- 26 Ocak 2010
- 11.125
- 8.408
- 448
gunaydınalr cok yorgunum kızlar cokkkc.tesı saat 4 ten gece 10 a kadr mutfak temzledm
dunde gardoplar komple temzlendı duzenlendı ev dıp kose temzlendı sıl supur her yerı dıdık dıdık 2 cesıt yemek yaptm z.yaglı avızeler sılındı pazar sabah 10 dan aksam 4 e kadr sonra esıme dedm belım koptu kı oda yardmettı yoksa ıs bıtmezdı gel dınlenelım dedı yataga yattık ıkımzde uyumusz 1 saat kadr saat 5 te tlfnm zırzırr calıo acamadm snra baktm esmınkı claıo arkds arıo nena musaıtsnz gelıcez dıe buyrun dedm onalrda nıyetlı dıl caylar kahveler tatlılar servıs yaptm gece 11 de gttıler snra bzm uykumz kactı esımle yatakta konusmalarmz meshurdr sureklı ılerıye donuk seyler konsuyrz saat oldu 12.5 o ara tam dalmısım baktm kocıs opuo zaten uykum hafıf uyandm ozur dıelrm uyancgnı dusunmedm dıo ne onemı var dedm bıraz daha sohbet ettk snra artk ıkmzde nasıl olduysa uyuduk sabah baktm yıne opucuklerle uyandrıo vakıt geldı hadı kalk dıe kızlar ama hala kenme gelemedm ev pırıl pırıl oldu prontolar cam kokuları her yer mısss ama bende mafoldumbide ayakta durmak cok yoruo tansıyonm dustu c.tesı mutfakta bayılcaktm nerdeyse yattm salonda bırazckta kendme geldm
emınımben aanayım ben ana hıssedıyorum
kıyamam ardavıga ya fıtıl byuk gorunurde o popoda hemen erıo stankım keske beklemeden koysaydn huyszlugu ondan karnı agrıodur canımın yaa
lovelylısko sende ıs yapmıssın ama her seye deger valla o evın missliğinii hc bsye degısemıyorum
Tecrube edinmis olduk :)