347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ah ahh incicicegim ilk geceden mahvolduk. Gece uc de uyandi. Dort bucuga kadar uyutamadim esimi kaldirdim bir saat evin icinde gezdiler bes bucukta uyudu altida bucukta uyanmaz mi sinir krizi gecirmemek elde degil. O saatten beri de yeni uyudu. Bes gundur kakasini yapmiyor. Doktor fitil verdi fitil kocaman aciyacak diye yapamiyoruz.

5 gundur yapmiyo mu? Allah allah ne sikintisi var stanki ardanin? Saglik ocaginda yapsaydi keske ebeler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 gundur yapmiyo mu? Allah allah ne sikintisi var stanki ardanin? Saglik ocaginda yapsaydi keske ebeler.

Canım doğduğundan beri 3. kez yaşıyoruz bu durumu. İlkinde 5. günde yaptı, İkincisinde 3. günde, bu günde 5. gün oldu en son doktor bagırsak düzenleyici damlayla fitil verdi. Fitilde kocaman üçe kırın dedi eşimle yapmaya niyetlendik üçe kırdık ama o bile çok büyük geldi gözümüze yapamadık, şimdi uyuyor uyanıncada yapmamışsa artık mecbur yapıacağız.

Bebecigin sikintisi ondan ozaman annesi uyuyamamasi.Yapin fitili de rahatlasin yapsin kakasini.Az sikinti vermiyodur ona canim benim kiyamam ona hic.Caganda da gaz sikintisi vardi.Kuzumun ikinmaktan gobek deligi ceviz kadar firlamisti.4 ay 1 lira yapistirmistik gobegine de geri kacmisti.Biliyorum o sikintiyi.Insallah olmaz bir daha canim

Yaptık fitili üçe böldüğümüz parçayı bıçakla daha da küçülttük. Etkisini gösterdi çok şükür. Çok sağol canım. Bizimki gazını çıkartmazsak hemen kusuyor yüzünü ekşitip ekşitip.

Kızlar canım çıktı bugün. Önce en yakın arkadaşımla buluşup sabah kahvaltı yaptık. Sonra birlikte gebelik kritikleri yaptık, sonra eşi geldi oruçlu oruçlu bizim alışveriş çılgınlığımızı eleştirdi durdu, onu kovaladık üzerine buz gibi bir dondurma yedik rahatladık. Sonra ben anneme gittim, annemden birlikte teyzeme anneannemi görmeye gittik. Ordada biraz oturduktan sonra başımın ağrısını da alıp eve geldim. Evde bir temizliğe giriştim ki anca bitti o yüzden bu saatte yazıyorum. Ev fıstık gibi oldu ama benim belimin sol tarafı uzunca bir zamandır ağrıyor, bugün eşimde baktı belimin solu taş gibi içine bastıramıyorsun. O da şaşırdı. 2 temmuzu bekliyoruz. Hayırlısı dedik artık, iptal olursada olacak seyahatimiz.

Hümüş ev pırıl pırıl olmazsa içim rahat etmiyor benimde. Elektrik süpürgesi açıyorum üstüne paspas yapıp bir daha elektrik süpürgesi tutuyorum. Bugün saat kaçtan sonra çamaşırda yıkadım astım ama yapmazsam rahat etmiyor içim. Yarın tertemiz bir eve uyanıcam inş. Bugün nevresimlerde değişti. Yattım şimdi mis gibi. Bu arada senin bebişin ultrason görüntüsünden hiç bir şey anlayamadım.

Ardaya da çok üzüldüm Stanki'cim. Keşke sağlık ocağında falan yaptırsaydınız. Ben yapamazdın şahsen kıyamazdım çünkü. Fitil de zor gerçekten, küçükken bende hiç sevmez, hep ağlardım. İnşallah kakası da uykusu da bir düzene girer yavaştan artık canım.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Son düzenleme:

Fazla temizlik benim ruhumu daraltiyor. Cok toplu evde beni mutsuz ediyor. Annem ve kayinvalidem dogumdan beri her allahin gunu evi sildi supurdu toz aldi bugun yoktular evi bir guzel dagittim acaip mutlu oldum. Eve bir yasanmislik geldi.

