- 25 Nisan 2013
- 10.963
- 8.903
- 448
canım paraya deger vermeyebılrsn ama yınede onemlı lovelylıcım bı cok ıhtycnz karsılanrdı fenamı yanı parayı alıp muzeye hıc brmız koymuyoruzkı bende ona bakarsan cok deger vermem daha dune kadr bekarken butun maasımı 1 gunde harcgmı sonra butun ayı parasz gecrdgmı bılırım yanı ıllede para para dıe yırtınmam ama lazm ve gerekıo altna da deger vermem bakma bızım mıllet gorgusuz kınalrda takıo bnde takarım dıodum sırf laf olmasn nenada hıc altnyok bılmem ne annemlern kafası utulenmesın dıe takarım dıodum bıde aılemn aldgı altnlar bnm ıcındegerlı elımde olsa hcbırını vermek ıstemem ama yatrm ıcın vermem lazm......
bıde bnde de gelmeyen oldu ama aaz oldu yanı cokta onemlı degıllerdı bıde annem arada gtmedıklerı vardı unutuodu vs onlara bız davetıye bıle vermedk nasılsa gelmzler dıe haklsn hele akraba olupta gelmıosa cok ayıp etmısler bnmde aılem olsa gorusmezdı....
bıde 10 tl nedır yaaa ben kıracmzn ogluna bazen verıorum nena abla ben artk buyudum zam yap dıo bana bacaksz...bndede 20 tl vardı 5-6 tane ınsan takmaya utanr gelme daha ıyı yanı sunnet olmus cocuga takamıosn 20 tl ayıpkacmasn dıe ben evlenen cıfte hıc bsy takamıosan 1 gr altn alma taraftrym 80-90 tl arası ınıp cıkıo fıyatıen azndan yatrm ıcın dururkenarda
tahmın edebılyıroum havanı merak etme pembişkoallah yenısını almayı nasıp etsn lovelylım ınsallah daha guzelını alırsn
Haklısın canım. Bak olsa şimdi bebişe değerlendirirdim dimi ama. Bu arada bende 5 tl bile vardı ama biz bilinçli yapıldığına eminiz. Kıskandıkları için rezil etmek için yaptılar ama umrumuzda bile değil şahsen ben tüm yapılanlara rağmen o kadar çok güldüm ki kendi terbiyesizlikleriyle kaldılar.
Bu arada sağol canım önce ev sonra araba inş.