347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım ben sadece tahmını dogum tarhını,dogum hazırlıgını bıde aralık ayını ısaretlemısım cızelgem bos ben baska bır sey yapmadm

Tabiki yatirdigin altinlari istedigin an cekebiliyosun rosecum.
Oh butun evi temizledim duş aldim yayildim koltuga kocacik da birazdan gelir tam zamanlama yaptim. Ayricaaaa bende supriz mupriz yok cok mutluyum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki yatirdigin altinlari istedigin an cekebiliyosun rosecum.
Oh butun evi temizledim duş aldim yayildim koltuga kocacik da birazdan gelir tam zamanlama yaptim. Ayricaaaa bende supriz mupriz yok cok mutluyum :))

Heee anladık geldi kırmızılar yani hadi gözün aydın kimisi olmayı bekler işte sonra bir an gelir olmamayı bekler falan ne kadaaaannn değişik şu hayat.

canımm ben zaten 4 haftalıkken ogrendm reglm baya bı gecıkmıstı onun dısında bulantılarm az dı amaetkılıydı tabı ben hamıle oldgmu snradan ogrendm bulantılarmı usutmeye yoruyordm havada soguktu ya hasta olcm heralde dıodum snra hamıle oldgmuogrennce onadan kaynaklandgnı oyle anladm...

hısten kastın nedır bılmıorumkı ben 5 nısan sabahı saat 6 kalktm ılk ıdrarımla yaptm esımle ben heyecanlıyız taı baktm cıft cızgı bırbırmıze baktık dedm bı cızgı daha lazm askm daha bıtane cıktı e dıo burda ıkı tane var dedm bırı sabıt ama snra bekle bekle baska cızgı yok saf saf bırbırımze bakıoruz anlamdk sapsal bı tebessum ıkımzde alla alla noluyoruz modundayız anlamdk tabı ıhtımal vermıyourz o gunun aksamı saat 8 de gttm hastaneye kan tahlılı verdm gece 10 cıakr dedıler bız pendıgıtalan edıyoruz heyecandan olucez bı yandan heyecandan tıtrıyoruz usume gelıo salakladk bı yere gttık oturduk bsyler sıparıs etıık ıcemedk kalktk hastane onunde beklıyoruz ama acaba mı normalde olmaması gerekıo bebegmzn faln bız ya bebekse ya gercekse hala ıhtımal vermıoruz tabı saatoldu dokz bucuklabaratuvara ındım gorevlıye sonuclarmz cıktımı acaba dıe kapıdan sordum tabı buyrun hemen bakalım dedı ve tebrık ederm hamılesnz dedı esıme baktm esımın dudaklar tıtırıo saskınlık agır basıo tabı heyecan sevnc karman corman bsy bn desen glıcam gıbı ama hala acabalrm var eve gttık askım bebegmz oluo dıo esımevet oluomus dedı yanı oyle sevnme havalara ucma olme bıtme o 1 ay snra yasandı bızde cunku dr nekdr soylesede ıdrakedemıosn kafanda hep olmıcak kurgulamssn ya ekstra tepkmz olamadı malesef şaşkınlıktan ötürü hissiyatmz buydu valla sevncten once saskınlık sevnc sonra gelıstı bızde:9:

nena sen 18. haftada mısın

Canım arkadaşımın erkek ve 19. haftada başladı hissetmeye şuan daha hissedemezsin zaten kızdada erkektede. Allah sağlıklısını nasip etsin. Tek ya da az ilişki olduysa erkek oluyor çoğunluk ama sık ilişki olduysa o ay kız oluyor hep okuduklarım öyle.

