Kizlar bir iki saate cikis yapmis olacagim ulkeden.Sizlere de bi haber vereyim dedim.Arada yazarim wifi buldugum yerde.Simdilik hersey guzel gidiyor.Optum hepinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bir iki saate cikis yapmis olacagim ulkeden.Sizlere de bi haber vereyim dedim.Arada yazarim wifi buldugum yerde.Simdilik hersey guzel gidiyor.Optum hepinizi
Yavrular ne konusmussunuz oyle oku oku zor bitirdim. Muhabbette supermis kacirmisim)
Chelzym gule gule git gel insallah. Iyi tatiller ii eglenceler keyfini cikart..
Sende donlu musun kız :) ev sıcaktir
Hum bununda listesini yaptin mi. Donlular, donsuzlar diye.
Aklima ne geldi bir tane spiker vardi tv de hava durumundan sonra donsuz geceler demisti :)
Gunun ilk gunaydini benden olsun ve gun aydin olsun hepinize.
:))) sizin bebek tahmininiz nedir hanımefendi?
Nenada yanildigimiz icin. Sana tahmin yaparken tereddut ediyorum acikcasi :) bana kiz gibi geliyor.
Stankim nbr,yok cnm ya hssetmiyrm bildgn tik yok kizimdan endiselenmeye basladm ama dohan bey kipir kipir hi yernde durmuo demisti bide ic karnm genis ondannhissetmio olablrmde bilemedm bugun detayli ultrasnm var bakicizzzzNena bebegin hareketlerini hissetmiyorum demistin hissetmeye basladin mi tekrar.
,Gunaydinnn herkese donlu gunlerrr :)
Stankim nbr,yok cnm ya hssetmiyrm bildgn tik yok kizimdan endiselenmeye basladm ama dohan bey kipir kipir hi yernde durmuo demisti bide ic karnm genis ondannhissetmio olablrmde bilemedm bugun detayli ultrasnm var bakicizzzz
Gunaydin kizlarrr :) yazik o aralar yollar hep don oluyodu o yüzden soylemisti spiker ama cok dalga gectiler yazık :))
Hum un de enerjisi yerinde yine maşallah :)
he 3 gundur don atlet gdioz napim :) dun gece istanbulll pufur pufur du araliksz uyudum en son kocisle usuduk sanrm gözümü actgmda sarmas dolastik ohhh bnde keyfle uyanms oldm tabisiiii,
donlu günler mi zuhahahahaah
Sende mi tembele bagladn humusko :)ayni bana benzedin bravooo alkissss :)hiçbi iş yapmayıp eve gidip yemekten sonra yatıp uykuyu alınca tabi hüm yerinde olur
Halbuki dolu ütüm var
hiçbi iş yapmayıp eve gidip yemekten sonra yatıp uykuyu alınca tabi hüm yerinde olur
Halbuki dolu ütüm var
he 3 gundur don atlet gdioz napim :) dun gece istanbulll pufur pufur du araliksz uyudum en son kocisle usuduk sanrm gözümü actgmda sarmas dolastik ohhh bnde keyfle uyanms oldm tabisiiii
Sende mi tembele bagladn humusko :)ayni bana benzedin bravooo alkissss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?