347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benim iki gündür midem bulanıyor ama ilacı bırakmanın etkileri diye düşünüyorum. Aksini düşünmüyorum hiç biz bu ay çalışiciğiz.:17:

haydi bakalım iyi çalışmalar :17::17::17:

sakın ovülasyon muş ateş ölçmeymiş o işlere girme stres yapar onlar görev gibi..
adetten sonra gün aşırı birlikte olun yeter :16::16::16::16:

aa hıc duymamıstım daha neler ogrenıcem acaba

gunaydn cnmm

1200 ben veremıcem valla 700 max. fıyat bana gore ıdeal hem benıde zorlamaz nakıt alcgmz ıcın ındrmde yaparlar bakalm

:18::18::18::18::18::18: sen bnce test yap:9:

banada erkek derse ben ınanmıcamkı ona kesın mı bak ben kız hıssedyrm en basından berı dogan bey dıcem ıyıce bak kontrol et yanlıssa dava acarm dıcem:9::9:

Hahahaahha dava açarmış... Nena sana malum mu oldu kız :1::1::1:

bana herkes erkek dedi başta şimdi kıza döndü millet :16::16::16::16:

Gecen hafta saracoglu sut artiran seyleri paylasmisti cogunu denedim ama arda geceleri cok sik uyandigi icin gece sutum yetmiyor bir gunde bir kere mama veriyorum ama icim rahat degil. Eczanelerde alkolsuz arpa suyu varmis son olarak onu deneyecegim.

Hahahaahha dava açarmış... Nena sana malum mu oldu kız :1::1::1:

bana herkes erkek dedi başta şimdi kıza döndü millet :16::16::16::16:

ya bana herkes erkek dıo bu topıktede erkek cogunlukta dıer topıktede herkes erkek dıo annemlern komsuları babanem annemler teyzemler herkesoglun olcak dıo keza esımde oyle ıs yerndekıler erkek olcak dıo ama ben ınadım ınat kızzzzzzzzz dıyorum cunku kız yanı esıme dıorumkı bakalım evın prensesı ben mı olcam yada evın prensı sen mı olcan gorucez dedm:9:

Gecen hafta saracoglu sut artiran seyleri paylasmisti cogunu denedim ama arda geceleri cok sik uyandigi icin gece sutum yetmiyor bir gunde bir kere mama veriyorum ama icim rahat degil. Eczanelerde alkolsuz arpa suyu varmis son olarak onu deneyecegim.

ardacık tombık mı olck sut yetmıo kıyamam anasını somurdu valla :52:

ya bana herkes erkek dıo bu topıktede erkek cogunlukta dıer topıktede herkes erkek dıo annemlern komsuları babanem annemler teyzemler herkesoglun olcak dıo keza esımde oyle ıs yerndekıler erkek olcak dıo ama ben ınadım ınat kızzzzzzzzz dıyorum cunku kız yanı esıme dıorumkı bakalım evın prensesı ben mı olcam yada evın prensı sen mı olcan gorucez dedm:9:

ardacık tombık mı olck sut yetmıo kıyamam anasını somurdu valla :52:

bana da senin erkek gibi geliyordu ama bakaalım ne çıkacak... hangi gün öğreniyoruz :16::16::16::16::16::16::16:

Gunaydin kizlarr
Bende hapa ara verdim 7 gun ama henuz kanamam olmadi nedense endiselenmeye basladim hap bitiminden 2 3 gun sonra regl olursunuz yaziyo prospektuste ama bugun benim 3. Gunum olmasina ragmen ses seda yok. Agrim hassasiyetim falan da yok onu boyle bekleyecegim hic aklima gelmezdi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlarr
Bende hapa ara verdim 7 gun ama henuz kanamam olmadi nedense endiselenmeye basladim hap bitiminden 2 3 gun sonra regl olursunuz yaziyo prospektuste ama bugun benim 3. Gunum olmasina ragmen ses seda yok. Agrim hassasiyetim falan da yok onu boyle bekleyecegim hic aklima gelmezdi :)

Merciiiiiiiii senden supriz bekledigimi soylemistim :))))

Valla öyle yapıcaz bakalım bu sefer sonuç ne olacak?:44:

Lovely hani annen kiz mi erkek mi olacagi belirlenabiliyor demisti ya gecen gun de kayinvalidem ayni seyi soyledi konusuruz ikinci cocugun zamani gelince dedi. Hatunlar biliyor demekki birseyler. Sanki ben kayinvalideme biz ikinci cocugu dusunuyoruz nasil yapalim anne mi diycem :))))

tünaydınlar hatunlar :3:

sabahın bir körü kalkıyorum akşamları erken yatıyorum eşim uyku düzenin bozulmasın sınav gününe alıştır kendini diyor. o işe giderken kalkıp deneme yapıyorum. sanırım sınavdan sonra büyük bir boşluğa düşücem napacağımı bilemem. bol bol kitap okurum puzzele yaparım artık. yakın arkadaşlarıma ev hediyesi yapmayı düşünüyorum

dün eşime şaka yollu bizde bebiş yapsak mı ne dedim. ben daha hazır değilim diyor. ben seneye yaza başlarız diorum ama o hala erken diyor bakalım kısmet artık. sizin bütün konuşmalarınızı yazıyorum aklımın bir yerine bigün lazım olur :1:

mercim benimde hapım cuma bitiyor ben çarşamba hastalanıyorum. ilk başlarda çok korkmuştum senin gibi

dün bi arkadaşımla konuştum yeni evli ilaç almayı unutmuş bi gün o zamanda olan olmuş korkuyodu bişey olduysa diye

tünaydınlar hatunlar :3:

sabahın bir körü kalkıyorum akşamları erken yatıyorum eşim uyku düzenin bozulmasın sınav gününe alıştır kendini diyor. o işe giderken kalkıp deneme yapıyorum. sanırım sınavdan sonra büyük bir boşluğa düşücem napacağımı bilemem. bol bol kitap okurum puzzele yaparım artık. yakın arkadaşlarıma ev hediyesi yapmayı düşünüyorum

dün eşime şaka yollu bizde bebiş yapsak mı ne dedim. ben daha hazır değilim diyor. ben seneye yaza başlarız diorum ama o hala erken diyor bakalım kısmet artık. sizin bütün konuşmalarınızı yazıyorum aklımın bir yerine bigün lazım olur :1:

mercim benimde hapım cuma bitiyor ben çarşamba hastalanıyorum. ilk başlarda çok korkmuştum senin gibi

dün bi arkadaşımla konuştum yeni evli ilaç almayı unutmuş bi gün o zamanda olan olmuş korkuyodu bişey olduysa diye

Benim almayi unuttugum olmadi hic canim ama arasiz ikinci kutuya basladim erteleme yapmak icin 7 gun de ondan kullanip oyle biraktim o yuzden de gecikmis olabilir bilmiyorum ki beklemedeyiz bakalım :) seninkide 5 gun sonra geliyomus iyi rahatladim biraz.
stankim yok supriz falan yaaa :)

Back
X