Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda 3 hamile var Merveıslak falan ne oluyor
Oy Kıyamam ben size yapar yollarım vallahi :)
Kalp seklinde kelepceli kapta yaptım kap akitmis kosesinden firinda ya kelepceli rahat olur diye normal kek kalibi almamistim gidip aliyim diye dusunuyorum artık
Insan kullandikca anliyo herseyi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim neden olmuyor yaa ağlamak istiyorum![]()
Bunu akitiyosa yas pastanin kekini yaparken de akitir bu en mantiklisi bende bi tantitoni ye gidiyim. Kek fanusu aliyim bide
Bunu akitiyosa yas pastanin kekini yaparken de akitir bu en mantiklisi bende bi tantitoni ye gidiyim. Kek fanusu aliyim bide
teşekkür ediyorum canım benim. amin inşallah çalışan herkes emeğinin karşılığını alsınBide Incicegim canim belki olamam nette yarin obur gun simdiden basarilar dileyeyim sana.Insallah bu emeklerinin karsiligini alirsin en iyi sekilde...Hic telas yapma.Azcik stres,kaygi olsun ki o birazcik lazim...Zaten sinav baslasin 5 dk sonra full konsantre sorularla bogusacaksin...Insallah yuksek bir puan alirsin canim.
oyy oyy hamarat gelin seni ellerine sağlık afiyet olsun.Oy Kıyamam ben size yapar yollarım vallahi :)
Kalp seklinde kelepceli kapta yaptım kap akitmis kosesinden firinda ya kelepceli rahat olur diye normal kek kalibi almamistim gidip aliyim diye dusunuyorum artık
Insan kullandikca anliyo herseyi
Incicicegim heyecan durumlari nasil :) ben sinavda o kadar heyecanlandim ki kalemle adimi zor yazdim. Simdi dusununce saçma geliyo ama insan bi sene calisinca emeginin karsiligini almak icin daha bi heyecanli oluyo. Cok sukur ben emegimin karşılığını aldim darisi basina canim benim insallah harika gecer sınavın ilk 10 sorudan sonra azalicak heyecanin hic merak etme
Ayyyy yarın bizimkiside giriyor kızlar onun yerine ben heyecan yapayım bari.![]()
Bugun ardayi asiya goturduk. Asiya annanesi babannesi 2 dedesi teyzesi ve ben ve arda olmak uzere 7 kisi gittik. Asi 5 dk surdu :) Babam okuldaki toplantiyi birakip gelmis.
Lovely duygu hemsire olanmiydi?
Merciii gozun aydin canim kirmizilarin gelmis. Bakma sana sakayla takiliyorum ama ne demek istedigini dogumdan sonra daha iyi anladim ki bizim eylulde 4 yil olacak olmasina ragmen.
Rabbim sanada diledigin ve hayirli olan zamanda bir kuzu nasip etsin. Her turlu zorluga ragmen dunyadaki en guzel duygu annelik.
Bugun ardayi asiya goturduk. Asiya annanesi babannesi 2 dedesi teyzesi ve ben ve arda olmak uzere 7 kisi gittik. Asi 5 dk surdu :) Babam okuldaki toplantiyi birakip gelmis.