347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kizlar bir iki saate cikis yapmis olacagim ulkeden.Sizlere de bi haber vereyim dedim.Arada yazarim wifi buldugum yerde.Simdilik hersey guzel gidiyor.Optum hepinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bir iki saate cikis yapmis olacagim ulkeden.Sizlere de bi haber vereyim dedim.Arada yazarim wifi buldugum yerde.Simdilik hersey guzel gidiyor.Optum hepinizi

Iyi eğlenceler canımmm bol bol resim cekmeyi unutmaaa

Aaa chelzym canim hayrli yolculuklar sagsalim gidip gel heyecanla beklicez seni bol keyfli gunler sekerim cok opuyrmmm

Iyi tatillerrrrr :)))) Güle güle git Güle güle gel

Yavrular ne konusmussunuz oyle oku oku zor bitirdim. Muhabbette supermis kacirmisim )

Chelzym gule gule git gel insallah. Iyi tatiller ii eglenceler keyfini cikart..

Gunaydinnn herkese donlu gunlerrr :)
Nena bebegin hareketlerini hissetmiyorum demistin hissetmeye basladin mi tekrar.
Stankim nbr,yok cnm ya hssetmiyrm bildgn tik yok kizimdan endiselenmeye basladm ama dohan bey kipir kipir hi yernde durmuo demisti bide ic karnm genis ondannhissetmio olablrmde bilemedm bugun detayli ultrasnm var bakicizzzz

,

donlu günler mi zuhahahahaah

Gunaydin kizlarrr :) yazik o aralar yollar hep don oluyodu o yüzden soylemisti spiker ama cok dalga gectiler yazık :))
Hum un de enerjisi yerinde yine maşallah :)

hiçbi iş yapmayıp eve gidip yemekten sonra yatıp uykuyu alınca tabi hüm yerinde olur

Halbuki dolu ütüm var

,

donlu günler mi zuhahahahaah
he 3 gundur don atlet gdioz napim :) dun gece istanbulll pufur pufur du araliksz uyudum en son kocisle usuduk sanrm gözümü actgmda sarmas dolastik ohhh bnde keyfle uyanms oldm tabisiiii

hiçbi iş yapmayıp eve gidip yemekten sonra yatıp uykuyu alınca tabi hüm yerinde olur

Halbuki dolu ütüm var
Sende mi tembele bagladn humusko :)ayni bana benzedin bravooo alkissss :)

bizim de bu gece esti sonunda bizde sarıldık üşüdüm ben bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…