• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kizlar bir iki saate cikis yapmis olacagim ulkeden.Sizlere de bi haber vereyim dedim.Arada yazarim wifi buldugum yerde.Simdilik hersey guzel gidiyor.Optum hepinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canım ne çabuk geldi çattı gidiyorsun. Güle güle git güle güle gel canım. Bol gez, çokça fotoğraf çek tatilin keyfini çıkar, güzel anılar biriktir gel.

Ay bizim ev hic esmedi butun gece. en sonunda 4 te kalktik salona gidip klimanin altinda yattik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar gece hastahanedeydik ben on gibi uyumuştum 12 de eşim geldi yanıma çok kötü midem ağrıyor dedi sırtıma vuruyor dedi kalpten şüphe etttim ama belli etmedim ayağna sıcak su torbası koydum uyumadı 2 gibi hastahaneye gitttik serum yedi hiç bir işe yaramadı tam çıkarken doktora geldiği givi gidiyor bide ağrı kesici yapın dedim. Şükür dün geceyi atlattık eşim iyi bende işe gidemedim onla evde kaldım sabah ta kontrole götürdüm sigara kola çikolata süt yok bunlardan. Vazgeçmesi de zor pimpirikli biri değil sigara içiyor anlamıyorm patates püresi yemez mesela daha önce zehirlenmiş çok yemiş adam inatçı yemiyor ben hergün yesem doymam

Vallla üzerimiz de bir nazar mı var biri kötülük mü istiyor çözmedim ama işte biz hastahanelere gidiyoruz sürekli gülsem mi üzülsem mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar gece hastahanedeydik ben on gibi uyumuştum 12 de eşim geldi yanıma çok kötü midem ağrıyor dedi sırtıma vuruyor dedi kalpten şüphe etttim ama belli etmedim ayağna sıcak su torbası koydum uyumadı 2 gibi hastahaneye gitttik serum yedi hiç bir işe yaramadı tam çıkarken doktora geldiği givi gidiyor bide ağrı kesici yapın dedim. Şükür dün geceyi atlattık eşim iyi bende işe gidemedim onla evde kaldım sabah ta kontrole götürdüm sigara kola çikolata süt yok bunlardan. Vazgeçmesi de zor pimpirikli biri değil sigara içiyor anlamıyorm patates püresi yemez mesela daha önce zehirlenmiş çok yemiş adam inatçı yemiyor ben hergün yesem doymam

Vallla üzerimiz de bir nazar mı var biri kötülük mü istiyor çözmedim ama işte biz hastahanelere gidiyoruz sürekli gülsem mi üzülsem mi

çok geçmiş olsun rosecum benimde eskiden hiç midem ağrımazdı ama evlendiğimizden beri akşamları biraz fazla yiyoruz bazı akşamlar bende mide ağrısı çekiyorum yağlı falan yediğimiz zamanlarda. o yüzden de gaviscon aldım eve ağrılarda çok işe yarıyor onu içip uyuyorum hemen kesiyo ağrıyı. galiba nazara geliyoruz birazda :nazar::nazar::nazar:

bizim de bu gece esti sonunda bizde sarıldık üşüdüm ben bi an :9::9::9::9::9::9:

cok gecmıs olsun rosecum iyi olmasna sevndm dınlenın bugun bol bol o usutmustr muhtemelen evet sıgara kola vb ıcmesın yaaa :14:ıcenelre uzuluyorum bnm erkek kardesmde kullanıo nasıl bır bagımlılıktr bılmıyorum

çok geçmiş olsun rosecum benimde eskiden hiç midem ağrımazdı ama evlendiğimizden beri akşamları biraz fazla yiyoruz bazı akşamlar bende mide ağrısı çekiyorum yağlı falan yediğimiz zamanlarda. o yüzden de gaviscon aldım eve ağrılarda çok işe yarıyor onu içip uyuyorum hemen kesiyo ağrıyı. galiba nazara geliyoruz birazda :nazar::nazar::nazar:

sanada gecms olsn kızartmalrdan bıraz uzaktur eger yaglıdan mıdem agrıo dıosan gercı agrıdan cok yanma yapar bıde evlılık snrası cok kılo alınıo mercim bilgn olsn

Ayyy mercim biz de öleyiz eve gelip üç dört çeşit yapıyorm fazla yiyoruz çay kahve fasılalrı derkenn ayyy doktor bize de verdi o ilaçtan kalpten bile şüphe etttim ben gece gece

cok gecmıs olsun rosecum iyi olmasna sevndm dınlenın bugun bol bol o usutmustr muhtemelen evet sıgara kola vb ıcmesın yaaa :14:ıcenelre uzuluyorum bnm erkek kardesmde kullanıo nasıl bır bagımlılıktr bılmıyorum

sanada gecms olsn kızartmalrdan bıraz uzaktur eger yaglıdan mıdem agrıo dıosan gercı agrıdan cok yanma yapar bıde evlılık snrası cok kılo alınıo mercim bilgn olsn

Eşime diyorum ki okul bitirmek mesele değil insan kendine iyi bakın ca eğitimli olur cidden öyle sigara içenlere kızıyorum ya balığa gittti aslında üşüttü galiba inşallah sigarayı bırakır

kızlar ben bugun ki detaylı ultrasonu yarnaksam 4.5 a aldrmak zorunda kaldm personel olarak azız 2 de orda olmam gerekıcektı ama arkdsm yalnz kalıo ve bu problem olur dıe yarnaksama aldm en azndan 1 saat olmamıs olurum...

bide anlam veremedıgım bir agrı var mıdemden belıme vuruo tuhaf bır agrı kemık agrısı gbı normal agrı gbı buruk bsyanlayamıorm ne gbı bsy oldgnu napcam smdı:14:

Canım çok geçmiş olsun. Bir kurşun mu döktürseniz acaba.

Evlendiğim ilk zamanlarda bizimde evden sorun hiç eksik olmamıştı allaha şükür hastalık bir şey değildi ama evle ilgili tonla sorun vardı.

Heyoooo kocacım bana sürpriz yapmış 1. yıl dönümümüz için çeşme plus otele rezervasyon yaptırmış. Deniz manzaralı oda almış bir de. Otelede not yazmış falan yıldönümü için özel oda rica etmiş ama benim bildiğimi bilmiyor şuanda ben rezervasyonunu gördüm. Canım kocacım benim.:16:

Heyoooo kocacım bana sürpriz yapmış 1. yıl dönümümüz için çeşme plus otele rezervasyon yaptırmış. Deniz manzaralı oda almış bir de. Otelede not yazmış falan yıldönümü için özel oda rica etmiş ama benim bildiğimi bilmiyor şuanda ben rezervasyonunu gördüm. Canım kocacım benim.:16:

Nasıl gördün ya ne çakalsın lovely

bak bide bişey yapmöaz diyodun :)

akvaryumda tadilat olduğu için cuma cumartesi pazar eşim gececiymiş 3 gece yalnızım yani :31: hemde günlere bakın ya haksızlık bu :31:

akvaryumda tadilat olduğu için cuma cumartesi pazar eşim gececiymiş 3 gece yalnızım yani :31: hemde günlere bakın ya haksızlık bu :31:

Ay evet kötü denk gelmiş haftasonuna olması canım. Neyse sende al kahveni koy bir film izle, bir günde kitap oku ya da annenlerde kal bir değişiklik olur nasıl istersen.

ohhhh maşallah :21::21::21::21::21::21::21: çocuğa hazırlık için güzel bi alan otel balayı :23::23::23::23::1::1::1::1::1:

Back