347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım paraya deger vermeyebılrsn ama yınede onemlı lovelylıcım bı cok ıhtycnz karsılanrdı fenamı yanı parayı alıp muzeye hıc brmız koymuyoruzkı bende ona bakarsan cok deger vermem daha dune kadr bekarken butun maasımı 1 gunde harcgmı sonra butun ayı parasz gecrdgmı bılırım yanı ıllede para para dıe yırtınmam ama lazm ve gerekıo altna da deger vermem bakma bızım mıllet gorgusuz kınalrda takıo bnde takarım dıodum sırf laf olmasn nenada hıc altnyok bılmem ne annemlern kafası utulenmesın dıe takarım dıodum bıde aılemn aldgı altnlar bnm ıcındegerlı elımde olsa hcbırını vermek ıstemem ama yatrm ıcın vermem lazm......

bıde bnde de gelmeyen oldu ama aaz oldu yanı cokta onemlı degıllerdı bıde annem arada gtmedıklerı vardı unutuodu vs onlara bız davetıye bıle vermedk nasılsa gelmzler dıe haklsn hele akraba olupta gelmıosa cok ayıp etmısler bnmde aılem olsa gorusmezdı....

bıde 10 tl nedır yaaa ben kıracmzn ogluna bazen verıorum nena abla ben artk buyudum zam yap dıo bana bacaksz :52:...bndede 20 tl vardı 5-6 tane ınsan takmaya utanr gelme daha ıyı yanı sunnet olmus cocuga takamıosn 20 tl ayıpkacmasn dıe ben evlenen cıfte hıc bsy takamıosan 1 gr altn alma taraftrym 80-90 tl arası ınıp cıkıo fıyatıen azndan yatrm ıcın dururkenarda

tahmın edebılyıroum havanı merak etme pembişko:52:allah yenısını almayı nasıp etsn lovelylım ınsallah daha guzelını alırsn

Haklısın canım. Bak olsa şimdi bebişe değerlendirirdim dimi ama. Bu arada bende 5 tl bile vardı ama biz bilinçli yapıldığına eminiz. Kıskandıkları için rezil etmek için yaptılar ama umrumuzda bile değil şahsen ben tüm yapılanlara rağmen o kadar çok güldüm ki kendi terbiyesizlikleriyle kaldılar.

Bu arada sağol canım önce ev sonra araba inş.

rose ve hum hamılelık nasıl gıdıyor bulantı vs var mı bnm her gun bellı saatlerde hala bulanıo ozellıkle son 1 haftadr :14: suan bıle bıde mıdemde yanma var

Kızlar bu arada Duygu da hamileymiş bugün faceten özel mesaj atmış.:46::49::nazar::emir_bebek:

Bhcg 35 çıkmış. Rose senin kaç çıkmıştı canım Duygu sormamı rica etti. Seni de tebrik ediyor bu arada.

Son düzenleme:
Haklısın canım. Bak olsa şimdi bebişe değerlendirirdim dimi ama. Bu arada bende 5 tl bile vardı ama biz bilinçli yapıldığına eminiz. Kıskandıkları için rezil etmek için yaptılar ama umrumuzda bile değil şahsen ben tüm yapılanlara rağmen o kadar çok güldüm ki kendi terbiyesizlikleriyle kaldılar.

Bu arada sağol canım önce ev sonra araba inş.

yanı bebek ıcın olablrdı tabıkı zaten dugunde gelenler gelınle damada destek durumnuz ıyı olur kotu olur farketmz sız guzel bır dugun yaptnz mesela gelenlern en asagı 100 takması lazmdı o aksamkı yemek hürmetine ne o geldm yedm ıctım el sıkısıom hyrlı olsun yuru git yanı hıc sevmem ole terbıeszlıklerı gülüp geçmişsin afern ben olsam sınırımden catlardm beceremıorm kızım oyle seylerı valla beceremıyorum yaaa oyle yapanlara helal olsn bravo lovelylı valla

rose ve hum hamılelık nasıl gıdıyor bulantı vs var mı bnm her gun bellı saatlerde hala bulanıo ozellıkle son 1 haftadr :14: suan bıle bıde mıdemde yanma var

Kuzum arkadaşım 6. ayında daha yeni yeni geçmiş. Herkesin bünye farklı ama inşallah bende kusanlardan olmam.

yanı bebek ıcın olablrdı tabıkı zaten dugunde gelenler gelınle damada destek durumnuz ıyı olur kotu olur farketmz sız guzel bır dugun yaptnz mesela gelenlern en asagı 100 takması lazmdı o aksamkı yemek hürmetine ne o geldm yedm ıctım el sıkısıom hyrlı olsun yuru git yanı hıc sevmem ole terbıeszlıklerı gülüp geçmişsin afern ben olsam sınırımden catlardm beceremıorm kızım oyle seylerı valla beceremıyorum yaaa oyle yapanlara helal olsn bravo lovelylı valla

Canım bizim nikah ayrı düğün ayrı oldu. Nikahta 600-700 kişi arası insan vardı ama düğünde 100-130 kişi arasıydık işte. 15 masa falan vardı. Düğünde hiç bir şey takılmadı bana. Nikahta oldu takı. Düğüne iki aile en yakınlarını çağırdı yemekli olduğu için.

