347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canim duygunun tayin olayi olmus muydu esiyle bulusabilmisler miydi?

Evet canim tek torun ayni zamanda esim ve bizim taraftaki aile de bizden baska evli cocuk yok. Arda o yuzden ailede arkadassiz kalacak.

LOVELY EMEKELRİN İÇİN SAĞOLKUZUM

kızlar benimde eşim girecek yarın sınava

inciceciğim ve diğer arkadşlar kim giriyorsa başarılar sizlere telefonuma kk uygulamasını tekrar indircem sizi özlerim arada yazarım

Canım keşke yapabilseydim ama olmuyor neden bilmiyorum kazen ya da muneye mesaj atsana.

Canim duygunun tayin olayi olmus muydu esiyle bulusabilmisler miydi?

Evet canim tek torun ayni zamanda esim ve bizim taraftaki aile de bizden baska evli cocuk yok. Arda o yuzden ailede arkadassiz kalacak.

Evet kuzum sonunda tayinleri oldu buluştular bayağı oldu ama kıyamam nasıl sevinmişti. Dyg çok vefalı bir kız o yüzden çok seviyorum onu sürekli faceten yazar halimi hatrımı sorar bir derdi olunca anlatır. Keşke burda olsa dediklerimden biri Dyg.

Bugun ardayi asiya goturduk. Asiya annanesi babannesi 2 dedesi teyzesi ve ben ve arda olmak uzere 7 kisi gittik. Asi 5 dk surdu :) Babam okuldaki toplantiyi birakip gelmis.
oyy minişim kıyamam aşı mı oldu. torunlar daha çok sevilir derler hep. bide her iki aile içinde ilkse pek kıymetli olur şimdi ilk göz ağrıları. bende ilk torunum ordan biliyorum :1:

LOVELY EMEKELRİN İÇİN SAĞOLKUZUM

kızlar benimde eşim girecek yarın sınava

inciceciğim ve diğer arkadşlar kim giriyorsa başarılar sizlere telefonuma kk uygulamasını tekrar indircem sizi özlerim arada yazarım

sagol canım eşine de başarılar hayırlısı olsun

Peki Arda doğduktan sonra keşke daha önce olsaymış dedin mi canım hiç?

Benim esimin kendini hazir hissetmesi zaman aldi. Esim ne zaman kendini hazir hissetti ardaya o zaman karar verdik. Ben esim askere gitmeden once bile bebek istiyordum ama simdi diyorum dogru zamanda yapmisiz cunku cok seviliyor tarifsiz ama maddi ve manevi cok buyuk sorumluluk.

Birde esinizin kendini hazir hissetmesi cok onemli. Esim bugun ise 2,5 saat uykuyla gitti arda uyumadigi icin. Sadece ben istedim diye arda olsaydi manevi olarak cok yalniz kalirdim diye dusunuyorum.

Simdide bunca zorlugu gormesine ragmen ikinci cocuk planlari yapiyor.

Ahahaha stanki kendimizi gordum birden:)) Bizde sarilik icin topuk asisina dedeler babanne anane hala teyze anne baba gitmistik:)) Doktor hanim "ilk torun mu " demisti gulerek hatta biz de bi utanmistik:))1Hafta hepberaber bizim evde kalmistik.Bir agliyodu 8 kisi birden odaya kosuyodu ahaha cok komikti o gunler:))

Bol bol uyuyacak bugun artik azcik ates yapar yaparsa meraklanmayin ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uyuyor su an misil misil. 2. Ayindaki asisi zor olacak sanirim. Saat verdi tam bu saatte gelin dedi, asidan sonra dus aldirmayacaksiniz felan dedi.

Chelzy hem hamilelikte hem su an verdigin bilgiler bizim icin cok degerli teyzesi. Cok tesekkur ediyoruz.

Merciii gozun aydin canim kirmizilarin gelmis. Bakma sana sakayla takiliyorum ama ne demek istedigini dogumdan sonra daha iyi anladim ki bizim eylulde 4 yil olacak olmasina ragmen.

Rabbim sanada diledigin ve hayirli olan zamanda bir kuzu nasip etsin. Her turlu zorluga ragmen dunyadaki en guzel duygu annelik.

Bu konuda hazır olmak cok onemli canım. Insallah biz hazir oldugumuzda bizi bekletmez bebegimiz. Allahtan onumuzdeki ay esimin kuzeni dogum yapiyo onunkiyle idare ederiz bi süre :) hem en guzel bebek agladiginda annesinin kucagina birakip kacabileceginiz bebektir :))))

Uyuyor su an misil misil. 2. Ayindaki asisi zor olacak sanirim. Saat verdi tam bu saatte gelin dedi, asidan sonra dus aldirmayacaksiniz felan dedi.

Chelzy hem hamilelikte hem su an verdigin bilgiler bizim icin cok degerli teyzesi. Cok tesekkur ediyoruz.

Evet canim misil misil uyur hatta baygin gibi bile uyuyabilir.Hafif atesi de olabilir.Su degmemesi lazim dogrudur.

Ne demek stankicim.Hani henuz anne olmadim ama yegenimin dogum oncesi hamileligi dahil 25 aylik surecinde her asamasini an be an takip ettigim icin elimden geldigince kaygilanmaman icin faydali olmasi icin bizimkinde edindigim deneyimlerimi aktardim.Teyzesi oper o mis süt kuzusunu oper...Sut kuzusuu

Benim esimin kendini hazir hissetmesi zaman aldi. Esim ne zaman kendini hazir hissetti ardaya o zaman karar verdik. Ben esim askere gitmeden once bile bebek istiyordum ama simdi diyorum dogru zamanda yapmisiz cunku cok seviliyor tarifsiz ama maddi ve manevi cok buyuk sorumluluk.

