse o olacak.

ben egzersiz yapıyorum canım yoga falan yapmıyorum tabi bnm ıcın bıraz rısklı ole seyler aksamları yarımsar saat duz yuruyus yap dedı de onuda ayaklarmn sıslıgınden yapamıyorum malesefff havalar bırazck sogusun yureyecem

benim karnım falan çok çıkmadı o yüzden çok rahatsız olmuyorum dönmede falan

Bende normal yapmak istiyorum canlı canlı getirsinler yanıma bebeğimi

yahu hümm cok alemsn dunyanın en guzel duygusunu hıssetmek gbısı varmı bn yuksek ıhtımal sezeryan olcam ama hıc ıstemıyorum bn tamamen normal dogum ıstıorum belkıde hayatmda bır defa yasıcam bu duyguyu onuda gercekten hıssederek yasamak ıstıorum gerekıosa 12 saat sursun hayatımın bir kısmından 12 saatım acıyla sancıyla gecsn hıc sıakyetm olmaz..sezeryan asıl benı endıselndırıo hem kesık ızı var hem amelıyat snrası 1 hafta agrı oluomus onu ben hıc ıstemıorum ....

tabiki de sancım olur olur açılmazsa olmazsa mecbur olacaz sezeryan

evet işte sezeryan rahat ama sonrası kötü onun da maalesef ameilyat oluyorsun bildiğin

neeee hüm yoksa 18 ine kadar içinde mi saklıcakmış çocuğuuuuuu ay ilahi canım ya artık acısa da acımasa da doğurcaksın vazgeçtim doğurmıcam deme şansın var mı bence hiç düşünme şimdiden bunları 40. haftaya yaklaştığında doğsun artık her türlü sancıya razıyım diceksin.
bende çok doğal doğumdan yanayım mumkunse sunı sancı bile istemiyorum sancımı evde çekicem sonra doğuma gidicem hastaneye. öyle yatakta nst ye baglı kıpırdayamadan sancı mı çekilirmiş keyfi sezaryenin en buyuk sebebi o bence

evet en güzeli evde çekmek mesela 3 cm le gidiyorsun hastaneye yata yata bekle 8 e kadar

ama evde onu çekersen direkt gidip doğuma girersin benim kuzenlerim hep öyle yaptı tabi su gelmediği sürece

Selamlar kuzular

Burda bir yagmur var bardaktan bosalircasina. Denizden geldik nasil gunes vardi yakiyodu dustan bi ciktim kapkaranlik. Yarin donuyoruz cabucak gecti. Tavsiye ederim burayi harika bir yer

Mercim ohhh ne guzel keyif olmus. Ben izmirde duymadim oyle bisey olsa ne guzel olurdu.

Lovelym canim esin ne guzel supriz yapicak . Agzindan kacirmada hevesi kirilmasin. Benimkinin bisey yapacagini sanmiyorum hic..

Mercim ohhh ne guzel keyif olmus. Ben izmirde duymadim oyle bisey olsa ne guzel olurdu.

Lovelym canim esin ne guzel supriz yapicak . Agzindan kacirmada hevesi kirilmasin. Benimkinin bisey yapacagini sanmiyorum hic..

yapar canım mutlaka bişeyler ilk seneniz sonuçta. ayyy ne çabuk geçti 1 yıl dün gibi senin de lovelynin de evlenmeniz.
bugun burda da yagmur yagıcak hatta sel baskınlarına dikkat edin falan diye uyarı verdiler ama yagmur falan yok günlük güneşlik hava

Bizde çok özel bişey yapamadık işten ayrıldığımız zamana geldi evde yemek yedik bi dışarı çıktık o kadar
yoksa ağvaya falan gidelim diyorduk 2 gün

Kuzum yapar niye yapmasın ilk seneniz o yapmazsa sen yap, böyle sürprizler karşılıklı yapılmalı bence.

O kramplari bilirim kac gece bagirarak uyandim. Kramp girdiginde ayagini duvara duz uzat yatagindan.

gunaydn demeyı unuttum gunaydn seker pamuklarımmmm...

hafta sonu bebegıme bir sürü alısverıs yapıcaz allah kısmet ederse kıyafet hariç çünkü kışlıklar henuz cıkmadı

Kiyafet almadan once iyi plan yapmak lazim bizim bir cok kiyafetimiz giyemeden kuculdu.

Bu arada detayli ultrasonnnnnn cok heyecanli.

Kuzum bende aynı fikirdeyim panik yok, sessiz sakin huzurlu bir şekilde açılmam iyice artıp sancılar 5 dakikada bire düşüne kadar evde beklemeyi düşünüyorum orda yatağa bağlanarak sancı çekemem. Zaten ayakta çok daha rahat atlatılıyormuş. Tuvaletini yapar pozisyonu alıp özelikle o dediğim nefesi alıp verirseniz herkes çok kolay geçtiğini söylüyor. Bende allah banada nasip ederse anne olmayı bunları deneyeceğim.

Bakicaz artik.. bu tatili yil dönümü kutlamasi sayabilir. Bir gun oncede kuzenimin sünneti var eğer annemde olursak gecikmeli bisryler hazırlayabilirim evde güzel bi sofra falan daha düşünmedim.

Bizim ki 30 ağustosa bisey yapmazsa bir hafta sonraki afyon düğününü kutlattiririm artik

Akşama eşimin en yakın arkadaşının düğünü var.

İzmir'i sular seller götürdü tabi elektrikler gitti, trafoya yıldırım düşmüş falan bir süre jenaratörle idare ettik neyseki şuan güneş açtı havanın yarım saat öncekiyle uzaktan yakından ilgisi yok. Elektriklerde geldi tabi bugün düğünü olanlara yazık ama dış çekimleri iptal, her yer çamur, kır düğünleri iptal. Kötü oldu o kızın yerinde olmak istemezdim. Herhalde kapalı bölümü vardır oraya alırlar.

O kramplari bilirim kac gece bagirarak uyandim. Kramp girdiginde ayagini duvara duz uzat yatagindan.
yaa sorma nasıl bır agrıdır durduk yere gırdı bagrdm esım uyandıda ovaladı rahatladm arastrdm hamılelıgın 2. ve 3. donemınde cok goruluomuss normalmıs bol bol su ıcın yuruyus yapın dengelı beslenın dıolar kramplarn olmaması ıcın

Kiyafet almadan once iyi plan yapmak lazim bizim bir cok kiyafetimiz giyemeden kuculdu.

Bu arada detayli ultrasonnnnnn cok heyecanli.

ben gereksz hıc bır sey almaı dusunmuyorum ısımı gorucek kadr zıbınve pamuklu bı kac bsy zaten kısın evden cıkmayız en cok buyuduklerı donem yazında bı kac elbıse alıcam abartı bsy ıstemıorm gerekte yok gyemedkten snra herkes dıo bebekler ılk zamnlar cok cabuk buyuyor diye

Bencede bebeklere cok giysi almayın o kadar cok hediye geliyoki zaten cogunu giydiremeden kuculuyolar. En cok alti citcitli askili bodyler ise yarıyo cok kirleniyo onlar. Onlardan bol bol alın. Butun tulumlar yerine altli ustlu takimlari tercih edin giydirmesi daha kolay oluyo. Zamani geldiginde Allah sanada nasip edicek lovelym genceciksin daha hic acele etme hem boyle plansiz gelmesi daha da guzel olcak. Obur turlu ne o oyle gorev gibi. Nenamm heyecan doruktadir simdi eylul hanimla baya yakindam tanisicaksiniz bugun bakalim kime benziyoo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…