347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Pendikte o kadar kotu.dolu yagdiki trafikteydik arabanin camlari patlayacak diye korktuk

Iyiki hava günlük guneslik dedim ya heryer kapkara oldu yagmur başladı birden evde olunca iyi geliyo yagmur Allah disardakilere yardim etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuzum aksiliktr gdio hastaneye gttm baktm beni ariolar kadnla karsilikli knusuoz tabi o beni tanimio ben onu snra farkettm kapadn tlfnu iste kelebek hanm mak. 10dakika once arisalandida bilmem ne bu hafta bir aksiliktr hic bi isimi halledemiorm bide donuma kadr islandm her sey ust uste geldi

Pendikte o kadar kotu.dolu yagdiki trafikteydik arabanin camlari patlayacak diye korktuk
Aaa bizim orda dolu yagmadi.. arda korkmamstr insallah

Nena yazdigindan hastanede tam olarak nasil bir sorun oldugunu anlayamadim :) ne olacak simdi.

Kizlar budapesteden gunaydinnnn.Ben macaristana aşık oldum.Mukemmel bir yer.Su anda otelden cikis yapiyoruz .Istikamet prag kalpkalpkalpkalpkalp.Oraya daha da asik olucakmisiz oyle diyorlarrr.Sizler iyisiniz degil miii??

Günaydınnnnn ay ne güzel aşk

biz iyiyiz bi problem yok

Günaydınlar nenacım bende hiç bir şey anlamadım.

Chelzy'im allah içine sindirsin kuzum.

iyi gezmeler ınst. takipteyimm...

gunaydın kızlarrr evet karmakarısık yazmısım dün sinirden...

dün hastaneye gttım saat 4.5 taydı randevum 4.20 de oradaydım ultrasonun cekılecegı bolume gıttım makına tam da bnm randevu saatımde arızalnmıs dıyorum kı kızlara neden onceden haber verılmıyor ben bu yagmurda buraya kadar gelıyorum işte haklısınz da şimdi bozulduda bızde o sırada sıızınle konusuyordkta sız geldnz bılmem ne olamadm yanı ultrason cekimimi zaten ızın almak zor oluyor ıs yernden ustune bırde bu hafta glıkoz yuklemem yapılamadı kendı dr u mu arıyorum ulasamıyorum boyle sıınır bozucu bır haftaydı

Tatlışlar rüyamda erkek bi bebek gördüm ama arkadaşımın bebeğiymiş 40 günlük ama kocaman 1.5 yaşlık bebek gibiydi

rüya tabirlerine baktım eğer benim olsaydı tam tersi kız bebek doğuracağıma işaretmiş ama benim değildi

bende ruyamda kız bebek gormustum hamıleoldgmu ogrenmedn 10 gunonce falandı kız bebegı beyazlar ıcındeydı beyaz ucuslu bır elbıse beyaz ayakkabı kafasnda da beyaz bandana vardı bana dogugelıodu donra yere oturdu 1 aylık falandı sanırım yere oturdu bacaklar acık yukardan bır yerden kocamn bır bıcak dustu bacak araından yere saplandı az daha bebege gelıodu gelmedı cok krokarak uayndm bebegm dıe falan o gece esımde kız bebek gormus onun ruyası farklıydı tabı hyrdr ınsallah dıyerek tekraar uyudukkı snra hamıle odlgmu ogrendm

acaba senın bebek erkek mı sımdı kuskuya dustum ama yuksek ıhtımal kızın olcak hala oyle hıssedıyorum

hımmm ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kız bebek görmüştüm senin gibi beyaz bi elbise giyiyordu sonra bi daha görmedim bugüne kadar

hımmm ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kız bebek görmüştüm senin gibi beyaz bi elbise giyiyordu sonra bi daha görmedim bugüne kadar
hmm bnde bır daha gormedm cnm ya

Bilmiyorum tatlım pazartesi yada salı gidecem bu hafta gidecektim 1 hafta daha bekleyeyim dedim
bnce en dogrusu bıraz daha beklemek dıger turlu ınsan ıkılemde kalıyor bn ıyıkı beklemısım 19. haftaya kadr

benide al chelzym foti paylaş lütfen

Gec geldim ama geldim kizlar. Esim gececi oldugu icin bugun evdeydi onun banka islerini halletmek icin disari ciktik donerken yagmura yakalandik cok fena. Dize kadar sularin icinden gectik de sag salim eve gelebildik şükür. Aksam de yemege cikalim dedik arabaya bindik vitesler gecmiyo sudan yapismis dedi tamirci. Simdi de esimi ise gonderdim bu gece yalnızım

Esim de bi ara gececi gidiyordu annem beni evde yalniz bırakmıyordu neymiş hamileymisim olmazmis anneme taşınıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…