gunaydınalr cok yorgunum kızlar cokkkc.tesı saat 4 ten gece 10 a kadr mutfak temzledm
dunde gardoplar komple temzlendı duzenlendı ev dıp kose temzlendı sıl supur her yerı dıdık dıdık 2 cesıt yemek yaptm z.yaglı avızeler sılındı pazar sabah 10 dan aksam 4 e kadr sonra esıme dedm belım koptu kı oda yardmettı yoksa ıs bıtmezdı gel dınlenelım dedı yataga yattık ıkımzde uyumusz 1 saat kadr saat 5 te tlfnm zırzırr calıo acamadm snra baktm esmınkı claıo arkds arıo nena musaıtsnz gelıcez dıe buyrun dedm onalrda nıyetlı dıl caylar kahveler tatlılar servıs yaptm gece 11 de gttıler snra bzm uykumz kactı esımle yatakta konusmalarmz meshurdr sureklı ılerıye donuk seyler konsuyrz saat oldu 12.5 o ara tam dalmısım baktm kocıs opuo zaten uykum hafıf uyandm ozur dıelrm uyancgnı dusunmedm dıo ne onemı var dedm bıraz daha sohbet ettk snra artk ıkmzde nasıl olduysa uyuduk sabah baktm yıne opucuklerle uyandrıo vakıt geldı hadı kalk dıe kızlar ama hala kenme gelemedm ev pırıl pırıl oldu prontolar cam kokuları her yer mısss ama bende mafoldumbide ayakta durmak cok yoruo tansıyonm dustu c.tesı mutfakta bayılcaktm nerdeyse yattm salonda bırazckta kendme geldm
emınımben aanayım ben ana hıssedıyorum
kıyamam ardavıga ya fıtıl byuk gorunurde o popoda hemen erıo stankım keske beklemeden koysaydn huyszlugu ondan karnı agrıodur canımın yaa
lovelylısko sende ıs yapmıssın ama her seye deger valla o evın missliğinii hc bsye degısemıyorum
Günaydınlar kızlar
evde olmak ne güzeldi yaaaaa
hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
ilk 2 gün tuttum bugün de tuttum ama bugün işteyim bakalım son saatlerde neler olacakara verip verip tutacam
Tecrube edinmis olduk :)
Gunaydin canim.
Sağol canım. Allah inş. çok bekletmez önümüzdeki ay bizede verir.
canım yanlış anlama ama doğrumu hamileyken oruç tutmak sonuçta bebeğe zarar değilmi
Ailemdeki herkes tuttu maşallah bebekleri tosun gibi
İslamiyetteki durum da şudur... Evet hamile ve emzirenlere izin var ama eğer anne kendini iyi hissediyorsa tutması onun için daha hayırlıdır...
Kendimi zorlayacak değilim zorlanırsam tutmam bu kadar basit ama şu an iyiyim ve bebeğimin de bu sevabı almasını istiyorum
sen bilirsin kendini iyi hissediyorsan tutman çok güzel ben şu anda çok rahat tutuyorum ama sabah ellerim buz kesmişti ayakta duramadım yerime oturdum garip bişi bugün işe gelmek beni çok yordu
allah kolaylığını verir inşallah
Lovely ben orayi kacirdim sanirim. Sen istedigin zaman hamile kalirsan yurt disina kac aylik hamileyken gitmis olacaksin.
Bu arada hayirlisi olsun. Hayirli zamanda gelsin bebisiniz. Bu zamanlarin bol uykuyla tadini cikartin. Gece toplasan iki saat uyumusumdur.
evet cnm bnde aklıma not edıyorum sen paylastkca ben her yonu dusunmeye baslıyorum bebekle ılglı
lovelylı yorgnluktan mı erken geldı regln ılcaı bıraktgn ıcın mı anlamadm:26: ama bebıs yok yanı onu anlamıs oldk en azından merakım gıderıldı
sen bilirsin kendini iyi hissediyorsan tutman çok güzel ben şu anda çok rahat tutuyorum ama sabah ellerim buz kesmişti ayakta duramadım yerime oturdum garip bişi bugün işe gelmek beni çok yordu
allah kolaylığını verir inşallah
Stankim eğer temmuza kalır isem 7.5 aylıkken falan gidicem, allah sağlık verirde bir problemim olmaz doktorda izin verir ise.
Canım ya yorgunluktan çok ayakta kaldım ondan erken geldi ya da hapı bırakmamın etkisiyle. Noırmalde benim damla şeklinde o kadar az gelirdi ki 2 gün sürerdi. Şuan nasıl geliyor anlatamam. Kasıklarımı kopartıyorlar sanki öyle bir ağrı gene ilk gün ağrı kesici, sıcak su torbası, ılık duş o günlere geri dönüyorum sanırsam. Halbuki hapla geldiği günü bilmesem anlamazdım bile sessiz sedasız gelirdi.
Gizom sen hamiş olabileeeerr misin acaba ellerim buz kesmişti diyorsunda adetini de 5 gün geçmiş. Bana öyle geliyorsun ama hadi hayırlısı.
hay allah lovelylı yaaa bende cok sancılı gecırırdm ozamanları oyle sakır sakır gelmzdı ama ılk 2 gun canıma okurdu bılırım o agrıyı suan ıyımsn pekı ayaklarnı spor ayakkabı gy sıcak tutsun 1-2 gun sandalet tarzı seyler gyme usumesnler
Benimde tam aksi ayağımda parmak arası taşlı mı taşlı kokoş sandaletlerim var. Hatta birazdan instagrama yükleyecektim.
Stankim eğer temmuza kalır isem 7.5 aylıkken falan gidicem, allah sağlık verirde bir problemim olmaz doktorda izin verir ise.
Canım ya yorgunluktan çok ayakta kaldım ondan erken geldi ya da hapı bırakmamın etkisiyle. Noırmalde benim damla şeklinde o kadar az gelirdi ki 2 gün sürerdi. Şuan nasıl geliyor anlatamam. Kasıklarımı kopartıyorlar sanki öyle bir ağrı gene ilk gün ağrı kesici, sıcak su torbası, ılık duş o günlere geri dönüyorum sanırsam. Halbuki hapla geldiği günü bilmesem anlamazdım bile sessiz sedasız gelirdi.
Gizom sen hamiş olabileeeerr misin acaba ellerim buz kesmişti diyorsunda adetini de 5 gün geçmiş. Bana öyle geliyorsun ama hadi hayırlısı.
lovelym inan ama inan hiç bilmiyorum bakalım ne olacak ayyy çok heyecanlıyım
ay ınanmıyorum gizzz sen de miiiiiiiiiiii
nenam bilmiyorum bakalım ne olacak
adetin gecikti mi gizo
lovelylı ucak bıletı almstm bayram tatılı ıcın ama ıptal ettrmek ıstyrm % kacını keserler bilgn varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?