hayırlı ramazanlar güzeller
orucun ilk günlerini yiyecem ben mecburen allah yardımcısı olsun herkesin sıcaklar çok fena evde bi derece geçerde dışarı çıkmak zorunda olanlara çalışanlara sabır
mercim maşallah size canım anlatımına bayıldım foto erkeklerin genel sorunu ama bende sevmem öyle çok çekilmeyi düğün günü bana da bitmek bilmemişti
stankim ana oğul başbaşa mı kalıcaksınız artık biraz zor olur ama alışırsın merak etme canım
nena vallahi bende çok merak ediyorum ne zaman gideceksin doktora
hümmm dikkat et çok yorma kendini canım bırak biraz da düzensiz oluversin, evlerimiz ne kadar pis olabilir ki zaten
Ah ahh incicicegim ilk geceden mahvolduk. Gece uc de uyandi. Dort bucuga kadar uyutamadim esimi kaldirdim bir saat evin icinde gezdiler bes bucukta uyudu altida bucukta uyanmaz mi sinir krizi gecirmemek elde degil. O saatten beri de yeni uyudu. Bes gundur kakasini yapmiyor. Doktor fitil verdi fitil kocaman aciyacak diye yapamiyoruz.
5 gundur yapmiyo mu? Allah allah ne sikintisi var stanki ardanin? Saglik ocaginda yapsaydi keske ebeler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım doğduğundan beri 3. kez yaşıyoruz bu durumu. İlkinde 5. günde yaptı, İkincisinde 3. günde, bu günde 5. gün oldu en son doktor bagırsak düzenleyici damlayla fitil verdi. Fitilde kocaman üçe kırın dedi eşimle yapmaya niyetlendik üçe kırdık ama o bile çok büyük geldi gözümüze yapamadık, şimdi uyuyor uyanıncada yapmamışsa artık mecbur yapıacağız.
Bebecigin sikintisi ondan ozaman annesi uyuyamamasi.Yapin fitili de rahatlasin yapsin kakasini.Az sikinti vermiyodur ona canim benim kiyamam ona hic.Caganda da gaz sikintisi vardi.Kuzumun ikinmaktan gobek deligi ceviz kadar firlamisti.4 ay 1 lira yapistirmistik gobegine de geri kacmisti.Biliyorum o sikintiyi.Insallah olmaz bir daha canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar canım çıktı bugün. Önce en yakın arkadaşımla buluşup sabah kahvaltı yaptık. Sonra birlikte gebelik kritikleri yaptık, sonra eşi geldi oruçlu oruçlu bizim alışveriş çılgınlığımızı eleştirdi durdu, onu kovaladık üzerine buz gibi bir dondurma yedik rahatladık. Sonra ben anneme gittim, annemden birlikte teyzeme anneannemi görmeye gittik. Ordada biraz oturduktan sonra başımın ağrısını da alıp eve geldim. Evde bir temizliğe giriştim ki anca bitti o yüzden bu saatte yazıyorum. Ev fıstık gibi oldu ama benim belimin sol tarafı uzunca bir zamandır ağrıyor, bugün eşimde baktı belimin solu taş gibi içine bastıramıyorsun. O da şaşırdı. 2 temmuzu bekliyoruz. Hayırlısı dedik artık, iptal olursada olacak seyahatimiz.
Hümüş ev pırıl pırıl olmazsa içim rahat etmiyor benimde. Elektrik süpürgesi açıyorum üstüne paspas yapıp bir daha elektrik süpürgesi tutuyorum. Bugün saat kaçtan sonra çamaşırda yıkadım astım ama yapmazsam rahat etmiyor içim. Yarın tertemiz bir eve uyanıcam inş. Bugün nevresimlerde değişti. Yattım şimdi mis gibi. Bu arada senin bebişin ultrason görüntüsünden hiç bir şey anlayamadım.
Ardaya da çok üzüldüm Stanki'cim. Keşke sağlık ocağında falan yaptırsaydınız. Ben yapamazdın şahsen kıyamazdım çünkü. Fitil de zor gerçekten, küçükken bende hiç sevmez, hep ağlardım. İnşallah kakası da uykusu da bir düzene girer yavaştan artık canım.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Fazla temizlik benim ruhumu daraltiyor. Cok toplu evde beni mutsuz ediyor. Annem ve kayinvalidem dogumdan beri her allahin gunu evi sildi supurdu toz aldi bugun yoktular evi bir guzel dagittim acaip mutlu oldum. Eve bir yasanmislik geldi.
İnsallah canim bir duzene girsede sikinti yapmasa kendine.
Fazla temizlik benim ruhumu daraltiyor. Cok toplu evde beni mutsuz ediyor. Annem ve kayinvalidem dogumdan beri her allahin gunu evi sildi supurdu toz aldi bugun yoktular evi bir guzel dagittim acaip mutlu oldum. Eve bir yasanmislik geldi.
İnsallah canim bir duzene girsede sikinti yapmasa kendine.
Oruclu degilim ama bisey yiyemiyorum esimle annem oruc onlarla sahurda atistrdim biseyler canim isyemiyo tansiyonum mu dustu ne yuzum sapsari regliyim die mi boyle sicak mi carpio anlamadim. Allah oruc tutanlarin yardimcisi olsun bu sicaklarda..
emınımben aanayım ben ana hıssedıyorumNasıl emin oluyorsun kız :)
Kiz olduğundan belki erkek :) size benimkinin resmini atayim da bakin sizce ne olacak lovely tahmin ediyor
Ah ahh incicicegim ilk geceden mahvolduk. Gece uc de uyandi. Dort bucuga kadar uyutamadim esimi kaldirdim bir saat evin icinde gezdiler bes bucukta uyudu altida bucukta uyanmaz mi sinir krizi gecirmemek elde degil. O saatten beri de yeni uyudu. Bes gundur kakasini yapmiyor. Doktor fitil verdi fitil kocaman aciyacak diye yapamiyoruz.
günaydın kızlar stankim çok ama çok geçmiş olsun arda bebeğe
hüm sen oruç tutabiliyormusun hamişken
Günaydınlar dün kahverengi bir lekelenmem oldu kızlar panik oldum çünkü çok iş yaptım iki gündür, belim acayip ağrıyordu özelikle sol tarafım. Gece bayağı kasık ve karın ağrısı çektim hiç uyuyamadım o sebepten ve kırmızıları gördüm adet oldum. Sanırım hapı bırakmamın etkisiyle 3 gün erken geldi. Çok ağrılı sancılı ve öncekinden çok daha yoğun geçiyor şuan ama mutluyum seyahatim iptal olmayacak en azından.
günaydın kızlar stankim çok ama çok geçmiş olsun arda bebeğe
hüm sen oruç tutabiliyormusun hamişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?