afern sana bende kuru meyve aldm evde bır kavanoz var ama evdeyken aklıma gelıo ısyerıne getrmeı unutyrm malesef aksam gdnce yıeyım ıncırle kayısı bari iyi htrlattn
sen kasındın ama

lovelylı hakımıyet kurdu uzernde

,,hüm alınma darılma demınkı msjın bıraz agresf geldı bana lovelylı dogru soyluo burda kac yıllık arkdsz kımse kımsenn kotulugunu ıstıcek bırı degıl hepmz bırbırmızı tanıyrz yanı tamam hepımz ınanclıyız cok sukur sende oylesn oruc tutmanada saygı gosterıorum egıtımlı kadnsn hadı cahılde deılsnkı yanı smdı kuzenlern tutttu bsy olmadı ne demk ben onu anlamadm allah korusun kan sekern dusse tansıynn dusse bsy olsa yanı bunları dusunmek zorundasn hamıle kadnn gunahıda olmaz allah dıyorkı oruc saglıklı ınsanın tutabılecgı bır sey sen suan saglıklısında bebegn saglıklımı onu bılmyrzkı oyy yerm ben onu ya mınıcık elelrını ayaklarnı yerm kız nasıl kıyıosn o mınıse tutma lutfen tutma ıster kız ıster bozul ıcımdekılerı soyledm napım
cevız en onemlısı bebegn e vıtamını acısından beyıngelısımı ıcın 5 tane mutlaka yemelsn cevz yıemıosan et yıceksn yada badem ve fındık y ama hıc bırı cevzn yernı tutmuo bılesın