Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki yatirdigin altinlari istedigin an cekebiliyosun rosecum.
Oh butun evi temizledim duş aldim yayildim koltuga kocacik da birazdan gelir tam zamanlama yaptim. Ayricaaaa bende supriz mupriz yok cok mutluyum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımm ben zaten 4 haftalıkken ogrendm reglm baya bı gecıkmıstı onun dısında bulantılarm az dı amaetkılıydı tabı ben hamıle oldgmu snradan ogrendm bulantılarmı usutmeye yoruyordm havada soguktu ya hasta olcm heralde dıodum snra hamıle oldgmuogrennce onadan kaynaklandgnı oyle anladm...
hısten kastın nedır bılmıorumkı ben 5 nısan sabahı saat 6 kalktm ılk ıdrarımla yaptm esımle ben heyecanlıyız taı baktm cıft cızgı bırbırmıze baktık dedm bı cızgı daha lazm askm daha bıtane cıktı e dıo burda ıkı tane var dedm bırı sabıt ama snra bekle bekle baska cızgı yok saf saf bırbırımze bakıoruz anlamdk sapsal bı tebessum ıkımzde alla alla noluyoruz modundayız anlamdk tabı ıhtımal vermıyourz o gunun aksamı saat 8 de gttm hastaneye kan tahlılı verdm gece 10 cıakr dedıler bız pendıgıtalan edıyoruz heyecandan olucez bı yandan heyecandan tıtrıyoruz usume gelıo salakladk bı yere gttık oturduk bsyler sıparıs etıık ıcemedk kalktk hastane onunde beklıyoruz ama acaba mı normalde olmaması gerekıo bebegmzn faln bız ya bebekse ya gercekse hala ıhtımal vermıoruz tabı saatoldu dokz bucuklabaratuvara ındım gorevlıye sonuclarmz cıktımı acaba dıe kapıdan sordum tabı buyrun hemen bakalım dedı ve tebrık ederm hamılesnz dedı esıme baktm esımın dudaklar tıtırıo saskınlık agır basıo tabı heyecan sevnc karman corman bsy bn desen glıcam gıbı ama hala acabalrm var eve gttık askım bebegmz oluo dıo esımevet oluomus dedı yanı oyle sevnme havalara ucma olme bıtme o 1 ay snra yasandı bızde cunku dr nekdr soylesede ıdrakedemıosn kafanda hep olmıcak kurgulamssn ya ekstra tepkmz olamadı malesef şaşkınlıktan ötürü hissiyatmz buydu valla sevncten once saskınlık sevnc sonra gelıstı bızde![]()
Canım arkadaşımın erkek ve 19. haftada başladı hissetmeye şuan daha hissedemezsin zaten kızdada erkektede. Allah sağlıklısını nasip etsin. Tek ya da az ilişki olduysa erkek oluyor çoğunluk ama sık ilişki olduysa o ay kız oluyor hep okuduklarım öyle.
2 kezyani erkek mi
Bilmiyorum ama çevremde ve forumlarda oku tek sefer yada çok az ilişkiyle erkek. Çünkü erkek hemen döllemiş kızlarda sık ilişki gerekiyor uzun yaşadıkları için içerde daha fazla kız spermi bulunuyor şans arttığı için sık ilişkiyle kız yakalanıyormuş ama hiç beli olmaz bak ben sık başladım. Benim oğluşum olur senin kızın olur allahın bileceği iş bu ben erkeğe de çok alıştırdım kendimi. Hatta sevmeye başladım sempatik gelmeye başladılar bana erkeklerde şuan hayırlısı istiyorum sadece olsun o nedenle sık olarak dün akşamdan itibaren başladık artık.
nena sen 18. haftada mısın
haydi bakalım hayırlı çalışmalar![]()
oğlum yada kızım ikisi de benim bebeğim olacak evet çok sevecem
bakınnnnn teyzeleri şuna Eki Görüntüle 1177408 Eki Görüntüle 1177409
ya bnm hesabıma gore 18 de kkanın hesabına gore 17 kendı hesabıma gore olanını yazdm bılmıorm bakıcaz artk canım...
Oyyyy yerim olsun da ben neler alacağım çocuğuma.![]()
Ben mesela 11+3 üm ya 12. hafta içerisinde yazıyor işte
Oy ne guzel elbise o oyle yaa :) Allah en guzel seyleri almayı nasip etsin bebeklerimize.
Bide herkese istedigi zaman hemen nasip etsin bekletmesin hiç. Ben bi islak kek yapip geliyorum :) iyice ev hanimi oldum
Çünkü şuan 12. haftanın içindesin 11. haftanı doldurup 12. haftadan 3 gün almışsın anlamına geliyor o.
hüm elbise çok minnoş yahu bir benmi yapamadım aynı işlemi yaptım ciddn bende neden görünmüyor yaaa
Oy ne guzel elbise o oyle yaa :) Allah en guzel seyleri almayı nasip etsin bebeklerimize.
Bide herkese istedigi zaman hemen nasip etsin bekletmesin hiç. Ben bi islak kek yapip geliyorum :) iyice ev hanimi oldum