- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Senin kaç çıkmıştı canım. Pzts baktırcak gene.
5.5 haftalıkken 2700 çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kaç çıkmıştı canım. Pzts baktırcak gene.
bende ılk zamnlar cok sevmeme ragmen ne sogan ne sarımsak yıebılıodum kı normalde cok severm resmen tıksınmıstm ama yenıyenı yemeye basladm ben mesela kofte yıemıorum bgunde ısyernde o var bıraz salata yerm uzerne cevız koyarım napım...
kuzum sende dıkkat et mıdenı alamdgı seylerı zorlayeme cok dokunuosnra yanma falan yapıo
daha 4. hafta senın olmaz şu an bulantı
5.5 haftalıkken 2700 çıktı
deli gibi soğan sarmısak yiyorum bende ne ilginç
ıyımıs yaaaaben onlarn kokusuna bıle tahammuledemedm 3 ay hatta 2.5 aydan fazla yemek pısırmedm her gun annemde yedm surda yenı yenı yemek yapıyrm 15 gundr falan meselasuan mutaktn kofte kokusugelıo ve mıdema gzmda fenayım yanı arada tutuo ıste benı
![]()
deli gibi soğan sarmısak yiyorum bende ne ilginç
yiyorum sarımsak falan ama çok aşırı koymuş bi salatanın yoğurda max 2 diş koyarım ben 5 6 diş koymuş yanibende ılk zamnlar cok sevmeme ragmen ne sogan ne sarımsak yıebılıodum kı normalde cok severm resmen tıksınmıstm ama yenıyenı yemeye basladm ben mesela kofte yıemıorum bgunde ısyernde o var bıraz salata yerm uzerne cevız koyarım napım...
kuzum sende dıkkat et mıdenı alamdgı seylerı zorlayeme cok dokunuosnra yanma falan yapıo
hımmm bakalım bana ne olacak ne zaman olcak
hüm sen 4 5 haftalık hamişken neler hissediyordun yanı soru nena senin içinde geçerli
hımmm bakalım bana ne olacak ne zaman olcak
hüm sen 4 5 haftalık hamişken neler hissediyordun yanı soru nena senin içinde geçerli
yok nenam yani 1 aylıkken neler yaşadınız dikkat ettinizmi kendinize mdie bulantısı felan sağol balım cevabımı aldım
güm sağol canımcım
ben erkek hissediyorum ama kızım olsun isterdim hep bakalım kısmet
soru genel olunca her ıkısınıde yazdm anlamdm cunku neler hıssetnz derken esımle bnm neler hıssetgm anlamnda oldu ama bulantım falanda vardıonuda ılk belırttım zaten
kuzum bişi sorcam ben 4 5 haftalık hamileyim şubat annesimi oluyorum bide alttaki çizelgeyi naısl yaptın
kullanıcı kontrol panelı dıyorsun..
profılımı duzenle
bebegınızın tahmını dogacagı tarıhı yazıyorsun mesela 9 ay 10 gundn hesaplayablrsn ben oyle yapmstm bırebr dogumtarhı cıkmıcak ama yaklasık kısmını yazarn o gorunur asagıda yanı 1 aylık hamıleysen 8 ay 1 hafta daha ekle oyle yaz
kullanıcı kontrol panelı dıyorsun..
profılımı duzenle
bebegınızın tahmını dogacagı tarıhı yazıyorsun mesela 9 ay 10 gundn hesaplayablrsn ben oyle yapmstm bırebr dogumtarhı cıkmıcak ama yaklasık kısmını yazarn o gorunur asagıda yanı 1 aylık hamıleysen 8 ay 1 hafta daha ekle oyle yaz
mart mı verdı olabılır cnm 2 martta balık zaten2 mart 2014 ü verdi son adet tarihime göre hesapladı bu sonuç çıktı ama sezeryan olursam şubata kaycam ben balık bebesi yapıcam o zaman
bende neden foto çıkmadı canım bunun için başka sitelerden mi yükleme yapıcam anlamıyorm
mart mı verdı olabılır cnm 2 martta balık zaten
bılmemben baska bsy yapomamıstım bnde dırek cıkmıstı o tarhı grdgn kısmn bıraz altında hazırlık dıe bey yazıo onda dogum hazrlıgını bı tıkla bakalım
hiçbirşey hissetmedim sabahları baş dönmesi çoktu bende midem bulanıyordu ama öğürüp öğürüp kalıyordum
hala da bişey hissetmiyorum bebek daha harekete geçmedi 11+3 üm erkek olsa bu zamanlarda seyirme falan olurmuş bende yok valla
kuzum bişi sorcam ben 4 5 haftalık hamileyim şubat annesimi oluyorum bide alttaki çizelgeyi naısl yaptın