- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Günaydın kızlarrrr :)
Dun aksam esim saat 9da kalk giyin hadi sana bi suprizim var dedi hemde çok mutlu olacagin bisey dedi cok şaşırdım aliskin degilim ben boyle suprizlere. Acik hava sinemasina bilet almis havuzbasonda şezlonglara yayildik puf minderlerin ustunde film izledik battaniyelerimiz bile vardi cok eglenceliydi :) isteyince cok guzel isler basarabiliyo :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohhhh maşallahçocuğa hazırlık için güzel bi alan otel balayı
iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl bakalım..
chelyz gitmiş galiba çok güzel eğlenirsin inşallah canım güle güle gitmişsindir güle güle gel inşallah:)
giz çok geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize
donlar monlar iyi sohbet olmuş bakıyorum kaçırmışım
lovely sakın belli etme yazık üzme heyecanlıdır eşin şimdi..güzel bir tatil olur umarım hüm haklı galiba
bende bir ordayım bir burda gezmekten buralara uğrayamadım :) dün aqua parktaydım çok yanmışım yaomuzlarım fena o kadarda koruyucu sürmüştüm.
Dun aksam esim saat 9da kalk giyin hadi sana bi suprizim var dedi hemde çok mutlu olacagin bisey dedi cok şaşırdım aliskin degilim ben boyle suprizlere. Acik hava sinemasina bilet almis havuzbasonda şezlonglara yayildik puf minderlerin ustunde film izledik battaniyelerimiz bile vardi cok eglenceliydi :) isteyince cok guzel isler basarabiliyo :))
Yok kuzum artık hiç konuşmuyoruz bebek falan, bu ay bıraktık istediği zaman gelsin. Artık okumuyorum da hiç bir yazılanı. Aklımdada yok. Daha genciz istediği zaman gelebilir.
Etmiyorum canım zaten dün bjk maçına gitti geç geldi pek konuşamadık. O söyleyinceye kadar tutucam çenemi inş.
Ohhh süper canım bizim burda yok hiç öyle etkinlikler. İstanbul'un gözünü seveyim güzel memleket.
Günaydınnnnnn
Dün anneme gittik annem yok 10 gün daha kardeşlerimle yemek yaptık yedik falan başım çok ağırdı bi de karnıma ağrı girip durdu ya
sabaha kadar döndüm üşüttüm herhalde geçen gece cıbıl cıbılken esti biraz cam kapıda açıktı duş aldım uzun kollu pijama giydim camı da kapatıp yattım ısınmışım iyi geldi
aferin...enişteye bzde evde yan gelip yattık pineklemece artk bebekten snra aktivite yaparız ben bu hantallıkla markete zor gıdıyorum
gecmıs olsun sanrm bnde gecen gece usuttum dun cok agrm vardı ıs yerndeyken... bıde dun gece sag baldrma kramp grdı suan topal memiş gibi gezıorum ısyernde canımda yanıyor...fairy hamılelıkte kramplar cok oluo dıkakt et sende ozellıkle gece uyurken baldrlarda gecen hafta 2 baldrma aynı anda grmstı aman yarabbm nasıl bır acıdır... bu arada bu aksam kızımı görcem detaylı ultrasnda deli gibi heyecanlıyımmmmmmmmmmmmm
gunaydn demeyı unuttum gunaydn seker pamuklarımmmm...
hafta sonu bebegıme bir sürü alısverıs yapıcaz allah kısmet ederse kıyafet hariç çünkü kışlıklar henuz cıkmadı
ayakta sallama aktıvıtesı mıBebekten sona evde aktivite yaparız biz ancaksabaha kadar ayakta sallama aktivitesi
evet canım 3 gün önce sağa döndüm sağ ağırdı sola döndüm sol ağırdı ben sırt üstü uyuyamıyorum ya en çok sevdiğim yüzüstüama tabi şimdi yapamıyorum onu
evet daha çıkmadılararamızda 40 gün var seninkinin 40ı çıkar ben doğururum inşallah
çok mu acıyacak doğum ya :18::18::18::18::18:
en güzeli tatlım çalışmaya devam ama demi
lovelylı cok sevndm enıste senn ıcınde surprız yapmıss ama cok fenasın hemende yakaladn çakalllll
ayakta sallama aktıvıtesı mıben ayagmda sallamayı dusunmuyorum bebeği o sekılde alıstırmıcam sonra hep sallanmak ıstıolarmıs gerek yok , agrı ıcınde dıkkat et bnde aynen dus aldm cıbıl yattm camda acıktı carptı heralde...yüzüstü bnde cok sevıorum hatta hep ole yatıodum ama yan yatmaya alıstrdm kendmı zorda olsa bazen gece yuz ustu donesm gelıo yada donuormhemen duzeltıorum kendmı artk bebegm buyuk daha kucuukken yatıodm yıne yuzustu...
evet bnm 40 cıkar allahnıznıyle
ya ben dogumdan hıc korkmuyorum bnm ole korkulrm yok nedense hata ınsallah normal yaparm hıssetmek ıstıorum o anı
Bu hüm beni öldürecek yeminle çok acıyacak mı ne ya doğuruyorsun tabi ki ağrın sancın olacak şimdiden bunu düşünme ayrıca normal girip sezeryana çevrilen çok. O nedenle şimdiden hamilelik yogası yapın, nefes egzersizleri yapın. Sancıyı nefes egzersizleriyle rahat atlatırsınız ancak. Ben bununla ilgili bir çok şey okudum. Burundan nefes alıp mum üfler gibi ağızdan 3 kere de püf püf püf diye vereceksiniz. O anı yaşarken aklınıza gelirsem bu söylediğimi yapın bu nefes egzersiziyle sancıyı hissetmiyormuşsunuz ve çok rahatlatıyormuş.
benim karnım falan çok çıkmadı o yüzden çok rahatsız olmuyorum dönmede falan
bende normal yapmak istiyorum canlı canlı getirsinler yanıma bebeğimi
evet ben şeydeki acıyı bile nefesle yendim
Sezeryanda da canlı canlı geliyor artık canım epiduralle belden uyuşturuyorlar sadece.
Ay hüm yapma o da acımı. Bir kağıt kesiği acıdır bence. Ağrı ve acı bunları birbiriyle karıştırmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?