• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

babasının isminden bi parça demek sizi gidi gidi :38::38::38::38:

Evet canım normalde çok sevmem ama babasından bir parça taşısın istedim. Benimde ismim ya Ege olacakmış ya Ece. Ece de karar kılmışlar. 88 yılında doğanların hep isimleri Ece ya da Ege zaten o zaman çok modaymış.

hahahahhh bak onu ara ara bende düşünüyorum. işe gitsem napardım diye o zaman mecbuuuuurrrrr yapacak bişe yok

kalktım 1. parti çamaşırları attım bütün kitaplarımı notlarımı defterlerimi kpss ye dair ne varsa her şeyi ortadan kaldırdım dolabın derinliklerine. gördükçe sinirim zıplıyordu. evi de akşam süpürürüm artık :))

ben evden olsam sabahtan işlerimi bitirir otururum şahsen

Evet canım normalde çok sevmem ama babasından bir parça taşısın istedim. Benimde ismim ya Ege olacakmış ya Ece. Ece de karar kılmışlar. 88 yılında doğanların hep isimleri Ece ya da Ege zaten o zaman çok modaymış.

İzmirlilerin çocukları çok var Ege :1::1::1::1::1:

Dün öldüm bu arada kızlar evi temizledim ama öyle böyle değil mutfak dolapları da silindi bir güzel pırıl pırıl oldu. İzmirde geçen hafta bayağı fırtına vardı resmen bizimde kapılar pencereler açık her yer toz toprak çamur olmuş halılarım bile boyanmış is gibi bir şey olmuş. Sildim her yeri süpürdüm dün tozlarını aldım tekrar yerleştirdim canım çıktı. Beyazlar, siyahlar, renkliler ve nevresimler yıkandı asıldı. Dağ gibi ütüm var o yüzden.:50:

Musss o site ithal getiriyor zaten canım çiçekler çok kaliteli geliyor göründüğünün aynısı ve zaten kumaş gibi değilde kadifemsi geliyor. Çok güzel.

Dün öldüm bu arada kızlar evi temizledim ama öyle böyle değil mutfak dolapları da silindi bir güzel pırıl pırıl oldu. İzmirde geçen hafta bayağı fırtına vardı resmen bizimde kapılar pencereler açık her yer toz toprak çamur olmuş halılarım bile boyanmış is gibi bir şey olmuş. Sildim her yeri süpürdüm dün tozlarını aldım tekrar yerleştirdim canım çıktı. Beyazlar, siyahlar, renkliler ve nevresimler yıkandı asıldı. Dağ gibi ütüm var o yüzden.:50:

bende 2.5 saat ütü yaptım canım çıktı valla hiç çamaşır kalmadı ne yıkanacak ne ütülenecek :1:

haftaya bayan alacam camlar halılar için

Balayına Lovelymin de onerisiyle Alanya Rubi Platinum'a gidiyoruz. Yeni bir tesismiş ama çok içime sindi zaten en çok bir an önce balayina gidelim istiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum inşallah memnun kalırsınız. Yeni oteller tam oturmamış oluyor ama yepyeni olması avantaj ve bir dahaki sene iki katı fiyat çekebiliyorlar daha uygun ama kaliteli bir otelde tatil yapmış oluyorsun.

Balayına Lovelymin de onerisiyle Alanya Rubi Platinum'a gidiyoruz. Yeni bir tesismiş ama çok içime sindi zaten en çok bir an önce balayina gidelim istiyorum.

hayatındaki en güzel tatil olacak zaten :16:

Hüm benim de teyzemin oğlunun adı Ömer bakalım eşimi kırmayayajm bide kız olsa nergiz koyabilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Musss o site ithal getiriyor zaten canım çiçekler çok kaliteli geliyor göründüğünün aynısı ve zaten kumaş gibi değilde kadifemsi geliyor. Çok güzel.

Canimm iste bu benim icin cok onemliydi ya hemde acikcasi gelin buketcisinin fiyatlarida daha uygun sanirim oradan secicem ben de.

Kuzum inşallah memnun kalırsınız. Yeni oteller tam oturmamış oluyor ama yepyeni olması avantaj ve bir dahaki sene iki katı fiyat çekebiliyorlar daha uygun ama kaliteli bir otelde tatil yapmış oluyorsun.

Lovelyim ben inaniyorum guzel o otel. Facebook sayfasina fotoğraflar ekledikce ben bir an once gitmek istiyorum. O gunler gelsin istiyorum.

Back
X