347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende ılk zamnlar cok sevmeme ragmen ne sogan ne sarımsak yıebılıodum kı normalde cok severm resmen tıksınmıstm ama yenıyenı yemeye basladm ben mesela kofte yıemıorum bgunde ısyernde o var bıraz salata yerm uzerne cevız koyarım napım...

kuzum sende dıkkat et mıdenı alamdgı seylerı zorlayeme cok dokunuosnra yanma falan yapıo

deli gibi soğan sarmısak yiyorum bende ne ilginç

daha 4. hafta senın olmaz şu an bulantı

olur canım olmaz olur mu bunyeyle alakalı bnm 4. haftamda ben bulantı yuzunden fenalık gecrmıstım hatta dr a bu zamnlar olur mu dedım olur tabı ama herkesteolan bı durum degıl ıstısnada olsa boyle vakalrmz var dahaılk ayda bulantı kusma bas donmesı tansıyon oynaması olurmus... ama rose da olmayablr

ıyımıs yaaaa:52::52::52: ben onlarn kokusuna bıle tahammuledemedm 3 ay hatta 2.5 aydan fazla yemek pısırmedm her gun annemde yedm surda yenı yenı yemek yapıyrm 15 gundr falan meselasuan mutaktn kofte kokusugelıo ve mıdema gzmda fenayım yanı arada tutuo ıste benı:14:

ıyımıs yaaaa:52::52::52: ben onlarn kokusuna bıle tahammuledemedm 3 ay hatta 2.5 aydan fazla yemek pısırmedm her gun annemde yedm surda yenı yenı yemek yapıyrm 15 gundr falan meselasuan mutaktn kofte kokusugelıo ve mıdema gzmda fenayım yanı arada tutuo ıste benı:14:

hımmm bakalım bana ne olacak ne zaman olcak

hüm sen 4 5 haftalık hamişken neler hissediyordun yanı soru nena senin içinde geçerli

bende ılk zamnlar cok sevmeme ragmen ne sogan ne sarımsak yıebılıodum kı normalde cok severm resmen tıksınmıstm ama yenıyenı yemeye basladm ben mesela kofte yıemıorum bgunde ısyernde o var bıraz salata yerm uzerne cevız koyarım napım...

kuzum sende dıkkat et mıdenı alamdgı seylerı zorlayeme cok dokunuosnra yanma falan yapıo
yiyorum sarımsak falan ama çok aşırı koymuş bi salatanın yoğurda max 2 diş koyarım ben 5 6 diş koymuş yani

hüm sen 4 5 haftalık hamişken neler hissediyordun yanı soru nena senin içinde geçerli

hiçbirşey hissetmedim sabahları baş dönmesi çoktu bende midem bulanıyordu ama öğürüp öğürüp kalıyordum

hala da bişey hissetmiyorum bebek daha harekete geçmedi 11+3 üm erkek olsa bu zamanlarda seyirme falan olurmuş bende yok valla

canımm ben zaten 4 haftalıkken ogrendm reglm baya bı gecıkmıstı onun dısında bulantılarm az dı amaetkılıydı tabı ben hamıle oldgmu snradan ogrendm bulantılarmı usutmeye yoruyordm havada soguktu ya hasta olcm heralde dıodum snra hamıle oldgmuogrennce onadan kaynaklandgnı oyle anladm...

hısten kastın nedır bılmıorumkı ben 5 nısan sabahı saat 6 kalktm ılk ıdrarımla yaptm esımle ben heyecanlıyız taı baktm cıft cızgı bırbırmıze baktık dedm bı cızgı daha lazm askm daha bıtane cıktı e dıo burda ıkı tane var dedm bırı sabıt ama snra bekle bekle baska cızgı yok saf saf bırbırımze bakıoruz anlamdk sapsal bı tebessum ıkımzde alla alla noluyoruz modundayız anlamdk tabı ıhtımal vermıyourz o gunun aksamı saat 8 de gttm hastaneye kan tahlılı verdm gece 10 cıakr dedıler bız pendıgıtalan edıyoruz heyecandan olucez bı yandan heyecandan tıtrıyoruz usume gelıo salakladk bı yere gttık oturduk bsyler sıparıs etıık ıcemedk kalktk hastane onunde beklıyoruz ama acaba mı normalde olmaması gerekıo bebegmzn faln bız ya bebekse ya gercekse hala ıhtımal vermıoruz tabı saatoldu dokz bucuklabaratuvara ındım gorevlıye sonuclarmz cıktımı acaba dıe kapıdan sordum tabı buyrun hemen bakalım dedı ve tebrık ederm hamılesnz dedı esıme baktm esımın dudaklar tıtırıo saskınlık agır basıo tabı heyecan sevnc karman corman bsy bn desen glıcam gıbı ama hala acabalrm var eve gttık askım bebegmz oluo dıo esımevet oluomus dedı yanı oyle sevnme havalara ucma olme bıtme o 1 ay snra yasandı bızde cunku dr nekdr soylesede ıdrakedemıosn kafanda hep olmıcak kurgulamssn ya ekstra tepkmz olamadı malesef şaşkınlıktan ötürü hissiyatmz buydu valla sevncten once saskınlık sevnc sonra gelıstı bızde:9:

