347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tecrube edinmis olduk :)

Lovely ben orayi kacirdim sanirim. Sen istedigin zaman hamile kalirsan yurt disina kac aylik hamileyken gitmis olacaksin.

Bu arada hayirlisi olsun. Hayirli zamanda gelsin bebisiniz. Bu zamanlarin bol uykuyla tadini cikartin. Gece toplasan iki saat uyumusumdur.

Tecrube edinmis olduk :)

evet cnm bnde aklıma not edıyorum sen paylastkca ben her yonu dusunmeye baslıyorum bebekle ılglı

Sağol canım. Allah inş. çok bekletmez önümüzdeki ay bizede verir.

lovelylı yorgnluktan mı erken geldı regln ılcaı bıraktgn ıcın mı anlamadm:26: ama bebıs yok yanı onu anlamıs oldk en azından merakım gıderıldı

canım yanlış anlama ama doğrumu hamileyken oruç tutmak sonuçta bebeğe zarar değilmi

Ailemdeki herkes tuttu maşallah bebekleri tosun gibi

İslamiyetteki durum da şudur... Evet hamile ve emzirenlere izin var ama eğer anne kendini iyi hissediyorsa tutması onun için daha hayırlıdır...

Kendimi zorlayacak değilim zorlanırsam tutmam bu kadar basit ama şu an iyiyim ve bebeğimin de bu sevabı almasını istiyorum

sen bilirsin kendini iyi hissediyorsan tutman çok güzel ben şu anda çok rahat tutuyorum ama sabah ellerim buz kesmişti ayakta duramadım yerime oturdum garip bişi bugün işe gelmek beni çok yordu

allah kolaylığını verir inşallah

inşallah canım normal insanlar bile etkileniyor ben daha fazla etkilenirim ama duamı edip devam ediyorum şimdi mescide gidecem öğle arasında uyuyacam mesela yastık getirdim 1.5 saat uyuyacam o bana iyi gelir

Stankim eğer temmuza kalır isem 7.5 aylıkken falan gidicem, allah sağlık verirde bir problemim olmaz doktorda izin verir ise.

Canım ya yorgunluktan çok ayakta kaldım ondan erken geldi ya da hapı bırakmamın etkisiyle. Noırmalde benim damla şeklinde o kadar az gelirdi ki 2 gün sürerdi. Şuan nasıl geliyor anlatamam. Kasıklarımı kopartıyorlar sanki öyle bir ağrı gene ilk gün ağrı kesici, sıcak su torbası, ılık duş o günlere geri dönüyorum sanırsam. Halbuki hapla geldiği günü bilmesem anlamazdım bile sessiz sedasız gelirdi.

Gizom sen hamiş olabileeeerr misin acaba ellerim buz kesmişti diyorsunda adetini de 5 gün geçmiş. Bana öyle geliyorsun ama hadi hayırlısı.

hay allah lovelylı yaaa bende cok sancılı gecırırdm ozamanları oyle sakır sakır gelmzdı ama ılk 2 gun canıma okurdu bılırım o agrıyı suan ıyımsn pekı ayaklarnı spor ayakkabı gy sıcak tutsun 1-2 gun sandalet tarzı seyler gyme usumesnler

Benimde tam aksi ayağımda parmak arası taşlı mı taşlı kokoş sandaletlerim var. Hatta birazdan instagrama yükleyecektim.

Benimde tam aksi ayağımda parmak arası taşlı mı taşlı kokoş sandaletlerim var. Hatta birazdan instagrama yükleyecektim.

LOVELYLICIM EMINIM COK GUZELLERDR AMA KESKE BUGUN GYMESEYDN KLIMALARDAN FALAN BUZ TUTAR YANI BNDE OYLE OLUODU BZM SUAN BILE IS YERNDE AVM LERDE OLAN KLIMALARDAN VAR YERI GELIO HIRKAYLA toruyoruz sandalet falan gyılmıo yanı sende bugun usutmemeye bak arada gunese cık aksam yoksa ssancın olablr

lovelylı ucak bıletı almstm bayram tatılı ıcın ama ıptal ettrmek ıstyrm % kacını keserler bilgn varmı

lovelym inan ama inan hiç bilmiyorum bakalım ne olacak ayyy çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…