Birde esinizin kendini hazir hissetmesi cok onemli. Esim bugun ise 2,5 saat uykuyla gitti arda uyumadigi icin. Sadece ben istedim diye arda olsaydi manevi olarak cok yalniz kalirdim diye dusunuyorum.

Simdide bunca zorlugu gormesine ragmen ikinci cocuk planlari yapiyor.

Ben hep bebek istiyordum ama benden çok eşim istedi hemde hemen hayali gibi bişi olsu

Bide bana sürekli ya ilerde göremeseydik ya kaza olsa ya hasta olsam dedi beni hep böle ikna ett çok çalışmalıyım dîyor bebekle konuşuyor ev işlerinde destekçim bide borçlu evlenmedik beklemeyelim istedi

iyi geceler kızlar..geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.

malumunuz sabah sınava giriyorum:) sınava giren herkesin Allah yardımcısı olsun, hakkımızda hayırlısı olsun.Dualarınızı bizden esirgemeyin.hepinizi öpüyoruum:54:

Kuzular iyi geceler
Öncelikle incicicegimiz ve puknas kuzumuza sınavda bol başarılar diliyorum... biraz önce sabah namazımda bol.bol dua. Ettim Allah im.hickimsenin emeklerini.bosa cikarmasin insallah eşim de girecek ama çalışmadığı için öylesine rahat yani :)))

Hamile kuzular rahat doğum yapmak için Meryem suresini okumak çok iyi geliyormus arapça bilmiyorsaniz eger mealini okuyun :) Ben hergün okumaya çalışacam bakalim

Eve 6.30 gibi geldim iftar falan hemen uyudum nya yetmiyor bana uyku hiç is yerinde de bazen uyukluyorum.hamilelikte çok Dogalmis ki ben sizin gece kusunuzdum topigi kapatıp yatıyordum. Kalmadi hiç o eski Hüm valla.... stanki nena ne zaman geçecek bu uyku hallerim benim

Gunaydnlarrrrr beni uyku tutmuo heyecndn kociside uyandrdm ki :))) incicicegm ve puknascm allh zhin ackligi versn kolayca sakin sakin cozun bakin hepsini dogru olck cok opyrm dualrm sznle canlarrr

Hum allh kabul etsnnn cnm uyku halleri bnm malesef hala gcmedi 5. Ay in icndeym ama en azndan bu sefer 21.30-22.00 zorluyrm ilk zamnlr 19.00da faln yatydm

Stsnkissss gunydnnn ardanin meme saatmi yerim onu yerimmmmmmmmmm

Ben hep bebek istiyordum ama benden çok eşim istedi hemde hemen hayali gibi bişi olsu

Bide bana sürekli ya ilerde göremeseydik ya kaza olsa ya hasta olsam dedi beni hep böle ikna ett çok çalışmalıyım dîyor bebekle konuşuyor ev işlerinde destekçim bide borçlu evlenmedik beklemeyelim istedi

Ne guzel canim sanslisin.

Kuzular iyi geceler
Öncelikle incicicegimiz ve puknas kuzumuza sınavda bol başarılar diliyorum... biraz önce sabah namazımda bol.bol dua. Ettim Allah im.hickimsenin emeklerini.bosa cikarmasin insallah eşim de girecek ama çalışmadığı için öylesine rahat yani :)))

Hamile kuzular rahat doğum yapmak için Meryem suresini okumak çok iyi geliyormus arapça bilmiyorsaniz eger mealini okuyun :) Ben hergün okumaya çalışacam bakalim

Eve 6.30 gibi geldim iftar falan hemen uyudum nya yetmiyor bana uyku hiç is yerinde de bazen uyukluyorum.hamilelikte çok Dogalmis ki ben sizin gece kusunuzdum topigi kapatıp yatıyordum. Kalmadi hiç o eski Hüm valla.... stanki nena ne zaman geçecek bu uyku hallerim benim

Ahhh ahh uyuyorum diye sakin sikayet etme canim. Ne tatliydi o uyku yemegi yedikten sonra tv izlerken uyuya kalirdim. Hamilelik verdigi uykulari geri almasini da biliyor hamileligin sonlarinda uyunmuyor.

Bu arada hamilelikte asiri kilo almamama ragmen surekli sol tarafima yattigim icin yatagin benim yattigim yeri coktu. Degistirmemiz lazim :)

Meryem suresini ben okuyamamistim ama internetten dinlemistim. Birde yusuf suresini.dinliyordum.

Son düzenleme:
Stsnkissss gunydnnn ardanin meme saatmi yerim onu yerimmmmmmmmmm

Arda dun gunduz asidan sonra misil misil uyudugu icin gece on iki bucuktan sonra uyumadi. Su an hala direbiyor.

Canin sabirsizlikla haberlerini bekliyoruz.

Arda dun gunduz asidan sonra misil misil uyudugu icin gece on iki bucuktan sonra uyumadi. Su an hala direbiyor.

Canin sabirsizlikla haberlerini bekliyoruz.

Oyy kiyamam yavruma ya ne cani yanmstr pasamizin tatlisko ardamizzz anasni uyutmuyr

Rose profiline bebeğin doğum tarihini 2014 yazmışsın o nedenle doğurmuş gibi gözüküyordu biraz önce aklıma geldi girdim düzelttim canım hemen. Şuan olmuştur muhakkak.

Son düzenleme:
Back
X