İnsallah canim bir duzene girsede sikinti yapmasa kendine.

Oy canim daralmissin sen sanki biraz annelerin gitmesi kotu olmus ama bi yandan da kendi aile duzeninizi oturtmaniz acisindan da iyi. Arda nin sıkıntı lari gecince uykulari da daha duzenli olacaktır

Valla ayni ben stankicim.Mum gibi duzenli ev bana basiyor nedense.Annem bayiliyor.Sanki ev cok sessizmis gibi geliyor oyle olunca.Annemle atistik hatta koltugun yastigini yatirmistim uzandigimda.Yerimden kalktigimda duzeltmedim.100 defa ayni seyi yapiyorum 100unde de duzeltmiyorum.Soylendi bide.Bakin giderim kendi evime aaaa dedim hatta:)) Bir acayip ben miyim diyodum cok duzeni sevmeyen degilmisim:))

Stankim daha yeni gordum yok etkilenmedik yangindan bizden uzak biyerde sanırım

Oruclu degilim ama bisey yiyemiyorum esimle annem oruc onlarla sahurda atistrdim biseyler canim isyemiyo tansiyonum mu dustu ne yuzum sapsari regliyim die mi boyle sicak mi carpio anlamadim. Allah oruc tutanlarin yardimcisi olsun bu sicaklarda..

Günaydınlar dün kahverengi bir lekelenmem oldu kızlar panik oldum çünkü çok iş yaptım iki gündür, belim acayip ağrıyordu özelikle sol tarafım. Gece bayağı kasık ve karın ağrısı çektim hiç uyuyamadım o sebepten ve kırmızıları gördüm adet oldum. Sanırım hapı bırakmamın etkisiyle 3 gün erken geldi. Çok ağrılı sancılı ve öncekinden çok daha yoğun geçiyor şuan ama mutluyum seyahatim iptal olmayacak en azından.

gunaydınalr cok yorgunum kızlar cokkk c.tesı saat 4 ten gece 10 a kadr mutfak temzledm
dunde gardoplar komple temzlendı duzenlendı ev dıp kose temzlendı sıl supur her yerı dıdık dıdık 2 cesıt yemek yaptm z.yaglı avızeler sılındı pazar sabah 10 dan aksam 4 e kadr sonra esıme dedm belım koptu kı oda yardmettı yoksa ıs bıtmezdı gel dınlenelım dedı yataga yattık ıkımzde uyumusz 1 saat kadr saat 5 te tlfnm zırzırr calıo acamadm snra baktm esmınkı claıo arkds arıo nena musaıtsnz gelıcez dıe buyrun dedm onalrda nıyetlı dıl caylar kahveler tatlılar servıs yaptm gece 11 de gttıler snra bzm uykumz kactı esımle yatakta konusmalarmz meshurdr sureklı ılerıye donuk seyler konsuyrz saat oldu 12.5 o ara tam dalmısım baktm kocıs opuo zaten uykum hafıf uyandm ozur dıelrm uyancgnı dusunmedm dıo ne onemı var dedm bıraz daha sohbet ettk snra artk ıkmzde nasıl olduysa uyuduk sabah baktm yıne opucuklerle uyandrıo vakıt geldı hadı kalk dıe kızlar ama hala kenme gelemedm ev pırıl pırıl oldu prontolar cam kokuları her yer mısss ama bende mafoldumbide ayakta durmak cok yoruo tansıyonm dustu c.tesı mutfakta bayılcaktm nerdeyse yattm salonda bırazckta kendme geldm

Nasıl emin oluyorsun kız :)
Kiz olduğundan belki erkek :) size benimkinin resmini atayim da bakin sizce ne olacak lovely tahmin ediyor
emınımben aanayım ben ana hıssedıyorum

kıyamam ardavıga ya fıtıl byuk gorunurde o popoda hemen erıo stankım keske beklemeden koysaydn huyszlugu ondan karnı agrıodur canımın yaa

lovelylısko sende ıs yapmıssın ama her seye deger valla o evın missliğinii hc bsye degısemıyorum

hakkınızda hayırlısı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…