• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Masallah :)) bebisin ihtiyaci varmis demekki.
Bende yaz kis tatil demeden emekli teyzeler gibi 7bucukta uyaniyorum hep.Uyuyamiyorum.Ozeniyorum 10 11 lere kadar uyuyanlara valla.

Bende yaaa canım arkadaşlar haftasonu 11 12 1 ben 8 de uyanırim
Esim geçen haftasonu zorla yatağa sokuyordu beni :) uyu hadi bneden kalktın diye alışkanlık herhalde dün gece bilerek geç yattim ancak öyle oldu :)

Bende normalde horul horul uyurum evlendigimden beri 8bucukta kalkiyorum ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinlarrrr puanlar fena deilmisss keske bnde deneseydm ama kitap acmadm 2yil once grdm kitap acmadan 65almstm bu senede kesin oyle alirdm.... incicegm uzulme kuzun seneye bidaha denersn dinlen azcik snra calismaya baslarsn sikma canini bu sinavi kazanipta atanan cok insan yok endiselenme suan 80ve ustu alip atanamicak bicok insan var onlarn hali daha kotu bnce.... bu aksam annemlerdeyz kv ler gelicek esimi ikna ettm bizde gdcz annisime z.yagli sarma yapicam kadincagz bugub cok yorulucak hemde oruclu :(

Gunaydinlarrrr puanlar fena deilmisss keske bnde deneseydm ama kitap acmadm 2yil once grdm kitap acmadan 65almstm bu senede kesin oyle alirdm.... incicegm uzulme kuzun seneye bidaha denersn dinlen azcik snra calismaya baslarsn sikma canini bu sinavi kazanipta atanan cok insan yok endiselenme suan 80ve ustu alip atanamicak bicok insan var onlarn hali daha kotu bnce.... bu aksam annemlerdeyz kv ler gelicek esimi ikna ettm bizde gdcz annisime z.yagli sarma yapicam kadincagz bugub cok yorulucak hemde oruclu :(

Misafir agirlamak da zor oluyor ramazan da ben bu sene kimseyi cagiramadim ama normalde en az 5 gün misafirim olurdu
Bugün dayimdayiz :))))))

Ben bugün sabah kapıyı bir açtım geceden kapının önüne koyduğum çöp kurcalanmış deşilmiş bir güzel. Nasıl sinirlendim anlatamam eşime seslendim. Biri apartman kapısını açık bırakmış diye. İşe giderken bir baktım ki dediğim gibi apartman kapısı açık. Bugün sinirden bizim ordaki kırtasiyeyi aradım sizde mantar pano bulunur mu dedim. Varmış hemen bilgisayardan bir yazı hazırladım apartman sakinlerinin dikkatine diye. Bundan sonra asar geçerim arkadaş. Bu kadar sorumsuzluk olur mu şu kapımızı kapalı tutalım diye 10 kere söyledik. Kedi yerine başkası da girebilirdi zaten hepimiz çalışıyoruz ve apartmanda kimse olmuyor. Böyle insanlardan nefret ediyorum.:19:

Aksamdan beri agliyorum gozlerim sisti. Annem sagligindan onemlimi uzulme dedi ama elimde degil.
Calismadan da bu puani alirdim koca senem bosa gitmis nasil oldu boyle anlamadim. Geri kafalimiyim neyim

Aksamdan beri agliyorum gozlerim sisti. Annem sagligindan onemlimi uzulme dedi ama elimde degil.
Calismadan da bu puani alirdim koca senem bosa gitmis nasil oldu boyle anlamadim. Geri kafalimiyim neyim

Aaaa İnciçiçeğim yapma böyle hiç yakışıyor mu sana. Bir daha denersin ya da hiç olmadı özel sektörde bir işe girersin sen yeter ki çalışmak iste canım. Niye üzüyorsun kendini annen doğru söylüyor ölüm yok ya sonunda hiç bir şey senin sağlığından önemli olamaz allah sağlık versin herşey olur.

Bencede incicicegi yapma kendini harap etme bu kadar.Bir sonraki sene ne dershane ne deneme evde disiplinli calismayla olacaktir emin ol.Uzme canini sen canim benim

Kızlar günaydın inciceciğim ağlama senden başka değerli değil cidden ağlama sakin

Ayyy hüm 2 aylık evliyim ama hiç kimseyi ağırlamadım vallla 😃😃😃 zaten hamilellik denk geldi eeee yeni öğreniyorum yemek yapmayı da

Bu arada kızlar püre yapıcam eşimle bana 2 patates olur değilmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lovelym burlardım kuzucm :51:
Kapının açık bırakılması en uyuz olduğum şey bende yazı astım bizim girişe babam yönetici onun adına yazıp yazıp asıyorum. megafondan sormadan kapı açanlar var bi de tam dayaklıkk:41:
İnciçiçeğim hayırlısı böyleymiş demek, üzülme kendini harab etme canına yazık :50:

Son düzenleme:
Kızlar günaydın inciceciğim ağlama senden başka değerli değil cidden ağlama sakin

Ayyy hüm 2 aylık evliyim ama hiç kimseyi ağırlamadım vallla 😃😃😃 zaten hamilellik denk geldi eeee yeni öğreniyorum yemek yapmayı da

Bu arada kızlar püre yapıcam eşimle bana 2 patates olur değilmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 büyük patates yeter canım
2 aylikken yakin arkadaşlarım gelmişti

incicicegin uzme canini hicbisey senden onemli degil.
Bende bu aksam ilk defa yemegr misafir agirlicam menuyu de biraz abarttik galiba dun gece 11e kadar yemek yaptik esimle. Islerin hepsi bana kalmasin diye ugrasti durdu oda. Bakalim nasil gecicek ilk yemekli misafir agirlayisimiz

Lovelym burlardım kuzucm :51:
Kapının açık bırakılması en uyuz olduğum şey bende yazı astım bizim girişe babam yönetici onun adına yazıp yazıp asıyorum. megafondan sormadan kapı açanlar var bi de tam dayaklıkk:41:
İnciçiçeğim hayırlısı böyleymiş demek, üzülme kendini harab etme canına yazık :50:

Su megafon olayina sinirr oluyorum.15 daire var koskoca 15 daire.Postacsii herseyi gidip bizim daireyi basiyor.Allahim diyorum ne var bizim dairede cok belli olan bir dairede degill.Sinir oluyorumm.

Rosecum aynen 3 buyuk boy yeter.Icine karabiber vebirazcik kasar rendelesen super olurr.

incicicegin uzme canini hicbisey senden onemli degil.
Bende bu aksam ilk defa yemegr misafir agirlicam menuyu de biraz abarttik galiba dun gece 11e kadar yemek yaptik esimle. Islerin hepsi bana kalmasin diye ugrasti durdu oda. Bakalim nasil gecicek ilk yemekli misafir agirlayisimiz

Hadi bakalım kac kisi gelecek canım

Ne yaptın bakayım :))) menü de ne var

Menüde dereotlu yogurtlu tavuk salatasi, sultan kebabı, pilav, gavurdagi, esimin kendi elleriyle actigi kasarli fistik pideler ve son olarak da kadayifli tavuk gogsu var

Back
X