yok nenam yani 1 aylıkken neler yaşadınız dikkat ettinizmi kendinize mdie bulantısı felan sağol balım cevabımı aldım

güm sağol canımcım

ben erkek hissediyorum ama kızım olsun isterdim hep bakalım kısmet

yok nenam yani 1 aylıkken neler yaşadınız dikkat ettinizmi kendinize mdie bulantısı felan sağol balım cevabımı aldım

güm sağol canımcım

ben erkek hissediyorum ama kızım olsun isterdim hep bakalım kısmet

soru genel olunca her ıkısınıde yazdm anlamdm cunku neler hıssetnz derken esımle bnm neler hıssetgm anlamnda oldu ama bulantım falanda vardıonuda ılk belırttım zaten

soru genel olunca her ıkısınıde yazdm anlamdm cunku neler hıssetnz derken esımle bnm neler hıssetgm anlamnda oldu ama bulantım falanda vardıonuda ılk belırttım zaten

kuzum bişi sorcam ben 4 5 haftalık hamileyim şubat annesimi oluyorum bide alttaki çizelgeyi naısl yaptın

kuzum bişi sorcam ben 4 5 haftalık hamileyim şubat annesimi oluyorum bide alttaki çizelgeyi naısl yaptın

evet canım mayıs sonu hazıran bası gbı hamıle kalmıssın mınıgınz subatta gelıcek tatlım hyrlısıyla......

bu cızelgeyı dur bakım tarıf ederm smdı

kullanıcı kontrol panelı dıyorsun..
profılımı duzenle
bebegınızın tahmını dogacagı tarıhı yazıyorsun mesela 9 ay 10 gundn hesaplayablrsn ben oyle yapmstm bırebr dogumtarhı cıkmıcak ama yaklasık kısmını yazarn o gorunur asagıda yanı 1 aylık hamıleysen 8 ay 1 hafta daha ekle oyle yaz

profılımı duzenle
bebegınızın tahmını dogacagı tarıhı yazıyorsun mesela 9 ay 10 gundn hesaplayablrsn ben oyle yapmstm bırebr dogumtarhı cıkmıcak ama yaklasık kısmını yazarn o gorunur asagıda yanı 1 aylık hamıleysen 8 ay 1 hafta daha ekle oyle yaz

2 mart 2014 ü verdi son adet tarihime göre hesapladı bu sonuç çıktı ama sezeryan olursam şubata kaycam ben balık bebesi yapıcam o zaman

profılımı duzenle

bende neden foto çıkmadı canım bunun için başka sitelerden mi yükleme yapıcam anlamıyorm

Son düzenleme:
2 mart 2014 ü verdi son adet tarihime göre hesapladı bu sonuç çıktı ama sezeryan olursam şubata kaycam ben balık bebesi yapıcam o zaman
mart mı verdı olabılır cnm 2 martta balık zaten
bende neden foto çıkmadı canım bunun için başka sitelerden mi yükleme yapıcam anlamıyorm

bılmemben baska bsy yapomamıstım bnde dırek cıkmıstı o tarhı grdgn kısmn bıraz altında hazırlık dıe bey yazıo onda dogum hazrlıgını bı tıkla bakalım

mart mı verdı olabılır cnm 2 martta balık zaten

bılmemben baska bsy yapomamıstım bnde dırek cıkmıstı o tarhı grdgn kısmn bıraz altında hazırlık dıe bey yazıo onda dogum hazrlıgını bı tıkla bakalım

çizelge diye bişi var orayadamı yazmadın bişi off bende olmuyor yardım edin

hiçbirşey hissetmedim sabahları baş dönmesi çoktu bende midem bulanıyordu ama öğürüp öğürüp kalıyordum

hala da bişey hissetmiyorum bebek daha harekete geçmedi 11+3 üm erkek olsa bu zamanlarda seyirme falan olurmuş bende yok valla

Canım arkadaşımın erkek ve 19. haftada başladı hissetmeye şuan daha hissedemezsin zaten kızdada erkektede. Allah sağlıklısını nasip etsin. Tek ya da az ilişki olduysa erkek oluyor çoğunluk ama sık ilişki olduysa o ay kız oluyor hep okuduklarım öyle.

Canım sen googledan hesaplatsana gebelik hesaplama yaz 40. haftayı doldurduğun tarihi onlar otomatik hesaplayıp veriyor zaten kk'daki panele de onu gireceksin.

Back
X