Canim adres çıkmanıs da ozel mesaj olarak yollar misin?Muss cum .......... dan bakabilirsin fotografcilara benim fotografcim da var orda Ajans red. Sanirim oda yapiyomus soyledigim paketi ordan bi bak canim yerleri bakirkoyde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim adres çıkmanıs da ozel mesaj olarak yollar misin?
Mesaj olarak yolladim canım site sansür uygulamış :)
Canim mesaj olarak da sansur uygulamis malesef. 😣
Günaydınnnnn
Sabah doktora gittim 2li testimin sonucunu aldım 1/35300 çıktı çok şükür doktor çok iyi dedi
idrar enfenksiyonum artmış maalesef yine ilaç verdi onun için zaten vardı hamilelikte arttı
Masallah sonucun suoermis fairyim... bnmde enf. Artti zaten vardi bide cok akintm oluo sinir oluyrm fitil vermsti o da gecrmedi gunde 3lt yakin su isnek gerekio bn 2 iciyrm sen ka lt iciosn
Bende yazın içebiliyorum da kışın hiç içemiyorum su. Halbuki çok faydalı ama benimde midem almıyor.
gunaydın kızlarrr
bugun 1. ayımız akşama neler yapsam acaba
Ay hiç böyle kutlamalarımız olmadı bizim. Ama ekimde radisson blu için rezervasyon yaptırdık otele gidiyoruz çeşmeye. Ondan öncede bizimki bir otelde yemek ayarlayacağını söyledi ama inş. havada kalmaz.
ilk ay diye özel bişeyler pişiriyim diye düşündüm yoksa öyle kutlama gibi bişey yapmıcaz yani hepsi o kadar. çeşme de yıldönümü kutlaması olcak sizin için bakalım süpriz bişeyler yapıcak mı yıldönümünüzde ? gerçi erkeklerden böyle şeyler bekleyip hayal kırıklığına uğruyoruz hep
Ya evet bnmde midem almio is yernde 2lt civari iciyrm eve gdncede cok yanmissam en fazla 2bardak daha iciyrm bulanti bndede oluo ama seyi farkettm oda sicaklisgndaki su bulanti yapio bn soguk su icince midem bulanmio :)2-2.5 arası canım ancak yani çok su içince midem bulanıyor
lovelyli 1.5lt pet sise al her gun masana koy gozunun onune geldkce bi yudum bi yudum alirsn ama surekli yernden kalkip su alman gerekiosa seni usendirebilr yada suyu hic icemiosan icine 1adet limon sik o hem eksi yapmio hem aromalandirio keyfli olur aksamdan dondurucuya koy zaten gun icersnde yavasca cozulr daha keyfli olurBende yazın içebiliyorum da kışın hiç içemiyorum su. Halbuki çok faydalı ama benimde midem almıyor.
Ya bnde ozel bsy yapmstm ama 1.ay derken 2.ay geldi her sefernde ozel bsy yapamadm ne yalan soylim 1.ayda yaptgmla kaldim levrek yapmstm sezonuydu sen sey yapablrsn dereotlu pilav guzel bir salata icinde gobek misir konserve kirmizi biber mantar li karisik yaninada antrikot hem pratik hem sunumu guzel oluo uzerinede hardal ay canimda cekti yaaa :)gunaydın kızlarrr
bugun 1. ayımız akşama neler yapsam acaba
Canin arama motoruna düğün yaz en ustte cikana tikla ordan bak fotografcilara
Çeşmeden önce hiltonda yemek yiyecekmişiz ama bilemiyorum artık sen seç swiss mi hilton mu dedi bende farketmez dedim. Evde masa kursa razıyım ama nerdeeee. Eğer olurda ayarlarsa çok şaşırtır beni gözüm açık gitmez. Çeşme'yi dün ben ayarladım yine ona sormadan çünkü
ona sorsam ne gerek var oluyor ama ben ayarlayınca yine kaçırmamışsın diyor.
Mercimm çokk ama çok sagol canim Ergin Bey ile görüştüm çok yardımcı oldu. Gunumuzu belirledik nisanlim bile ilgilenmezdi fotograf detayiyla dun sen Ajans red diyeliden beri bakmadigi fotograf ve videosu kalmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?