347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Burda 3 hamile var Merve :52::52::52::52::52::52: ıslak falan ne oluyor

Oy Kıyamam ben size yapar yollarım vallahi :)
Kalp seklinde kelepceli kapta yaptım kap akitmis kosesinden firinda ya kelepceli rahat olur diye normal kek kalibi almamistim gidip aliyim diye dusunuyorum artık
Insan kullandikca anliyo herseyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kalp seklinde kelepceli kapta yaptım kap akitmis kosesinden firinda ya kelepceli rahat olur diye normal kek kalibi almamistim gidip aliyim diye dusunuyorum artık

kelepçeli genelde yaş pasta yaparken güzel oluyor tabanları yapmak için düz kek yapmak için kelepçe pek mantıklı değil yani ben tantitoniden aldım çok güzel onunkiler

Bunu akitiyosa yas pastanin kekini yaparken de akitir bu en mantiklisi bende bi tantitoni ye gidiyim. Kek fanusu aliyim bide

Bide Incicegim canim belki olamam nette yarin obur gun simdiden basarilar dileyeyim sana.Insallah bu emeklerinin karsiligini alirsin en iyi sekilde...Hic telas yapma.Azcik stres,kaygi olsun ki o birazcik lazim...Zaten sinav baslasin 5 dk sonra full konsantre sorularla bogusacaksin...Insallah yuksek bir puan alirsin canim.

teşekkür ediyorum canım benim. amin inşallah çalışan herkes emeğinin karşılığını alsın

oyy oyy hamarat gelin seni ellerine sağlık afiyet olsun.

bende normal kek kalıbı aldım sadece ne zamandır kelepçeli alayım diyorum hep unutuyorum. daha kullandıkça bir şeyler öğrendikçe ne eksikler çıkacak evde

Incicicegim heyecan durumlari nasil :) ben sinavda o kadar heyecanlandim ki kalemle adimi zor yazdim. Simdi dusununce saçma geliyo ama insan bi sene calisinca emeginin karsiligini almak icin daha bi heyecanli oluyo. Cok sukur ben emegimin karşılığını aldim darisi basina canim benim insallah harika gecer sınavın ilk 10 sorudan sonra azalicak heyecanin hic merak etme

Son düzenleme:
Incicicegim heyecan durumlari nasil :) ben sinavda o kadar heyecanlandim ki kalemle adimi zor yazdim. Simdi dusununce saçma geliyo ama insan bi sene calisinca emeginin karsiligini almak icin daha bi heyecanli oluyo. Cok sukur ben emegimin karşılığını aldim darisi basina canim benim insallah harika gecer sınavın ilk 10 sorudan sonra azalicak heyecanin hic merak etme

midemdeki kelebekler kıpır kıpır. gece uyuyamadım gene. dün biraz dışarı çıkmak iyi geldi. annem bu akşamda çık dolaş bari diyo. 1 saattir nette dolanıyorum abuk subuk şeylere bakıyorum ama görüyomuyum bilmem :1:

inşallah canım sen ne güzel geçirdin hallettin darısı benim başıma inşallah :)) bende ilk dakikalardaki heyecandan korkuyorum umarım çabucak toparlar konsantre olurum

Bugun ardayi asiya goturduk. Asiya annanesi babannesi 2 dedesi teyzesi ve ben ve arda olmak uzere 7 kisi gittik. Asi 5 dk surdu :) Babam okuldaki toplantiyi birakip gelmis.

Bugun ardayi asiya goturduk. Asiya annanesi babannesi 2 dedesi teyzesi ve ben ve arda olmak uzere 7 kisi gittik. Asi 5 dk surdu :) Babam okuldaki toplantiyi birakip gelmis.

Canım Arda iki taraf içinde ilk torun sanıyorum. Ne kadar kıymetli bak.

Lovely duygu hemsire olanmiydi?

Evet canım hemşire ama yine de bugün bhcg baktırmıyor pazartesi baktıracakmış.

Merciii gozun aydin canim kirmizilarin gelmis. Bakma sana sakayla takiliyorum ama ne demek istedigini dogumdan sonra daha iyi anladim ki bizim eylulde 4 yil olacak olmasina ragmen.

Rabbim sanada diledigin ve hayirli olan zamanda bir kuzu nasip etsin. Her turlu zorluga ragmen dunyadaki en guzel duygu annelik.

Merciii gozun aydin canim kirmizilarin gelmis. Bakma sana sakayla takiliyorum ama ne demek istedigini dogumdan sonra daha iyi anladim ki bizim eylulde 4 yil olacak olmasina ragmen.

Rabbim sanada diledigin ve hayirli olan zamanda bir kuzu nasip etsin. Her turlu zorluga ragmen dunyadaki en guzel duygu annelik.

Peki Arda doğduktan sonra keşke daha önce olsaymış dedin mi canım hiç?

Ahahaha stanki kendimizi gordum birden:)) Bizde sarilik icin topuk asisina dedeler babanne anane hala teyze anne baba gitmistik:)) Doktor hanim "ilk torun mu " demisti gulerek hatta biz de bi utanmistik:))1Hafta hepberaber bizim evde kalmistik.Bir agliyodu 8 kisi birden odaya kosuyodu ahaha cok komikti o gunler:))

Bol bol uyuyacak bugun artik azcik ates yapar yaparsa meraklanmayin ..

LOVELY EMEKELRİN İÇİN SAĞOLKUZUM

kızlar benimde eşim girecek yarın sınava

inciceciğim ve diğer arkadşlar kim giriyorsa başarılar sizlere telefonuma kk uygulamasını tekrar indircem sizi özlerim arada yazarım

Back
X