2 kez :5::5::5::5: yani erkek mi

Kullanıcı kontrol paneli ordan profilimi düzenle

$Adsýz.webp

2 kez :5::5::5::5: yani erkek mi

Bilmiyorum ama çevremde ve forumlarda oku tek sefer yada çok az ilişkiyle erkek. Çünkü erkek hemen döllemiş kızlarda sık ilişki gerekiyor uzun yaşadıkları için içerde daha fazla kız spermi bulunuyor şans arttığı için sık ilişkiyle kız yakalanıyormuş ama hiç beli olmaz bak ben sık başladım. Benim oğluşum olur senin kızın olur allahın bileceği iş bu ben erkeğe de çok alıştırdım kendimi. Hatta sevmeye başladım sempatik gelmeye başladılar bana erkeklerde şuan hayırlısı istiyorum sadece olsun o nedenle sık olarak dün akşamdan itibaren başladık artık.

Bilmiyorum ama çevremde ve forumlarda oku tek sefer yada çok az ilişkiyle erkek. Çünkü erkek hemen döllemiş kızlarda sık ilişki gerekiyor uzun yaşadıkları için içerde daha fazla kız spermi bulunuyor şans arttığı için sık ilişkiyle kız yakalanıyormuş ama hiç beli olmaz bak ben sık başladım. Benim oğluşum olur senin kızın olur allahın bileceği iş bu ben erkeğe de çok alıştırdım kendimi. Hatta sevmeye başladım sempatik gelmeye başladılar bana erkeklerde şuan hayırlısı istiyorum sadece olsun o nedenle sık olarak dün akşamdan itibaren başladık artık.

haydi bakalım hayırlı çalışmalar :17::17::17:

oğlum yada kızım ikisi de benim bebeğim olacak evet çok sevecem

bakınnnnn teyzeleri şuna $Screenshot_2014-07-04-10-44-18.webp $Screenshot_2014-07-04-10-44-03.webp

hüm elbise çok minnoş yahu bir benmi yapamadım aynı işlemi yaptım ciddn bende neden görünmüyor yaaa

Oy ne guzel elbise o oyle yaa :) Allah en guzel seyleri almayı nasip etsin bebeklerimize.
Bide herkese istedigi zaman hemen nasip etsin bekletmesin hiç. Ben bi islak kek yapip geliyorum :) iyice ev hanimi oldum

Oy ne guzel elbise o oyle yaa :) Allah en guzel seyleri almayı nasip etsin bebeklerimize.
Bide herkese istedigi zaman hemen nasip etsin bekletmesin hiç. Ben bi islak kek yapip geliyorum :) iyice ev hanimi oldum

Mercim ne guzel bi zamanda evlendinn.2 ay evinin tadini doya doya cikaracaksin hatta bazen evden sıkılacaksın bile :)))

Kiz kiyafetleri cok cicili de yok ya cagandan sonra zaten baska bebek sevememe sendromuna girmistim bide ustune kiz bebek sevememe durumu oldu:).Saka bir yana Allah yoklugunu gostermesin.Bizim dombiligo 6 sene gecikmeli geldi.Cok sancili bir surec.Allah kimseye yasatmasin o durumu.Isteyene hemencik nasip etsin.

Bide Incicegim canim belki olamam nette yarin obur gun simdiden basarilar dileyeyim sana.Insallah bu emeklerinin karsiligini alirsin en iyi sekilde...Hic telas yapma.Azcik stres,kaygi olsun ki o birazcik lazim...Zaten sinav baslasin 5 dk sonra full konsantre sorularla bogusacaksin...Insallah yuksek bir puan alirsin canim.

Çünkü şuan 12. haftanın içindesin 11. haftanı doldurup 12. haftadan 3 gün almışsın anlamına geliyor o.

Evet canım 10 gün içinde 2 li taramaya gidecem belki 14. hafta içinde gidersem cinsiyeti de belki görünür :1::1::1:

hüm elbise çok minnoş yahu bir benmi yapamadım aynı işlemi yaptım ciddn bende neden görünmüyor yaaa

belki yeni üye olduğun için görünmüyordur canım yöneticiye sorsana

Burda 3 hamile var Merve :52::52::52::52::52::52: ıslak falan ne oluyor

Oyyy canım çekti bende dün Adepodan alışveriş yaptım akşama gelir. Pasta taban sipariş etmiştim hemen yapayım.

Back
X