- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
iste sanslısın kendı evnz bız bırde kıra oduyrz her ay 800 bu aralar yılımz doluo zamda yaparlar ,bızde bebek ıcın hastaneye odemıyrz ben esımn ozel saglgndan faydalanıorm canımcımıyı oluo gercı odesekte bu gttgm hastane cok pahalı dılmıs onu da ogrendm hem kalıtelı duzgn temız hemde fıyatlar odenebılcek gıbı....
bız bebek ıcın kılık kıyafet bebek arabası mobılyası bılumum seyler ıcın bırıktrıoruz alcgmz syler kucukte olsa ıyatlar ınanılmaz yuksek o sebeple ...
fon muiyi akıl etmssnz o 18 yasına kadr oyle bır bırıkım yapılablr mantıklı yanı babamda bız 3 kardese kucuklgmzden berı borsadan 1 er kagıt almstı ozamn atıorum 1 lıraya almıssa lot u suan 1000 tl ama tabı bız onu gormedk sanırım harcadı nıe almıssa
ev fıyatları dusermı bılmıorm ama merkez bankası fazılerı dusurcekmıs onu duydum hemde kasım ı bulmaya bılır dahayenı bır ekonomı sayfasnda okumustum onları takıp ette 0,90 lara ınıcek dıolarddı
faizler düşünce bizede haber verirmisin canım, bebek odası benim mobilyacımın orada 3500 dü hatta foto çekmiştik harika bir oda idi evimin tarzında annemben alcam çek demişti bebek arabası için 1500 2000 limit ama işte haklısın bütçe şart
biz çocuk fonu için ayda 200 300 tl koymayı düşünüyoru inşallah hayata geçirirz
ayyy çok şaşırdım özel sağlığı hangi şirketten normalde sana da ait özel olması gerekiyor bireyi kapsar mesela benim haklarıma eşim dahil değil ayy sorcam birisine bizim şirkette erkeklerin şirktte çalışmayan eşlerini kapsıyormu diye prosedürler kurumsal şirketlerde değişik böyle bir şeyi eşimin kuzeninden de duydum ücretsiz kapsıyormuş hemde bir araştırayım
canım iyikide bizimkilerin verdiği evde oturmuşum diyorum cidden benim de ailemde allahtan bişi olmazsa kalcak ev ama bizde yinede 1 tane alalım diyoruz öyle lüks olmucak yatırım amaçlı olcak
ama gözümüzden 300 bin çıkarırsak gerçekten kendi oturcağmız tarzda bakabiliriz