347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Rose düzelttim canım. Baaaakkkkk.

Ayy lovelym çok sağol canım benim

Bana tartı tavsiyesi verirmisiniz hüm sen fakir almıştın demi çeyizine ama elektronik tartılar bebeğe zararlı

Ayy lovelym çok sağol canım benim

Bana tartı tavsiyesi verirmisiniz hüm sen fakir almıştın demi çeyizine ama elektronik tartılar bebeğe zararlı

Ay rica ederim niye olmuyor diye baktım ki sen 2014 yapmışsın hemen girdim 2015 yaptım oldu. Artık seninkini de takip edebileceğiz.

Bu arada sınava girenlere başarılar eşimde kalktı gitti bugün. İnşallah hepsinin güzel geçer.

İncicicegi. Puknas. Muss. Sedulu hepinizin sinavlari umarim guzel gecmistir. Emeklerinizin karsiliklarini alirsiniz insallaj.

Elektronik olmayan mı bakıyorsun?

Canım elektroniklerin hepsi iyon veriyor herhal de

Yaa hüm alırken buna hamileyken kullanma die uyardığımı hatırlıyorum oda bana p zaman başka alırım demişti bu konuşmayı onla yaptım fil hafıZalıyjm

Lovely dijital zarar verirmi acaba evde net yok telefondan bakıyorm ama Zor oluyor off 59 kilodayım şu an

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben vermeyeceğini düşünüyorum googledan da arama yaptım bu konuyla ilgili zararlıdır diye bir başlığa rastlamadım. Alabilirsin bir sakıncası olacağını sanmıyorum. İnan bilgisayarlar tartıdan daha zararlıdır konum itibariylede tartı bebeğe yakın değil.

Canım çok sağol bakın. Size sabah kahvaltımı paylaşayım sonra bir ceviz ve kara üzüm yicem

Canım çok sağol bakın. Size sabah kahvaltımı paylaşayım sonra bir ceviz ve kara üzüm yicem Eki Görüntüle 1178156

Oh süper canım yanına bir de süt ekle onun. Bende şuan ceviz, kuru incir, kuru kayısı karışık yiyorum. Sabahları activiayla kahvaltı yapıyorum şuan biraz kilo verip öyle kalsam iyi olacak.

Son düzenleme:
Oh süper canım yanına bir de süt ekle onun. Bende şuan ceviz, kuru inci,r kuru kayısı karışık yiyorum. Sabahları activiayla kahvaltı yapıyorum şuan biraz klio verip öyle kalsam iyi olacak.

En iyisi lovelym eşim bana mini sütler alcak şimdi evde büyük süt var onu içmek istemiyorm su içicem birazdan ceviz yicem ara öğün gibi

Canım o küçük sütlerden içiyorum bende hergün. Bir de bebiş olursa nasıl beslencem artık çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Nenayla eylulll aranizdaaaaaaa kizlarrr :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En iyisi lovelym eşim bana mini sütler alcak şimdi evde büyük süt var onu içmek istemiyorm su içicem birazdan ceviz yicem ara öğün gibi

Rosecum kucuk sutleri yani o uzun omurlu pastorizeleri icmeni tavsiye etmem.Sek'in karton kutuda gunluk sutlerinden ic.Hem hic kokusu olmuyor hem daha faydali.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hehehe sonradn uyuyamayacaz biliyorum Alışkinim kuzenlerimin bebeklerinden kuzenlerimden... hasta olduğunda dayim yoktu gittim sabah kadar uyumadik uyuyor 30.dk olmadab şak uyanıyor falan

Nenaa.kacta gideceksin cok merak. Ediyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…