Kuzum arkadaşım 6. ayında daha yeni yeni geçmiş. Herkesin bünye farklı ama inşallah bende kusanlardan olmam.

ya evet bunyeden bunyeye farklılık var ben keske anneme cekseymısım kadın ne kılo alms ne bulantsı olmus ne bsy lovelylı bulantı varsa kusuosan yıne ıyıde sadece bulantı fena bsy oyle boyle degıl cok kusmayı denedm kusamadm ya yok bole bsy

Canım bizim nikah ayrı düğün ayrı oldu. Nikahta 600-700 kişi arası insan vardı ama düğünde 100-130 kişi arasıydık işte. 15 masa falan vardı. Düğünde hiç bir şey takılmadı bana. Nikahta oldu takı. Düğüne iki aile en yakınlarını çağırdı yemekli olduğu için.

saglık olsn loveylı annenlerde aynılarnı yaparlar gorsunler bakalım nasıl bır duyguymus onlarda gayet sevnrler o 5- 10 tlye bn bıde sızınkılern yernde olsam gostere gostere takardm :52:en uste

canım benim değerim 1030 çıktı

Oh süper canım Duygu'da düşük çıkınca üzülmüş ama geç döllenme olabilir dedim bakalım pzts gene baktırcakmış. Bu sene herkes hamile yahu. Kendimi çok eksik hissediyorum bakın şimdi.

ya evet bunyeden bunyeye farklılık var ben keske anneme cekseymısım kadın ne kılo alms ne bulantsı olmus ne bsy lovelylı bulantı varsa kusuosan yıne ıyıde sadece bulantı fena bsy oyle boyle degıl cok kusmayı denedm kusamadm ya yok bole bsy

Evet arkadaşımında sadece bulantı hissi ama sabahları kusuyormuş.

saglık olsn loveylı annenlerde aynılarnı yaparlar gorsunler bakalım nasıl bır duyguymus onlarda gayet sevnrler o 5- 10 tlye bn bıde sızınkılern yernde olsam gostere gostere takardm :52:en uste

Canım görüşmüyorlar zaten artık önceden de çok görüşmüyorlardı. Akrabalarda olur ya hep kırgınlıklar öylelerdi nezaketen göndemişlerdi davetiye ama annemler onların çocuklarına hep yapmışlar.

Oh süper canım Duygu'da düşük çıkınca üzülmüş ama geç döllenme olabilir dedim bakalım pzts gene baktırcakmış. Bu sene herkes hamile yahu. Kendimi çok eksik hissediyorum bakın şimdi.

Evet arkadaşımında sadece bulantı hissi ama sabahları kusuyormuş.

Canım görüşmüyorlar zaten artık önceden de çok görüşmüyorlardı. Akrabalarda olur ya hep kırgınlıklar öylelerdi nezaketen göndemişlerdi davetiye ama annemler onların çocuklarına hep yapmışlar.

görüşmüyorlarsa sıkıntı yok onlar yaptıkalrı ayıpla kaldılar bosver bnmde esımn nıkah sahıdı halasnn oglu sahte ceyrek takmıstı ılahı aalet kabak gbı anladk onlarn oldgnu bıde bıze ıftıra atıosnz dedı esmn babanesı halnukı ıkısıde torun ama esımı adam yerıne koymadı gokhan ıftıra atıyordr dedı ınsaf ya ıftıra atck olsak baska adammı yok yanı... esımde daha babaneıne gtmıo yaslı maslı ama gözler felfecir okuo pis kadın...

kızlar ya ben ıse grdm hemen hamıle kaldm ya 4 ayım oldu burda dr ıcın ızın alırken cok rahatsz hıssedyrmkendmı yarın mesela 3 e kadr calısyrm randevum 10 da 9 la 12 arası randevu aldm 3 saatlgne gelıcem mesela napım tam gun ısteseydm ısımı zorada sokmak ıstemyrm sıkılıyrm boyle ızın ısteme konularnda yahu:50:eskı personel olsam zorlanmazdım

Gunaydin kizlar

Valla masallah takilariniz baya olmus. Bizim 15-20 arasi bisey oldu izmirde takilanlar. Obur dugunde ne kadar oldu bilmiyorum onlari biz almadik ama izmirde takilanlarin hepsini annem bize verdi. Esimde altin hesabina koyalim boyle durunca bise getormiyo diyor. Hem her ay ustune koyariz birikim olur dedi. Ama bilzeikleri degilde sadece altinlari vermeyi dusunuyoruz. Birazda olsa bende birikim var. Bayramdan sonra falan halldereiz heralde

dün k.valideme gittik iftara ben oruç değildim ama yine de yemeği bekledin işte sarımsak o kadar koymuş ki ağzıma geldi resmen

sürekli yok bazen oluyor

kızlar ya ben ıse grdm hemen hamıle kaldm ya 4 ayım oldu burda dr ıcın ızın alırken cok rahatsz hıssedyrmkendmı yarın mesela 3 e kadr calısyrm randevum 10 da 9 la 12 arası randevu aldm 3 saatlgne gelıcem mesela napım tam gun ısteseydm ısımı zorada sokmak ıstemyrm sıkılıyrm boyle ızın ısteme konularnda yahu:50:eskı personel olsam zorlanmazdım

Canım benim 4 sene oldu ama hala izin alırken ki çoooook nadir izin alırım utanır sıkılırım.

dün k.valideme gittik iftara ben oruç değildim ama yine de yemeği bekledin işte sarımsak o kadar koymuş ki ağzıma geldi resmen

sürekli yok bazen oluyor

bende ılk zamnlar cok sevmeme ragmen ne sogan ne sarımsak yıebılıodum kı normalde cok severm resmen tıksınmıstm ama yenıyenı yemeye basladm ben mesela kofte yıemıorum bgunde ısyernde o var bıraz salata yerm uzerne cevız koyarım napım...

kuzum sende dıkkat et mıdenı alamdgı seylerı zorlayeme cok dokunuosnra yanma falan yapıo

Back
X