Ben hep bebek istiyordum ama benden çok eşim istedi hemde hemen hayali gibi bişi olsu
Bide bana sürekli ya ilerde göremeseydik ya kaza olsa ya hasta olsam dedi beni hep böle ikna ett çok çalışmalıyım dîyor bebekle konuşuyor ev işlerinde destekçim bide borçlu evlenmedik beklemeyelim istedi
Rose düzelttim canım. Baaaakkkkk.
Ayy lovelym çok sağol canım benim
Bana tartı tavsiyesi verirmisiniz hüm sen fakir almıştın demi çeyizine ama elektronik tartılar bebeğe zararlı
İncicicegi. Puknas. Muss. Sedulu hepinizin sinavlari umarim guzel gecmistir. Emeklerinizin karsiliklarini alirsiniz insallaj.
Gördüm canımcım süpersin sen sağolasın bana tartı tavsiyesinde bulunurmuşsunuz
Telefondan sitelere rahatça bakamıyorum
Kpss girecek kızlarım başarılar benim de eşim gittti hadi inşalla
Elektronik olmayan mı bakıyorsun?
Canım elektroniklerin hepsi iyon veriyor herhal de
Yaa hüm alırken buna hamileyken kullanma die uyardığımı hatırlıyorum oda bana p zaman başka alırım demişti bu konuşmayı onla yaptım fil hafıZalıyjm
Lovely dijital zarar verirmi acaba evde net yok telefondan bakıyorm ama Zor oluyor off 59 kilodayım şu an
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben vermeyeceğini düşünüyorum googledan da arama yaptım bu konuyla ilgili zararlıdır diye bir başlığa rastlamadım. Alabilirsin bir sakıncası olacağını sanmıyorum. İnan bilgisayarlar tartıdan daha zararlıdır konum itibariylede tartı bebeğe yakın değil.
Canım çok sağol bakın. Size sabah kahvaltımı paylaşayım sonra bir ceviz ve kara üzüm yicem Eki Görüntüle 1178156
Oh süper canım yanına bir de süt ekle onun. Bende şuan ceviz, kuru inci,r kuru kayısı karışık yiyorum. Sabahları activiayla kahvaltı yapıyorum şuan biraz klio verip öyle kalsam iyi olacak.
En iyisi lovelym eşim bana mini sütler alcak şimdi evde büyük süt var onu içmek istemiyorm su içicem birazdan ceviz yicem ara öğün gibi
Kuzum sınav yeni başladı daha inşallah güzel başlayıp güzel biter giren herkese başarılar.
Kikiki onlar okudugunda sinav bitmis olacak :)
Nenayla eylulll aranizdaaaaaaa kizlarrr :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
En iyisi lovelym eşim bana mini sütler alcak şimdi evde büyük süt var onu içmek istemiyorm su içicem birazdan ceviz yicem ara öğün gibi
Ahhh ahh uyuyorum diye sakin sikayet etme canim. Ne tatliydi o uyku yemegi yedikten sonra tv izlerken uyuya kalirdim. Hamilelik verdigi uykulari geri almasini da biliyor hamileligin sonlarinda uyunmuyor.
Bu arada hamilelikte asiri kilo almamama ragmen surekli sol tarafima yattigim icin yatagin benim yattigim yeri coktu. Degistirmemiz lazim :)
Meryem suresini ben okuyamamistim ama internetten dinlemistim. Birde yusuf suresini.dinliyordum.
Gunaydnlarrrrr beni uyku tutmuo heyecndn kociside uyandrdm ki :))) incicicegm ve puknascm allh zhin ackligi versn kolayca sakin sakin cozun bakin hepsini dogru olck cok opyrm dualrm sznle canlarrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?