Geçen gün hürriyette vermişti canım onu orda bakmıştım ben. Çok ilginç gerçekten ve onları nasıl fotoğrafladığını merak ediyorum bu arada 36. haftada çocuk yazık çok rahatsız duruyor.
Chelzy'im sana şöyle bir şey söyleyebilirim böyle insanlar için vaktini gerçekten boşa harcama. Çünkü geçen zaman çok değerli.
İstanbul'a arkadaşımın yanına gittiğimde onun nişanlı olan arkadaşlarıyla tanıştım. Çocuk avukat ve nişanlısıyla evleri birbirine uzakmış. Çocukta çok yoğun çalışıyor. Şöyle söyledi. Ben hem x'i görmek istiyorum, hem evimde dinlenmek istiyorum. X'in yanına gelirsem dinlenemiyorum ama x'te alınıyor. Evde dinlenirsem x'i göremiyorum, özlüyorum ve onca tribini çekiyorum. O nedenle evleneceğim için çok mutluyum hem dinlenicem hem de x yanımda olacak dedi. Şimdi böyle isim vermeden anlattım ama çocuğun anlatış şekli çok hoştu belki ben aynı etkiyi uyandıramamış olabilirim ama bir erkeğin böyle düşünebilmesi çok hoşuma gitmişti.
Seven insan evlenmek ister. Şunu anlardım daha askere gitmemiştir, işini oturtmamıştır eyvallah ama askerliğini yapmışsın üstelik biri seni gerçekten beklemiş bu süreçte sana destek olmuş. Onunla derdini sıkıntını paylaşmışsın orda stres atmışsın. Gelmişsin iş konusunda bir problem yok o halde abi bana bahane geliyor. Üstelik daha aday bile yok ortada. Kaldı ki o da çok anladığım bir mevzu değildir. Ben eşimle 4.5 senenin üstüne evlendim. 2.5 sene nişanlı kaldım. Biz nişanlıyken atıyorum biri çıktı abisinin karşısına ve ben evlenicem dedi. Ben onun evlenmesini sonra ailesinin ertesi sene de bizi evlendirmesini mi bekleyecektim. Benim ilişkim olmuş 5 sene diğeri 1 sene de evlensin bu hak reva mı? Değil bence. Sadece şunu anlarım abisinin sizden önce bir ilişkisi vardır ya da aynı zamanlarda sizden önce istemesi, nişanı vs. olmuştur tabi ki önceliği ona veririm ama sizden sonra biri çıksın gelsin kimse kusura bakmasın siz nişanlanmak evlenmek için onları beklemek zorunda değilsiniz. Yazık değil mi senin yıllarına ve bunca sene annesine bir şey söylememesi akıl alır gibi değil. Yol ver gitsin. Böyle insanları anlayamam ben. Bu kadar ketum insanları da sevmem. Aileyle, insan sevdiğinin dengesini mutlaka kurabilmeli ama şuan abim abim derken sevgilisine bunu yapması hak değil. Chelzyim iyi düşün bugün o gider sende çevrendekilerin farkına varmaya başlarsın seni gerçekten seven ve düşünen biriyle olması gerektiği gibi bir birliktelik yaşarsın. O da senin gibi birini kaybettiğiyle kalır. Zaten böyleleri ne uzar, ne kısalır yerinde sayar.